Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

NEO ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 14/9/2021 Αρ. 1


ΓΕΡΩΝ ΓΩΚΩΝ:«ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ»


        
Σημείωση του  Γεωκών

Σημείωση, ο Γέροντας μας έστειλε ένα νέο μήνυμα το οποίο για πρώτη φορά είναι τόσο μεγάλο που θα αναγκαστώ να το δημοσιεύσω σε 2-3 κείμενα, είναι ένα μήνυμα που δίνει απαντήσεις σε όλα όσα μας απασχολούν αυτή την εποχή, μιλά για το εμβόλιο, για τους Αρχιερείς και ιερείς, για την Ελλάδα και Κύπρο, για Αμερική, Αγγλία, για την καταστροφή της Γερμανίας και την διάλυση της, για την Ιταλία, για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ για την Τουρκία, για τον θάνατο ενός ηγέτη, μιλά για εμφυλίους πολέμους σε διάφορες χώρες και για πολλά άλλα, μας είπε ότι τώρα είναι η ώρα να μας αποκαλύψει για τα επερχόμενα, χωρίς όμως ημερομηνίες…

ΜΗΝΥΜΑ Αρ. 1

Παιδιά μου σε λίγο τα εμβόλια τελειώνουν, έχουν λυσσάξει διότι δεν μπόρεσαν να επιτύχουν αυτό που ήθελαν με τα εμβόλια για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό γι’αυτό θα προχωρήσουν με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και θα ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, το Δολάριο θα γίνει άχρηστο, το δε ευρώ θα εξανεμιστεί, δεν θα υπάρχει το ευρώ. 

Το δολάριο θα καταστραφεί μέσα σε μια ώρα και αυτό θα γίνει Μεσάνυκτα, όταν ο κόσμος θα κοιμάται, δεν θα γνωρίζουν τίποτα, αυτό θα είναι με δικά σας λόγια, παιδιά μου, TO LOCKDOWN των τραπεζών.

Ο κόσμος τότε θα βρεθεί σε μεγάλη ανάγκη

Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες θα πέσουν τα κεφάλαια, από την Ελλάδα τα κεφάλαια θα φύγουν… θα γίνει ένα μπάχαλο ( όπως το λέτε εσείς) με τα κόκκινα δάνεια και όλα τα άλλα, θα γίνει πραγματικά ένας μεγάλος χαμός, θα τα ζήσετε όλα αυτά, ο κόσμος θα τρομάξει με αυτά όλα, όμως θα είναι και για καλό διότι οι άνθρωποι θα μάθουν επιτέλους την αλήθεια και θα αποκαλυφθούν αυτοί που τα έχουν δημιουργήσει.

Την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η κατάρρευση των τραπεζών θα ρίξουν το «ηλεκτρονικό σύστημα’» το internet και όλα τα άλλα δεν θα δουλεύουν για κάποιες ώρες, ίσως και περισσότερο, το ίδιο θα συμβεί και με τον ηλεκτρισμό.

Παιδιά μου να προετοιμαστείτε για το οικονομικό κραχ, θα προσπαθήσουν να κλείσουν όλες τις πηγές για να μην γίνονται συναλλαγές…ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ…Όλα αυτά θα έρθουν με μεγάλη σφοδρότητα…

Όλα αυτά θα τα ζήσετε, όταν δείτε το «ηλεκτρονικό σύστημα» να πέφτει, τότε θα καταλάβετε, θα αποσυρθούν τα χρήματα και θα προσπαθήσουν να φέρουν έναν νέο νόμισμα για να μαζέψουν και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν οι άνθρωποι στα χέρια τους, το νέο νόμισμα δεν θα έχει αντίκρισμα αλλά θα είναι ο τρόπος να κάνουν τα χρήματα να μην αξίζουν.

Με όλα αυτά θα έχουμε αυτοκτονίες , εξεγέρσεις, εμφυλίους πολέμους, μέσα σε διάφορες χώρες, τα γειτονικά κράτη της Ελλάδας και της Κύπρου θα μπουν σε ένα κυκεώνα εμφυλίων πολέμων.

Όσες χώρες, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, που δεν θα μπουν σε αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο που κάποιοι ετοιμάζουν, θα έχουν εμφυλίους μέσα στα εδάφη τους, και όλα αυτά μετά την κατάρρευση της οικονομίας ο κόσμος δεν θα γνωρίζει πως να αντιδράσει, ένας κόσμος που έμαθε να ζει μέσα στην άνεση, που έμαθε ενώ περπατά να μπορεί να μιλά με όλο τον πλανήτη.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, αυτό θα είναι καταστροφή για τα "μικρά συμφέροντα" της ανθρωπότητας, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι για το δικό τους καλό, διότι για την ανθρωπότητα θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ( όχι νέα τάξη, όχι η εποχή του αντίχριστου )

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ στην πράξη σήμερα, θα έχετε όμως τώρα αυτήν την καταστροφή, και αυτή θα αλλάξει σε μια Νέα Εποχή για την ανθρωπότητα, με αγιοσύνη, με αγάπη, με συμπόνια, διότι θα τα περάσουν όλα αυτά, θα υποφέρουν σώμα και ψυχή, και όποιος είναι σήμερα με τον Θεό, και θα μπορεί να προσεύχεται και θα μπορέσει να κρατήσει την ηρεμία, και την αγάπη, τότε θα δει και θα δείτε ότι ο κόσμος θα αλλάξει.

Σας είπα παλαιοτέρα ότι μετά τις 29 Αυγούστου με το παλαιό ημερολόγιο, που είναι 15 Αύγουστου , της Παναγίας μας, της Μητέρας μας, θα αλλάξουν τα πράγματα σιγά, σιγά

Θα δείτε ανθρώπινες μορφές που θα αλλάζει η μορφή τους και θα γίνονται όπως τον διάβολο, στα μάτια η στο πρόσωπο η στις λέξεις που θα λένε όταν θα εκφράζονται με εκφράσεις διαβολικές, για καταστροφή για υποταγή και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Παιδιά μου, έρχονται όλα με σφοδρότητα, σας ενημερώνω για να μην φοβηθείτε, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι δίπλα μας, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, μαζί σας είναι η ΠΑΝΑΓΙΑ σας, η Μητέρα σας, είναι οι Άγιοι, οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι.

Μην ανησυχείτε, να είστε έτοιμοι ΓΙΑ ΟΛΑ, θα σας καλύψει, θα τελειώσουν τα εμβόλια, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Θα μαζέψουν το χρήμα για να προκαλέσουν δυστυχία, ΟΜΩΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ…

Σημείωση: το δεύτερο μέρος του Μηνύματος θα το στείλω μετά από μια μέρα, στο Β’ μέρος θα διαβάσετε για τις χώρες που θα καταρρεύσουν οικονομικά, για πυρηνικό ατύχημα η για κτύπημα στην Γερμανία, για την διάλυση της Γερμανίας, για την πρώτη "εισβολή" στην Ελλάδα και άλλα πολλά…


24 σχόλια:

  1. << Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ>> ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ πλανεμενος ΓΕΡΟΝΤΑΣ σου. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ Ο Χριστός ΜΑΣ και ο Θεός μας. ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ GEWKVN ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ κ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ σπερνοντας ΦΟΒΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. Α ρε Ρωμανέ που τον δημοσιεύεις. Τι να σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο Ιωάννης ο Θεολόγος έγραφε την Αποκάλυψη,
      έσπερνε φόβο σε λίγους ηλίθιους????

      ο Αγιος Παΐσιος έσπερνε φόβο σε λίγους ηλίθιους????΄

      Αγιος Ιωσηφ ο Βατοπαιδινός??? π. Ιωάννης Καλαΐδης???
      Αγία Ματρώνα??? Αγία Αλυπία???
      Αγιος π. Σάββας Αχιλλέως???

      Κωνσταντίνα

      Διαγραφή
  2. Ο Γέροντας δεν είναι ανώνυμος, τον γνωρίζω και έχω συνομιλήσει μαζί του πολλάκις. Είναι ντροπή να εκφράζεστε έτσι για έναν ιερέα του Κυρίου! Ο διάβολος μπορεί να πει:«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι δίπλα μας, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, μαζί σας είναι η ΠΑΝΑΓΙΑ σας, η Μητέρα σας, είναι οι Άγιοι, οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι.»; Λίγη φρόνηση δεν έχουμε να καταλάβουμε τι είναι εκ Θεού και τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ρωτώ φίλε μου, είναι ο γέροντας που πιστεύει ότι ο Χριστός και η Παναγία είναι Έλληνες; που αποκηρύττει δηλαδή το ευαγγέλιο;

      Διαγραφή
  3. Γρηγορείτε και προσεύχεσθε, ίνα μη εισέλθητε εις πειρασμόν. Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής (Ματθ. κστ' 41)
    Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται (Ματθ. Ε' 8).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως καλά πράγματα δεν περιμένουμε .Λοιμούς , σεισμούς, πλημμύρες ,πολέμους εμφυλίους ,τοπικούς η μεγάλους πολέμους ,φτωχεια , αναταραχές και σαν αυτό που περιγράφει ο γέροντας είναι επί θυραις όλα αυτά κάποια άμεσα κάποια μεσοπροθεσμα.Παντως από ότι δείχνουν τα πράγματα και χωρίς να είναι κάποιος προφήτης σχεδόν σίγουρα θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις σύντομα πιθανόν και πολύ πριν το τέλος του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δολάριο θα καταστραφεί μέσα σε μια ώρα και αυτό θα γίνει Μεσάνυκτα, όταν ο κόσμος θα κοιμάται, δεν θα γνωρίζουν τίποτα, αυτό θα είναι με δικά σας λόγια, παιδιά μου, TO LOCKDOWN των τραπεζών.

    ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    «Κάποια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».
    (γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης)
    26 Μαΐου 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ-ΠΑΪΣΙΟΥ-ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τα σηκώνει το στομάχι σου μεγάλε, πήγαινε σε άλλο εστιατόριο που σερβίρουν junk food

      Διαγραφή
    2. Τι συμβουλές είναι αυτές που του δίνεις; Γαλατάκι γαϊδούρας (εφόσον δεν υπάρχει μητρικό) και φρουτόκρεμες χωρίς ζάχαρη!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΡΕΙΟ

      Διαγραφή
    4. το διάβασες όμως....

      Διαγραφή
    5. Τα μέχρι τώρα γεγονότα, δεν βλέπεις ότι επιβεβαιώνουν τους Αγίους; Εκτός αν εσύ βλέπεις "ανάπτυξη", δεν βλέπεις καμία επιβολή Παγκοσμιοποίησης, δεν βλέπεις καμία παγκόσμια "ταραχή" και ακαταστασία, δεν βλέπεις κανένα χαρακτηριστικό "προχαράγματος"... Αν δεν τα βλέπεις μέχρι τώρα αδερφέ...δεν ξέρω αν θα τα δεις ποτέ...

      Διαγραφή
  7. Όλα αυτά θα τα ζήσετε, όταν δείτε το «ηλεκτρονικό σύστημα» να πέφτει, τότε θα καταλάβετε, θα αποσυρθούν τα χρήματα και θα προσπαθήσουν να φέρουν έναν νέο νόμισμα για να μαζέψουν και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν οι άνθρωποι στα χέρια τους, το νέο νόμισμα δεν θα έχει αντίκρισμα αλλά θα είναι ο τρόπος να κάνουν τα χρήματα να μην αξίζουν.



    ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ:

    Όσο γιά την Ε.Ο.Κ., σας τό είπα πολλές φορές
    γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές.

    Μαζί μ´αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα.
    Χαρτιά θα είναι τα Ευρώ χωρίς καμμιά αξία.

    Όσο για τα κράτη της που έφτιαξαν αυτοκρατορία,
    θα γκρεμιστούν από εκεί ψηλά, θα πάθουν πανωλεθρία.

    http://oimos-athina.blogspot.com/2015/07/blog-post_39.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ

      Έσχατη προειδοποίηση, μαζέψτε όλοι τρόφιμα και αφήστε τα λεφτά
      σας το έχω πει και άλλοτε, δίχως αντίκρισμα θα είναι πια αυτά.
      Η τροφή μονάχα δεν αρκεί, μα με Σταυρό και Αγιασμό
      όλοι στην Παναγία κάντε προσευχή, αλλιώς δεν έχετε σωσμό.
      Τούτη είναι η τελευταία μου γραφή, δεν θα μιλήσω πάλι
      δεν το μπορώ έτσι όπως τηρώ, του Έλληνα το χάλι.

      Διαγραφή
    2. Αλλοίμονο εις τους αστούς, σε σκύλους και γατιά
      χωρίς αντίκρισμα είναι πλέον, όλα τα χαρτιά.
      Λίγο πριν της ρωμιοσύνης, η νέα μέρα να χαράξει
      η οργή, η φτώχεια και ο λιμός, όλα θα τ’ αλλάξει.

      Διαγραφή
    3. "οι άνθρωποι θα ξεχάσουν ακόμη και την ψυχή τους στον δρόμο, θα τρέχουν για να σωθούν, ( θα τρέχουν με την ψυχή στο στόμα" 24/7/2021
      λίγες ημέρες πρίν τις φωτιές.....

      εδώ και λίγες ημέρες δίνει σεισμούς στο Λαύριο...

      Κωνσταντίνα

      Διαγραφή
    4. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ.
      ΑΣΚΗΣΗ CYBER POLYGON 9 JULY.

      Διαγραφή
  8. Αυτό πια δεν είναι COLPO GROSSO, αλλά COLPO GLOBO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχίστε να γράφετε μηνύματα από το Geocon ! Όχι μόνο οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί τους χρειάζονται, αλλά και από όλο τον κόσμο, ειδικά από τους Ρώσους ! Οι περισσότερες από τις προηγούμενες προειδοποιήσεις του έχουν γίνει πραγματικότητα ! Ποια άλλα στοιχεία χρειάζεστε για να αποδείξετε την αλήθεια των λόγων του;??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεωκων βγάλε τον γέροντα και τα λογια του στον αερα. Μην δίνετε σημασία σε κάποιους ελεεινους. Απαξία. Μην τους απαντάτε. Τροφή τους δινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή