Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ;

ΒΟΥΤΣΙΤΣ: «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ Β ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!» 
10 ΒΙΝΤΕΟ


ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑΩΝ ΚΑΙ

 ΜΟΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΟΒΟ!!!

 ΣΕΡΒΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ:«ΑΡΧΙΖΕΙ Η

 ΑΠΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 

ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
»! Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!!! 

Πυροβολισμοί σημειώνονται κοντά στη σερβική πόλη Νόβι Παζάρ κοντά στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο. Ηχούν σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε Kosovksa Mitrovica

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές για απώλειες μεταξύ του σερβικού στρατού στη ζώνη σύγκρουσης στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο.


Αναφέρεται επίσης ότι οι Σέρβοι υψώνουν οδοφράγματα για να επιβραδύνουν την κίνηση των ειδικών δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου. 

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου άρχισαν να αποκλείουν τους δρόμους με τη Σερβία.
Οι αρχές του Κοσσυφοπεδίου απαγόρευσαν τις σερβικές πινακίδες κυκλοφορίας για το Κοσσυφοπέδιο.

Από καιρό σε καιρό, η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου πραγματοποιεί επιδρομές σε σερβικούς θύλακες, ίσως έφτασε μια πληροφορία ότι θα γίνει επιδρομή.


Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι Σέρβοι έχουν αρχίσει να αποκλείουν τον αυτοκινητόδρομο Μ2 στην περιοχή Zupče.
Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, τα σημεία ελέγχου Jarine και Brnjak στα βόρεια σύνορα του Κοσσυφοπεδίου είναι κλειστά.


”Ο Θεός να βοηθήσει τους ανθρώπους μας στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Τρομερές πληροφορίες έρχονται:

Βλαντιμίρ Τζουκάνοβιτς,
Μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Σερβίας”.






Yπάρχουν αναφορές για προσπάθειες από τις ειδικές δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου να εισβάλουν στα οδοφράγματα των Σέρβων.Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν θύματα μεταξύ των δραστών Υπάρχουν αναφορές για τραυματίες Σέρβους στρατιώτες στο σημείο ελέγχου Jarinje.

Σέρβοι στρατιώτες αναπτύχθηκαν στη Γκαζιβόντα, στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο

Ξεκίνησε στο Κόσοβο… οδοφράγματα, αψιμαχίες, ειδικές δυνάμεις ROSU.Αναμένεται ότι οι εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας θα ξεκινήσουν τη νύχτα. Ο στρατός του Κοσσυφοπεδίου σχεδιάζει να επιτεθεί στο βόρειο τμήμα της Σερβίας τα μεσάνυχτα δήλωσε ο Vučić.

Ο Σέρβος Πρόεδρος είπε στο έθνος του: “Πιστεύω ότι δεν βρεθήκαμε ποτέ σε πιο λεπτή κατάσταση από σήμερα. Το καθεστώς της Πρίστινα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη διάθεση του κόσμου”. 

O Aleksandar Vucic, δήλωσε στο διάγγελμα του ότι το Kosovo θ΄αρχίσει από τα μεσάνυχτα 1 Αυγούστου μια επιχείρηση στο βορρά του εδάφους του Κοσσυφοπεδίου για να μπλοκάρει την είσοδο στη χώρα πολιτών με έγγραφα που εκδόθηκαν από τις σερβικές αρχές.

«Οι Σέρβοι δεν θα διώκονται πλέον, αν κάποιος τολμήσει να διώξει ή να σκοτώσει Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο, θα νικήσουμε» τόνισε ο Βούτσιτς.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ζητήσουμε ειρήνη και θα ζητήσουμε ειρήνη, αλλά θα σας πω αμέσως: δεν θα υπάρξει παράδοση και η Σερβία θα κερδίσει. 

Αν προσπαθήσουν να αρχίσoυν να διώκουν τους Σέρβους, να ταπεινώνουν τους Σέρβους, να σκοτώνουν τους Σέρβους, η Σερβία θα κερδίσει». Σε μήνυμα της σέρβικης προεδρίας: “Αν πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να επαναληφθεί η 17η Μαρτίου 2004, δεν θα συμβεί. Θέλουμε ειρήνη”



”Είχαμε συνομιλίες με εκπροσώπους του σερβικού λαού από το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ειρήνη με κάθε κόστος, ζητώ από τους Αλβανούς να συνέλθουν και οι Σέρβοι να μην πέφτουν σε προκλήσεις ” πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Σερβίας



Στο νότιο τμήμα της Kosovska Mitrovica συγκεντρώθηκαν περίπου 200 Αλβανοί, κάποιοι από τους οποίους οπλισμένοι. Ανάμεσα στους Σέρβους υπάρχουν και τραυματίες σύμφωνα με σέρβικη πηγή.

 Οι Σέρβοι που μπορούν να φέρουν όπλα πηγαίνουν σε σημεία συγκέντρωσης. Υπάρχει κινητοποίηση. πολλά ασθενοφόρα στα σύνορα...



Σε όλο το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, ηχούν συνεχώς εδώ και μισή ώρα οι καμπάνες σε εκκλησίες και μοναστήρια. Τι σημαίνει αυτό δεν είναι ακόμη σαφές. Το ίδιο έγινε και το 1999.

Μονάδες των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων σύρονται στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του σερβικού πληθυσμού της αυτοαποκαλούμενης δημοκρατίας.

Δήλωση του Υπουργείου Άμυνας της Σερβίας: «Λόγω του μεγάλου όγκου παραπληροφόρησης σχετικά με τη σύγκρουση μεταξύ της λεγόμενης «αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου» και του Στρατού της Σερβίας, δηλώνουμε ότι ο Στρατός της Σερβίας δεν έχει περάσει τη διαχωριστική γραμμή ως τώρα.” δηλ. τα σύνορα με Κόσοβο.

Η απαγόρευση εισόδου Σέρβων πολιτών και πινακίδων αυτοκινήτων στο Κοσσυφοπέδιο από την 1η Αυγούστου είναι απαράδεκτη και στοχεύει στην απέλαση των Σέρβων από το Κοσσυφοπέδιο και τη Μετόχια (Petar Petković, διευθυντής του Γραφείου της κυβέρνησης της Σερβίας για το Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια.)

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση στις βόρειες περιοχές του Κοσσυφοπεδίου συνεχίζει να κλιμακώνεται. Οι ειρηνευτικές δυνάμεις της KFOR υποχωρούν στη γέφυρα από την πλευρά του Κοσσυφοπεδίου.

Πριν κάποιες ώρες ο Vladimir Đukanović, Σέρβος Βουλευτής δήλωσε με νόημα στο Twitter : « όλα μοιάζουν να δείχνουν ότι η Σερβία θ΄αναγκαστεί ν΄αρχίσει την αποναζιστικοποίηση των Βαλκανίων. Μακάρι να κάνω λάθος »

Τον τούρκικο νεοθωμανικό αναθεωρητισμό στα Βαλκάνια μέσω Αλβανίας τον υποστήριξαν ΕΕ ΝΑΤΟ Βατικανό και Γερμανία. Στην Ουκρανία κάνουν τις μωρές παρθένες.. Στην Αλβανία από την αρχή της επέλασης των Ρώσων στην Ουκρανία φοβήθηκαν και ήταν σίγουροι ότι ο Βλαδίμηρος κατεβαίνει...

Ναι ο Βλαδίμηρος έρχεται .. τώρα είναι σίγουροι…Έχουν αλλάξει τα δεδομένα.. Υπάρχει μια ηττημένη ΕΕ με την ουρά στα σκέλια ένα ΝΑΤΟ θεατής. ΤΟ ΚΟΣΥΦΦΟΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΑ…είναι η κοιτίδα και το λίκνο της …..






 

2 σχόλια:

  1. Τελικα απο που εχει "πιαστει" μπορει να μας πει υπευθυνα καποιος; Απο κατω Λιβυη-Συρια ή απο πανω Ουκρανια-Σερβια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καλα στη Συρια δεν εγινε πρώτα ο πολεμος που συμμετεοχαν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή