Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ


ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΣΤΟΧΕΥΘΗΚΑΝ 15 ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΝΗΠΙΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ!
8 BΙNTEO


Παγκόσμια υποτροπή αφότου η Κίνα χαρίστηκε σε Πελόζι-Ταιβάν.. ”Επιχείρηση Αυγή”. Ανάφλεξη και στη Γάζα! Πόλεμος μ’ επίκεντρο τη Γάζα όπου στοχεύθηκαν 15 ηγετικά στελέχη παλαιστινιακής οργάνωσης και σκοτώθηκε ο αρχηγός της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ. Χάος. 100 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν προς Ισραήλ.

Η Κίνα με την ατολμία της καταστρέφει την ισορροπία δυνάμεων που οικοδομεί η Ρωσία μέσω συριακού ουκρανικού… Μετατρέπεται σε αστάθμητο παράγοντα στη διεθνή σκακιέρα…



Η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ είναι Ιρανικών συμφερόντων που το Ιράν είναι ο πιο στρατηγικός σύμμαχος Ρωσίας σε αυτή τη νέα εποχή. Είναι ό,τι είναι το Ισραήλ για ΗΠΑ. Πρόσφατη είναι και η τριμερής Ιράν Ρωσίας Τουρκίας στην Τεχεράνη με την οποία ο Πούτιν άσκησε αυξημένη πίεση σε Τελ Αβίβ με το οποίο τα έσπασε για ουκρανικό.


Πόλεμος σφοδρός μεταξύ Παλαιστίνης -Ισραήλ με επίκεντρο τη Γάζα όπου νωρίτερα στοχεύθηκαν ηγετικά στελέχη παλαιστινιακής οργάνωσης. Συνεχείς εκτοξεύσεις ρουκετών έρχονται από τη Γάζα. Στοχεύουν στο Νότιο και Κεντρικό Ισραήλ. 

Περίπου 70 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ την τελευταία μισή ώρα. Συνολικά ως τώρα 80 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα, 46 πέρασαν τα σύνορα, εκ των οποίων οι 33 αναχαιτίστηκαν. 

Άνοιξαν τα καταφύγια ως και στο Τελ Αβίβ. Πόλεμος που θα διαρκέσει.Η PIJ ισχυρίζεται ότι έχει εκτοξεύσει 100 ρουκέτες στο Ισραήλ μέχρι στιγμής.

Πλάνα από τη Γάζα δείχνει ένα μπαράζ ρουκετών να εκτοξεύονται προς το Ισραήλ και να αναχαιτίζονται από τον Iron Dome.Οι σειρήνες πυραύλων συνεχίζονται στο Sderot και κοντά στο Ashkelon



”Πυροβολισμοί κατά του κεντρικού Ισραήλ κοντά στο Tel Aviv. Ήχοι από εκρήξεις πάνω από τα κεφάλια μας. Πυρά αναμένονται στο Τελ Αβίβ ανά πάσα στιγμή. Κατεβαίνουμε στα καταφύγια.” Μαρτυρία αυτόπτη δημοσιογράφου.


Έχουν κληθεί 25.000 έφεδροι του IDF. Η Τσαχάλ εισέρχεται σε “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”.Ολόκληρο το νότιο τμήμα της χώρας σε γενική επιφυλακή. Τα αντιπυραυλικά καταφύγια άνοιξαν. 

Το IDF σκότωσε 15 μέλη της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ μεταξύ αυτών κι ηγετικά στελέχη στη Λωρίδα της Γάζας και αναμένει μαζική απάντηση που ήδη άρχισε. 

Η ισραηλινή κυβέρνηση εκτιμά ότι οδεύουμε για πολυήμερη μάχη.Όμως σκοτώθηκε και ένα παιδί 5 ετών (σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας). Ένα μικρό κορίτσι οι συνήθεις παράπλευρες απώλειες των παιδιών της Παλαιστίνης.



Στοχεύθηκε συνάντηση ηγετικών της Ισλαμικής Τζιχάντ σε διαμέρισμα.




Το Channel 12 στο Ισραήλ ανέφερε ότι ο Ισραηλινός Στρατός διεξήγαγε προληπτικό χτύπημα εναντίον στόχων της PIJ αφού έλαβε αξιόπιστες πληροφορίες.

Οι IDF έχουν ξεκινήσει επίσημα την «Επιχείρηση Αυγή» – μια επιχείρηση εναντίον στόχων που ανήκουν στην οργάνωση PIJ.
Ο Ισραηλινός Στρατός χτύπησε στόχους στη Λωρίδα της Γάζας και κήρυξε ειδική κατάσταση στο ισραηλινό μέτωπο.


Η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ εξέδωσε μια δήλωση για τον Tayseer Al-Jabari “Abu Mahmoud”, ο οποίος δολοφονήθηκε από ισραηλινή επίθεση στην πόλη της Γάζας”.
Το IDF υπολογίζει ότι σκοτώθηκαν 15 έως 20 μέλη της PIJ.



Εκπρόσωπος του IDF: «Καταφέραμε να εξοντώσουμε τον Jabari και επίσης στοχοποιήσαμε δύο διμοιρίες καθ’ οδόν για μια αντιαρματική επίθεση και σκοτώσαμε τον διοικητή του αντιαρματικού σχηματισμού, Abdullah Kadum»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Yair Lapid κάνει απολογισμό της κατάστασης στα κεντρικά γραφεία του Υπουργείου Άμυνας στο Τελ Αβίβ.

Πολλές πόλεις μακριά από τη Λωρίδα της Γάζας (συμπεριλαμβανομένων των Rishon Le Tzion, Netanya, Ramat Gan) έχουν διατάξει το άνοιγμα αντιπυραυλικών καταφυγίων.

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι συμμετέχουν στην νεκρώσιμη ακολουθία του Tayseer Al-Jabari, αρχηγού της ένοπλης πτέρυγας της Παλαιστινιακής οργάνωσης ”Ισλαμικής Τζιχάντ”, ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα.



Η Alaa Qadum, 5 ετών, είναι ένα από τα 8 θύματα σήμερα.

Ανακοίνωση της Ταξιαρχίας Μαρτύρων του Αλ Άκσα (Φατάχ).Ανακοινώνουν κατάσταση γενικής επιστράτευσης όλων των στρατιωτικών τους μονάδων, και δίνουν το πράσινο φως «να απαντήσουμε σε αυτό το έγκλημα, το τίμημα του οποίου θα πληρώσει ο εγκληματίας εχθρός με αίμα κοπαδιών εποίκων».


Η Tσαχάλ ανακοινώνει: ”Μετά από άμεσες απειλές από την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ στη Γάζα, ο Ισραηλινός Στρατός χτυπά αυτή τη στιγμή στη Λωρίδα της Γάζας.

Ειδική κατάσταση έχει δηλωθεί στο εσωτερικό μέτωπο του Ισραήλ.
Ο Ισραηλινός Στρατός χτυπά τρομοκρατικούς στόχους στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων 6 στρατιωτικών θέσεων της Ισλαμικής Τζιχάντ.

Μέλη του PIJ εξουδετερώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των επιδρομών.

Ο Kohavi διατάζει τον IDF να περάσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ανοίγοντας το διοικητήριο του γραφείου έκτακτης ανάγκης.


Μόλις στοχεύσαμε έναν ανώτερο διοικητή της παλαιστινιακής τρομοκρατικής ομάδας Ισλαμικής Τζιχάντ στη Γάζα. Ο Tayseer Jabari ήταν υπεύθυνος για πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών αμάχων.




Οι IDF θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται το Ισραήλ ενάντια στην απειλή της τρομοκρατίας.”

ο Αρχιραβίνος του Ισραήλ καλεί τον πληθυσμό να πάει στη συναγωγή μόνο εάν ο τόπος διαθέτει καταφύγιο πυραύλων και να αφήσει ένα κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο κατά τη διάρκεια του Σαμπάτ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ανανεωμένες εισερχόμενες σειρήνες πυραύλων ηχούν στο Sderot.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις πύραυλοι αναχαιτίστηκαν από το σύστημα αεράμυνας Iron Dome.




Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα παλαιστινιακών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ισραηλινά αεροσκάφη χτυπούν τοποθεσίες στη νότια Γάζα.

Eίναι η πρώτη εξέλιξη στα παγκόσμια μέτωπα μετά την εισβολή Πελόζι στην Ταιβάν την παραβίαση τη κόκκινης γραμμής που όρισε το Πεκίνο και την διστακτικότητα αναβλητικότητα ως κι αμηχανία του τελευταίου για υποσχεμένη δράση. Το γόητρο και το ηθικό των ΗΠΑ και των όμορων συμμάχων του με νο 1 το Ισραήλ εκτοξεύθηκε και το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό του Υπ. Υγείας της Γάζας : 9 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν συμπεριλαμβανομένου ενός 5χρονου κοριτσιού μιας 23χρονης και 55 πολίτες τραυματίστηκαν από τις σημερινές αεροπορικές επιδρομές Ισραηλινών.

Τώρα μέσα στη νύχτα μαχητικά ισραηλινά βομβαρδίζουν στα ανατολικά του Khan Yunis, στο νότιο τομέα.Οι Ταξιαρχίες Al-Quds πραγματοποιούν έντονες πυραυλικές επιθέσεις στις πόλεις και οικισμούς (Ashdod, Sderot, και Ashkelon).


Οι Ταξιαρχίες Al-Quds δημοσιεύουν μια αφίσα που γράφει “Χωρίς κόκκινες γραμμές”, άλλωστε η Κίνα πέτυχε ν΄ακυρώσει στην πράξη το δόγμα της απαραβίαστης κόκκινης γραμμής.





Σειρήνες στο Τελ Αβίβ.




Ταξιαρχίες Μαρτύρων Al-Aqsa: Έντονες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στη Netiv Ha’asra, τη στρατιωτική βάση Nirim και την τοποθεσία Kosvim ως απάντηση στα κατοχικά εγκλήματα




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου