Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ( Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ HAARP) ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6ΑΡΙ  (5,7) ΕΠΛΗΞΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ !!!
2 ΒΙΝΤΕΟ


Ισχυρός σεισμός 6 αρι, 5,7 της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη Ρουμανία.Διαδοχικοί σεισμοί χτυπούν τη χώρα , χθες 5,2!

Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών έπληξε τη Ρουμανία την Τρίτη, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Ο σεισμός ήταν σε εστιακό βάθος 40 χιλιομέτρων (24,85 μίλια) και το επίκεντρο ήταν 56 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Drobeta-Turnu Severin της Ρουμανίας, ανέφερε το EMSC. H αρχική πρόβλεψη του Ινστιτούτου ήταν 5,8.

 Ο σεισμός συνέβη στις 15:16:52 τοπική ώρα. Σύμφωνα με αναρτήσεις ο σεισμός προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στο Târgu Jiu πεσμένοι σοβάδες, τούβλα και βέβαια έφυγαν τα προιόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ...

Έγινε αρκετά αισθητός. Ζημιές υπέστη ως και η έδρα του δημαρχείου στο Târgu Jiu μετά τον σεισμό των 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Oltenia. Είχε διάρκεια 45 δευτερόλεπτα.

Σημειώθηκε επίσης στη Ρουμανία σεισμός και χθες 5,2. «Εκκενώσαμε το προσωπικό Δημαρχείου, αλλά η ένταση του σεισμού ήταν πολύ μεγάλη και η διάρκειά του, κατά τη γνώμη μου, ήταν μεγαλύτερη από χθες” αναφέρουν αυτόπτες.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές τοποθεσίες στην περιοχή Oltenia, αλλά και στο Βουκουρέστι. Αρκετά κτίρια στα Târgu Jiu, Baia de Aramă και Drobeta Turnu Severin υπέστησαν ελαφρές ζημιές. 

Ο σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη, στις 3:16 μ.μ. τοπική ώρα, στην Oltenia, στην κομητεία Gorj, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης για τη Φυσική της Γης (INCDFP). 

Ο σεισμός καταγράφηκε σε βάθος 40 χιλιομέτρων και εντοπίστηκε 102 χλμ βόρεια της Κραϊόβα, 120 χλμ νοτιοδυτικά του Σίμπιου και 146 χλμ δυτικά του Πιτέστι. Μετά τον σεισμό ακολούθησαν δύο μετασεισμοί των 3,4 και 3,5 βαθμών. 

Αυτά επέρχονται μετά από έναν ακόμη σεισμό, μεγέθους 5,2 βαθμών, που καταγράφηκε στη Ρουμανία το απόγευμα της Δευτέρας.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου