Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο "ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ" ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ


Η συνωμοσία για την έναρξη του πολέμου Ρωσίας/Ουκρανίας ξεκίνησε το 2014, όταν η Αμερική και η Ευρωπαϊκή Ένωση βοήθησαν στην ανατροπή μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης στην Ουκρανία. 

Οι ΗΠΑ ήθελαν ένα καθεστώς μαριονέτα στο κατώφλι της Ρωσίας ως εφαλτήριο για έναν προγραμματισμένο πόλεμο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.

Τώρα οδεύουμε γρήγορα προς έναν πυρηνικό πόλεμο. Όλοι όσοι υποστήριξαν τον πόλεμο στην Ουκρανία – με χρήματα, σημαίες, κονκάρδες και ούτω καθεξής – βοήθησαν να οδηγηθούμε σε πυρηνικό πόλεμο.



Αυτό είναι, πιστεύω, το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε ποτέ, διότι δείχνει, χωρίς καμία εύλογη αμφιβολία, ότι ο Τζο Μπάιντεν, ο Αμερικανός Πρόεδρος, επιτάχυνε τον πόλεμο σχεδιαστών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας που έχει γίνει τώρα ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος – με την Αμερική, την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο να προμηθεύουν άρματα μάχης για να επιτεθούν σε Ρώσους και έναν Γερμανό υπουργό να παραδέχεται ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία. 

Επιπλέον, η Αμερική, η ΕΕ και το "νωμένο Βασίλειο μας ωθούν σκόπιμα χωρίς τύψεις προς τον πρώτο και πιθανώς τον τελευταίο πυρηνικό πόλεμο στον κόσμο. 

Η ζωή σας εξαρτάται από το να γνωρίζετε τι θα σας πω - και από το να κάνετε κάτι γι 'αυτό: να μοιραστείτε το βίντεο με όλους όσους γνωρίζετε και να απαιτήσετε από την κυβέρνησή σας να παραιτηθεί. Όλοι όσοι υποστήριξαν τον πόλεμο στην Ουκρανία – με χρήματα, σημαίες, κονκάρδες και ούτω καθεξής – βοήθησαν να οδηγηθούμε σε πυρηνικό πόλεμο.

Όλα όσα σας έχουν πει για την Ουκρανία είναι ψέματα.

Η συνωμοσία για την έναρξη αυτού του πολέμου ξεκίνησε το 2014 όταν η Αμερική και η Ευρωπαϊκή Ένωση (της οποίας το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν τότε πλήρως αμειβόμενο μέλος, φυσικά) βοήθησαν στην ανατροπή μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης στην Ουκρανία. 

Ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα παραδέχθηκε το 2015 ότι οι ΗΠΑ είχαν εμπλακεί στην αντικατάσταση της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και στην προσφορά βοήθειας δισεκατομμυρίων δολαρίων στην επερχόμενη κυβέρνηση – με επικεφαλής πλέον τον Ζελένσκι. Υπάρχουν πολλά αγάλματα και μεγάλη υποστήριξη για τον συνεργάτη των Ναζί Bander. Κοιτάξτε τον. 

Οι ΗΠΑ ήθελαν ένα καθεστώς μαριονέτα στο κατώφλι της Ρωσίας ως εφαλτήριο για έναν προγραμματισμένο πόλεμο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία. Αυτό ήταν το 2014. Ο Obama, στον οποίο, απίστευτα, απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, ήταν φυσικά υπεύθυνος για μεγάλο μέρος των δολοφονιών και της καταστροφής στο Αφγανιστάν.

Ο σημερινός πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε το 2014 αλλά κλιμακώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και μέχρι τότε οι Αμερικανοί, υπό τον Μπάιντεν, είχαν ήδη αρχίσει να εμπλέκονται. 

Τον Ιανουάριο του 2021 - ένα χρόνο πριν αναφερθεί ότι η Ρωσία είχε εισβάλει στην Ουκρανία - οι Αμερικανοί είχαν τα μάτια τους στη σύγκρουση και υπήρξε ανοιχτή συζήτηση για διακοπή των αγωγών Nord Stream. Ο Μπάιντεν, θα θυμάστε, έγινε ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2021.

Πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ο Μπάιντεν προειδοποίησε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει... τότε δεν θα υπάρχει Nord Stream 2 – θα τον σταματήσουμε». Αυτό είναι καταγεγραμμένο.

Οι αγωγοί Nord Stream δημιουργήθηκαν από τη Ρωσία για να μεταφέρουν φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη και η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτό. Ο Μπάιντεν και οι σύμβουλοί του είχαν αρκετές αντιρρήσεις.

Πρώτον, δεν ήθελαν οι Ρώσοι να μπορούν να πουλήσουν το δικό τους φυσικό αέριο πολύ εύκολα στην Ευρώπη. Ο Πούτιν δεν ήταν ποτέ μέρος της συνωμοσίας των παγκοσμιοποιητών και ήταν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Δεύτερον, η Αμερική ήθελε να πουλήσει αμερικανικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη – μεταφέροντας LNG πέρα από τον Ατλαντικό. Αυτό θα τους επέτρεπε να βγάλουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν πριν πεθάνουν δισεκατομμύρια.

Τρίτον, ο Μπάιντεν και η εταιρεία γνώριζαν ότι αν μπορούσαν να προσποιηθούν ότι οι Ρώσοι είχαν ανατινάξει τον δικό τους αγωγό από παράνοια – και ως απάντηση στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας – οι Ευρωπαίοι ειδικότερα θα κατηγορούσαν τη Ρωσία για τις υψηλές τιμές των καυσίμων και θα υποστήριζαν την επέμβαση στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τέταρτον, ο πόλεμος σχεδιαστών εναντίον της Ρωσίας θα οδηγούσε στην καταστροφή της Ευρώπης – η οποία είναι τελικά πολύ πιο κοντά στη Ρωσία από την Αμερική. Το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο είναι εύκολα προσβάσιμοι στόχοι.

Όλα αυτά ήταν μέρος του σχεδίου για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Και έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του διάσημου, βραβευμένου με Πούλιτζερ 85χρονου Σέιμουρ Χερς – του μεγαλύτερου Αμερικανού ερευνητή δημοσιογράφου και του ανθρώπου που έσπασε τις ιστορίες της σφαγής της Mail Lai στο Βιετνάμ και τα γεγονότα στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ – ο Μπάιντεν αποφάσισε ότι θα ανατινάξει τον αγωγό και θα δημιουργήσει μια Ειδική Ομάδα με τη CIA στις αρχές του 2020 για να το σχεδιάσει.

Ο Hersh αναφέρει ότι τον Ιούνιο του 2022, κατόπιν εντολής του Μπάιντεν, δύτες τοποθέτησαν εκρηκτικά φορτία C4 στους αγωγούς. Αυτό έγινε με μεγάλη μυστικότητα και έγινε ό,τι ήταν δυνατόν για να κρατηθούν όλα πολύ μυστικά. 

Οι βόμβες τοποθετήθηκαν υπό την κάλυψη στρατιωτικής άσκησης τον ίδιο μήνα. Οι Νορβηγοί, που βοήθησαν στην αποστολή, ήξεραν ότι θα μπορούσαν να πουλήσουν το φυσικό τους αέριο και στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο του 2022 ένα αγόρι - ή σημαδούρα όπως τους αποκαλούν οι Αμερικανοί - έπεσε με αεροπλάνο και οι κατηγορίες πυροδοτήθηκαν. Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για πολιτικές υποθέσεις, Βικτόρια Χάλαντ, χαιρέτισε την καταστροφή του αγωγού σε ακρόαση της Γερουσίας.

Αναπόφευκτα, οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τη Ρωσία – ισχυριζόμενες ότι είχαν ανατινάξει έναν αγωγό που χρειάστηκε 15 χρόνια για να κατασκευαστεί από τη Ρωσία και είχε κοστίσει 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι οι τιμές των καυσίμων στην Ευρώπη – και στον υπόλοιπο κόσμο έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Αναπόφευκτα, η τιμή των τροφίμων έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Θα υπάρξουν εκατοντάδες εκατομμύρια θάνατοι στην Ασία και την Αφρική, όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν λιπάσματα, τρόφιμα ή καύσιμα.

Ο Μπάιντεν πρέπει να μπει στα βιβλία της ιστορίας ως ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους στην ιστορία.

Και τώρα οδεύουμε γρήγορα προς έναν πυρηνικό πόλεμο.

Υπό την υποτιθέμενη ηγεσία του Σουνάκ, η Βρετανία – αρκετά καλά χρεοκοπημένη και στην αρχή μιας μεγάλης ύφεσης – μιλά για την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών στην Ουκρανία επιπλέον των βομβών και των σφαιρών αξίας δισεκατομμυρίων λιρών που έχουν ήδη σταλεί και φαίνεται βέβαιο ότι θα το κάνει. 

Η Αμερική και η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο αρνήθηκαν ότι θα έστελναν άρματα μάχης, αλλά είναι. Και το Ηνωμένο Βασίλειο εκπαιδεύει ήδη τους πιλότους της Ουκρανίας να πετούν βρετανικά αεροσκάφη.

Το μέλλον είναι πράγματι ζοφερό. Έχουμε προδοθεί από όλους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Κάρολος ο Υποκριτής και ένθερμος υποστηρικτής ενός μικρότερου παγκόσμιου πληθυσμού, ήταν πάντα ένθερμος υποστηρικτής της Ουκρανίας.

Οι συνωμότες της παγκοσμιοποίησης γνωρίζουν ότι το εμβόλιο covid έχει καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα δισεκατομμυρίων και θα κάνει αυτά τα άτομα που έχουν τρυπηθεί πολύ πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις της ακτινοβολίας εάν πέσουν πυρηνικές βόμβες. Όπως προειδοποίησα σε ένα βίντεο τον Μάιο του 2022, ΘΕΛΟΥΝ έναν πυρηνικό πόλεμο.

 Η ψεύτικη πανδημία ήταν πάντα ένας περισπασμός, ένα πρόγραμμα συμμόρφωσης και ένας τρόπος εξασθένησης του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω του ψεύτικου εμβολίου.

Η CIA και ο Λευκός Οίκος έχουν αρνηθεί την ιστορία του Seymour Hersh, αλλά γνωρίζετε ότι αυτό που λέει είναι αλήθεια επειδή τα κύρια μέσα ενημέρωσης, με επικεφαλής αναμφίβολα τη CIA, τον περιγράφουν τώρα ως δυσφημισμένο δημοσιογράφο και αυτοεκδότη - τα ίδια ακριβώς λόγια που χρησιμοποίησαν για να προσπαθήσουν να με δυσφημίσουν στις αρχές του 2020.

Θα ξέρετε, παρεμπιπτόντως, ότι η αρχή του πυρηνικού πολέμου είναι πολύ κοντά όταν ο Κάρολος φεύγει από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και ξαφνικά αποφασίζει να ανέβει σε ένα από τα παλάτια της χώρας του - στη Σκωτία ίσως - και όταν ο Σουνάκ πηγαίνει στην Κορνουάλη για διακοπές, όταν ο Μακρόν εξαφανίζεται στη χώρα και ούτω καθεξής. 

Οποιοσδήποτε μέσα ή σε απόσταση 30 μιλίων από μια μεγάλη πόλη λήψης αποφάσεων όπως το Λονδίνο, το Παρίσι ή το Βερολίνο θα ήταν καλό να φύγει όταν συμβεί αυτό.

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε όλοι. Θα χρειαστείτε τρόφιμα, φάρμακα και μετρητά.

Η παρηγοριά μας είναι ότι έχουμε τον Θεό στο πλευρό μας.

Μοιραστείτε αυτό το βίντεο. Η μόνη μας ευκαιρία να σταματήσουμε αυτό που έχουν σχεδιάσει είναι να το μάθει ο κόσμος.

Προτεινόμενη εικόνα: Νέα υπόσχεση: Ο Σουνάκ λέει ότι «τίποτα δεν είναι εκτός τραπεζιού» καθώς ο Ζελένσκι ζητά από τη Βρετανία μαχητικά αεροσκάφη, Save Britain, 9 Φεβρουαρίου 2023









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου