Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ...Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ!

ΡΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΑ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ…


4 ΒΙΝΤΕΟ


Ρήγματα από το σεισμό σε φράγματα στην Τουρκία! Την Αλεξανδρέττα την έπνιξε η θάλασσα ενώ το λιμάνι της καιγόταν! Αποκαλυπτικό…..

Σύμφωνα με αναφορές ανησυχητικά ρήγματα εμφανίστηκαν στο «φράγμα Ατατούρκ» της Τουρκίας, το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά από τους μεγάλους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή. Μεγάλος κίνδυνος για βιβλικές πλημμύρες…..

Η περιοχή που κινδυνεύει περισσότερο από την κατάρρευση φράγματος έχει εκκενωθεί σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Όμως ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Fuat Oktay διαψεύδει τις σχετικές αναφορές αλλά παραδέχεται ότι ρωγμές τυπέστη άλλο φράγμα:
“Ολόκληρη η περιοχή που σχετίζεται με όλα τα φράγματά μας έχει ελεγχθεί και ελέγχεται. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουμε μόνο ένα φράγμα με πρόβλημα, το Malatya Sultansuyu.”

Ανακοινώθηκε ότι δεν υπήρξαν ζημιές στο φράγμα Ατατούρκ.

Ανακοινώθηκε ότι μόνο το φράγμα Malatya Sultansuyu έχει ρωγμές στην περιοχή και το φράγμα θα εκκενωθεί προληπτικά.


Στο τούρκικο διαδίκτυο κυκλοφορούν φήμες ότι:

Πληροφορίες για ρωγμές στο φράγμα Ατατούρκ Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης!

Οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι το φράγμα θα μπορούσε να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή και η προκύπτουσα καταστροφή θα μπορούσε να επηρεάσει μια περιοχή 30 τετραγωνικών χιλιομέτρων κοντά στο φράγμα.

Ανέβηκε η στάθμη του νερού της θάλασσας στην Αλεξανδρέττα στο σημερινό Iskederum κανάλια οι δρόμοι η θάλασσα εισέβαλε στην πόλη πιο εκεί καιγόταν το λιμάνι από τα κοντέινερ που πήραν φωτιά κατά το σεισμό .

Στο νοσοκομείο της Αντιόχειας δεν υπάρχουν θέσεις για νεκρούς….Έξω είναι αραδιασμένοι κατά εκατοντάδες οι χιλιάδες είναι κάτω από τα ερείπια αγνοούμενοι.. η Τουρκία χτυπήθηκε από ακήρυχτο πόλεμο.. 

Ο Ερντογάν έβγαλε το στρατό για να επιβάλει την τάξη…Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η σεισμική ζώνη. Οι κυβερνήτες των επαρχιών μόλις απέκτησαν έκτακτες εξουσίες με εντολές για μαζική εκκένωση, απαγόρευση μετακίνησης, ορισμένα δικαιώματα και ελευθερίες θα περιοριστούν.


Νέος απολογισμός στην Τουρκία 4 544 νεκροί. Η περιοχή της καταστροφής στην Τουρκία είναι 100.300 km2, όσο η Νότια Κορέα ή μεγαλύτερη από την Πορτογαλία ή την Μπενελούξ.


 



Oι τεκτονικές πλάκες εκτροχιάστηκαν. Η αραβική πλάκα κινείται βόρεια προς τη βόρεια Τουρκία, η πλάκα της Ανατολίας ολισθαίνει νοτιοανατολικά προς την Αφρική.


 

 


 








1 σχόλιο:

  1. "ΤΗΕ ΒΕΣΤ ΝΑΜΕ"

    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ (Τέμενος του Ομάρ).
    ΤΣΑΑΑΑΚ ΣΚΑΕΙ 4,5-4,8R 60ΧΛΜ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. ΝΑ ΔΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ. ΟΙ ΜΕΝ "ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΘΕΟΣ , ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ". ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ,ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή