Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ WEF ΘΕΛΕΙ ΤΟ «ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ




Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του «WEF 2023», το WEF επικεντρώθηκε στην οπλοποίηση των επιστημών του εγκεφάλου και στα τρωτά σημεία του, τα οποία υποδηλώνουν ότι πρέπει να το χακάρουν και να τον στρατιωτικοποιήσουν.

Το χακάρισμα του εγκεφάλου, που μέχρι τότε ήταν μια έννοια που υπήρχε μόνο σε δυστοπικά βιβλία επιστημονικής φαντασίας, είναι πλέον πραγματικότητα. Φαίνεται ότι οι ελίτ στο Νταβός ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία για να προωθήσουν τους επαίσχυντους στόχους τους.

Οι παρευρισκόμενοι σε μια πρόσφατη σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) ενημερώθηκαν για την ευχάριστη είδηση, ότι οι προσπάθειες για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου εγκεφάλου έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Η παρουσίαση έγινε πέντε χρόνια αφότου ο ιστορικός Yuval Noah Harari προειδοποίησε τους ανθρώπους στο Νταβός ότι οι άνθρωποι μπορεί να υποστούν πλήρες χακάρισμα, όπως παρατήρησε ο Tim Hinchcliffe, ένας άνθρωπος που προειδοποιεί για τους στόχους του WEF εδώ και χρόνια. 

Με μια λέξη, ο μελετητής ισχυρίζεται ότι ζούμε και αναπνέουμε αλγόριθμους. Προς το παρόν, το όραμα του Χαράρι ήταν απλώς μια ξέφρενη φαντασίωση. Αλλά τώρα, αυτή η φαντασίωση φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του The Atlantic (της ιστορικής ευγονικής εφημερίδας), Νίκολας Τόμσον, προέδρευσε στο πάνελ με τίτλο «Είμαστε έτοιμοι για τη διαφάνεια του εγκεφάλου;» κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του WEF 2023.

Σαν μια ταινία εμπνευσμένη από τον Οργουελικό μυθιστόρημα που απεικόνιζε μια κατάσταση στην οποία τα εγκεφαλικά κύματα των εργαζομένων παρακολουθούνταν και αποκωδικοποιούνταν. 

Τα εγκεφαλικά κύματα στο μυθιστόρημα του Όργουελ αποκωδικοποιήθηκαν για να προσδιοριστεί εάν κάποιο άτομο είχε εμπλακεί σε παράνομη δραστηριότητα εκτός από τη χρήση των δεδομένων που συλλέχθηκαν για τη μέτρηση της απόδοσης των εργαζομένων.

Μετά την ταινία, η Nita Farahany του Πανεπιστημίου Duke, ειδική στις ηθικές και νομικές προεκτάσεις της τεχνολογίας, ενημέρωσε το κοινό ότι υπάρχουν ήδη τρόποι αποκωδικοποίησης των εγκεφαλικών κυμάτων. 

Ισχυρίστηκε ότι ορισμένες τεχνολογίες επιτρέπουν ήδη σε ισχυρές χώρες και οργανισμούς να «συλλέγουν και να αποκωδικοποιούν πρόσωπα και να “βλέπουν” στο μυαλό σας με βιομετρικά στοιχεία — απλά σχήματα, αριθμούς, τον αριθμό PIN στον τραπεζικό σας λογαριασμό».

«Η τεχνητή νοημοσύνη», δε σταματάει, «έχει επιτρέψει την πρόοδο στην αποκωδικοποίηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας με τρόπους που δεν πιστεύαμε ποτέ πριν». 

Όλες αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα που έχουμε μέσα μας, θα είναι απλώς κομμάτια δεδομένων, προσθέτοντας ότι αυτά τα δεδομένα μπορούν να αποκωδικοποιηθούν χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την αποκωδικοποίηση αυτών των «δεδομένων» δεν χρειάζεται να είναι τόσο επεμβατικές όσο τα νευρικά εμφυτεύματα του Έλον Μασκ για παράδειγμα. 

Σύμφωνα με την Farahany, οι συσκευές που χρησιμοποιούνται μοιάζουν περισσότερο με Fitbits για τον ανθρώπινο εγκέφαλο. «Δεν μιλάμε για εμφυτευμένες συσκευές του μέλλοντος. Μιλάω για φορητές συσκευές που είναι σαν τα Fitbits για τον εγκέφαλό σας», κατέληξε με έναν μάλλον έντονο τόνο.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ βρέθηκε στο Νταβός την ίδια μέρα που η Φαραχανί έκανε την παρουσίασή της. 

Το ΝΑΤΟ προέδρευσε σε ένα φόρουμ το 2021 με θέμα την «όπλιση των επιστημών του εγκεφάλου» κάνοντας χρήση των «τρωτών σημείων» για να διερευνήσει «πιο εξελιγμένα είδη μαζικής κοινωνικής μηχανικής και ελέγχου», σύμφωνα με το Project Censored.

Αυτό εξηγεί γιατί το ΝΑΤΟ πρόσθεσε τον γνωστικό τομέα ως έκτο επίπεδο στους πέντε επιχειρησιακούς του τομείς (αέρας, γη, θάλασσα, διάστημα και κυβερνοχώρος…) δύο χρόνια μετά τη συνάντηση.

Οι ειδικοί από το Imperial College του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins εξετάζουν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους το ανθρώπινο μυαλό πρέπει να θεωρείται πεδίο μάχης σε μια εργασία που έχει εγκριθεί από το ΝΑΤΟ

Τόνισαν επίσης ότι ο γνωστικός πόλεμος συνεπάγεται στην αλλαγή της συμπεριφοράς των ανθρώπων όχι μόνο στις σκέψεις τους, κανονικά ρομποτάκια δηλαδή.

Το άρθρο αναφέρει ότι όταν ο γνωστικός πόλεμος χρησιμοποιείται αποτελεσματικά οι επιτιθέμενοι ή αλλιώς “δέκτες, «θα μπορούσαν να υποτάξουν μια κοινωνία χωρίς να καταφύγουν σε απόλυτη βία ή εξαναγκασμό». 

Ο γνωστικός πόλεμος «διαμορφώνει και επηρεάζει ατομικές και ομαδικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές για να ευνοήσει τους τακτικούς ή στρατηγικούς στόχους ενός επιτιθέμενου». Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το ΝΑΤΟ υπάρχει για να μας προστατεύει

Αυτή είναι η εποχή της κορύφωσης του πολέμου πληροφοριών, από τη δημιουργία του κορωνοϊού έως τους ισχυρισμούς για UFO. Αλλά η χρυσή εποχή, της κυριαρχίας των μέσων ενημέρωσης, αλλάζει ήδη. 

Σε μια εργασία που δημοσιεύθηκε πέρυσι, οι ακαδημαϊκοί Tzu-Chieh Hung και Tzu-Wei Hung περιέγραψαν πώς ο γνωστικός πόλεμος υπερβαίνει τον απλό έλεγχο των μέσων ενημέρωσης στον έλεγχο του εγκεφάλου. 

Τόσο οι «στρατηγικές μαζικής επικοινωνίας» όσο και οι «νευρολογικοί πόροι» προορίζονται να χρησιμοποιηθούν με καλύτερα αποτελέσματα. Ο γνωστικός πόλεμος, σε αντίθεση με τον πόλεμο της πληροφορίας, δίνει ίση έμφαση στην εισαγωγή και την έξοδο της πληροφορίας (δηλαδή στις συμπεριφορές μας).

Πέρυσι, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) αύξησαν τη χρηματοδότηση για μια συνεχιζόμενη μελέτη που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια με την έναρξη της πρωτοβουλίας «BRAIN 2.0» , η οποία διερευνά τη χειραγώγηση του εγκεφάλου και την επανεγγραφή του ιστορικού.

Για να διαβάσετε τα προαναφερθέντα και να έχετε ένα μεγάλο αίσθημα απογοήτευσης, δεν χρειάζεται να είστε μέλος του QAnon ή να ασχολείστε με κάρτες των illuminati. Οι συζητήσεις για την πειρατεία εγκεφάλου γίνονται απευθείας από την Κίνα στο WEF. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) ήδη χρησιμοποιεί γνωστικό πόλεμο για να κατακτήσει τους αντιπάλους του

Οι μη εκλεγμένοι παγκοσμιοποιητές στο Νταβός και στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, αντιγράφουν την τεχνολογία της Κίνας για να την χρησιμοποιήσουν στους δικούς τους αντιπάλους, δηλαδή σε εμάς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου