Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΕΣ "ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ" Ή ΑΠΕΙΛΕΣ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ



Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

«Η ελευθερία δεν είναι για αυτούς τους σκλάβους- δεν υποστηρίζω την επιβολή της ενάντια στη συνείδησή τους. Αντιθέτως, είμαι σθεναρά υπέρ του να τους αφήσουμε να σέρνονται και να γονατίζουν όσο θέλουν μπροστά σε όποια απάτη ή συνδυασμό απάτης επιλέξουν να σεβαστούν... Ολόκληρη η πρακτική κυβέρνησή μας βασίζεται στην ψυχολογία του όχλου και ο Boobus Americanus θα ακολουθήσει κάθε εντολή που υπόσχεται να τον κάνει πιο ασφαλή».

~ H. L. Mencken

Βρισκόμαστε εν μέσω της μίας αντιληπτής ψεύτικης απειλής μετά την άλλη, την οποία ισχυρίζεται το κράτος, και κάθε μέρα φαίνεται να φέρνει όλο και περισσότερα γεγονότα που περιγράφονται καλύτερα ως φαντασία- ή σε μεγαλύτερο βαθμό, σκόπιμα παραγόμενο και σκηνοθετημένο θέατρο. 

Το Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα αυτές τις ψεύτικες σημαίες, ή ίσως ο κινηματογραφικός σχεδιασμός όλων αυτών των σκηνοθετημένων γεγονότων και η κυβέρνηση είναι πλήρως συντονισμένη και χορογραφημένη.

Ανεξάρτητα από το από πού ξεκινάμε, όλα αυτά θα μπορούσαν εύκολα να τοποθετηθούν κάτω από τον τίτλο: "Δεν μπορείς να τα βγάλεις από το μυαλό σου αυτά τα σκατά"! 

Φαίνεται ότι κάθε "γεγονός" προορίζεται για τον ένα ή τον άλλο σκοπό, αλλά τα ψέματα και οι συγκαλύψεις από αυτή τη διεφθαρμένη κυβέρνηση και τα εξαγορασμένα και πληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι σίγουρα πέρα από προφανείς.

Είναι ενδιαφέρον να κοιτάξουμε τις χρονολογικές γραμμές για να ανακαλύψουμε την αλληλουχία των γεγονότων, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε αν το ένα χρησιμοποιείται για να καλύψει ένα άλλο. 

Ο "εκτροχιασμός" του τρένου στην East Palestine συνέβη στην πραγματικότητα στις 3 Φεβρουαρίου, δηλαδή πριν από δύο εβδομάδες. 

Πρόκειται για μια από τις πιο καταστροφικές απελευθερώσεις θανατηφόρου δηλητηρίου που έχουν συμβεί ποτέ, και πυροδοτήθηκε σκόπιμα με το πρόσχημα της προστασίας των κατοίκων από μια πιθανή έκρηξη. 

Με άλλα λόγια, αυτό το τρένο γεμάτο απίστευτα θανατηφόρα χημικά, ανατινάχθηκε (εξερράγη) σκόπιμα για να "προστατεύσει" τους πολίτες από μια πιθανή έκρηξη. 

Πολύ λίγα, αν όχι τίποτα, αναφέρθηκαν για αυτό το γεγονός που άλλαξε τη ζωή από οποιοδήποτε μεγάλο ειδησεογραφικό μέσο, και δεν έγινε ευρέως γνωστό παρά μόνο πολλές ημέρες αργότερα, όταν η αναταραχή έφτασε σε υψηλά επίπεδα. Ο Λευκός Οίκος και η κυβέρνηση δεν έκαναν κανένα σχόλιο για μια εβδομάδα. 

Εν τω μεταξύ, το πρώτο λεγόμενο κινεζικό αερόστατο που αναγνωρίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου (την ίδια μέρα της απελευθέρωσης των τοξικών στο Οχάιο) καταρρίφθηκε πάνω από τον Ατλαντικό την επόμενη μέρα, και το φιάσκο με τα αερόστατα έγινε η πιο σημαντική ιστορία στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι ζωές χιλιάδων ανθρώπων απειλούνταν, ψάρια και ζώα πέθαιναν και θανατηφόρα δηλητήρια ταξίδευαν σε όλη τη χώρα. Σύμπτωση; Καθόλου.

Από τότε, και μέχρι σήμερα, οποιοσδήποτε αριθμός φυτεμένων αντικειμένων καταρρίπτεται συνεχώς- οι ιστορίες αυτές κατακλύζουν τις κεντρικές ειδήσεις. 

Παρεμπιπτόντως, το 2022, κυκλοφόρησε μια ταινία με τίτλο "Λευκός Θόρυβος" (δεν τη συνδέω), η οποία απεικόνιζε έναν εκτροχιασμό τρένου σε μια μικρή πόλη του Οχάιο, που επέτρεψε την απελευθέρωση θανατηφόρων χημικών δηλητηρίων.

 Επιπλέον, το τρένο που εκτροχιάστηκε πρόσφατα, καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας 20 μίλια πριν φτάσει στην Ανατολική Παλαιστίνη, και έδειξε ότι το βαγόνι που υποτίθεται ότι προκάλεσε τον εκτροχιασμό είχε πάρει φωτιά, αλλά το τρένο δεν είχε σταματήσει. Γιατί;

Αλλά μην ανησυχείτε, καθώς αυτή η σατανική κυβέρνηση έχει ορκιστεί να ερευνήσει αυτή την τραγωδία, πολύ μετά που συνέβη, και μόνο λόγω της έκθεσης, η οποία στην πραγματικότητα είναι σαν να ερευνά τον εαυτό της- και αυτό αφού ο Λευκός Οίκος και η FEMA απέρριψαν την αρωγή για την καταστροφή της Ανατολικής Παλαιστίνης, ενώ ξόδεψαν δεκάδες εκατομμύρια για να καταρρίψουν μπαλόνια. 

Αυτή η τραγωδία και η περιβαλλοντική καταστροφή έχει περιγραφεί από πολλούς ως το ίδιο με μια χημική πυρηνική βόμβα που έπεσε στην περιοχή.

Τυχαίνει να είναι οι δύο μεγαλύτεροι μέτοχοι της Norfolk Southern, της εν λόγω σιδηροδρομικής εταιρείας, που λέγεται ότι δεν μετέφερε τοξικά και θανατηφόρα χημικά πριν εκτροχιαστεί στην East Palestine, οι Vanguard και Blackrock. 

Μην ανησυχείτε όμως, καθώς η Norfolk Southern δήλωσε ότι "κάνει σχέδια" για τη δημιουργία ενός φιλανθρωπικού ταμείου ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τη στήριξη όλων των κατοίκων της Ανατολικής Παλαιστίνης. 

Για όσους έχουν αδύναμες μαθηματικές δεξιότητες, αυτό ισοδυναμεί με περίπου 200 δολάρια ανά άτομο. Φυσικά, τα εκατομμύρια που πιθανώς θα επηρεαστούν πολύ αρνητικά από αυτό σε μια μεγάλη έκταση αυτής της χώρας είναι απλά άτυχοι, καθώς δεν θα λάβουν τα 200 δολάρια τους. 

Αυτό είναι σαν να κλείνουν επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, πολλές κλειστές για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, και πολλές να χρεοκοπούν, όλα αυτά για μια ψεύτικη "πανδημία", και να λαμβάνουν μια επιταγή από την ίδια κυβέρνηση που τις έκλεισε, για 1.200 δολάρια για τη δυστυχία τους.

Για να βάλει λάδι στη φωτιά, η πολύ κακιά EPA ανακοίνωσε ότι όλος ο αέρας και το νερό μετά από αυτή την εσκεμμένη απελευθέρωση θανατηφόρων τοξινών στην East Palestine, είναι ασφαλή. 

Φυσικά το ιστορικό της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς τα τοξικά απόβλητα και τα δηλητήρια στον αέρα της Νέας Υόρκης μετά την κρατικά υποστηριζόμενη τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, έλαβαν την ίδια ετικέτα "ασφαλούς" αναπνοής. 

Αυτά τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει πολλά στον τομέα του ασφαλούς ή του "ασφαλούς και αποτελεσματικού". Πώς έχει λειτουργήσει αυτό μέχρι στιγμής;

Πόσα αρνητικά γεγονότα, ιδίως όσα θα μπορούσαν να είναι επιζήμια για την κυβέρνηση, συγκαλύπτονται; Πόσες ιστορίες συγκάλυψης ή σχεδιασμένες δευτερεύουσες "έκτακτες καταστάσεις" χρησιμοποιούνται ως κάλυψη για κυβερνητική τρομοκρατία, κυβερνητική πολιτική ή εντολές που προκάλεσαν μεγάλη ζημιά; 

Σκεφτείτε τη συνωμοσία στην Ουκρανία, τα συνεχή γεγονότα με ψεύτικες σημαίες, την πρόσφατη τρομοκρατική εκστρατεία των ΗΠΑ και την ανατίναξη των αγωγών Nord Stream, τις ψεύτικες πανδημίες, την κατασκευασμένη απειλή της Κίνας και της Ρωσίας, την ένεση βιολογικού όπλου που είχε σκοπό να βλάψει εκατοντάδες εκατομμύρια εδώ και δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, τη νέα και γελοία τρέχουσα τρομολαγνεία για τα UFO και τα δολοφονικά μπαλόνια. 

Τι γίνεται με τις ψεύτικες απειλές στον κυβερνοχώρο και τους φόβους ψευδούς σημαίας στον κυβερνοχώρο, τι γίνεται με τη σφαγή κοτόπουλων και αγροτικών ζώων, τι γίνεται με τις κατασκευασμένες ελλείψεις τροφίμων, τι γίνεται με την καταστροφή των ενεργειακών μονάδων, τι γίνεται με την επέκταση του χρήματος και του χρέους και τις βάναυσες αυξήσεις των τιμών που προορίζονται να βλάψουν όλους; 

Τι γίνεται με όλη την κρατική συνενοχή και τα ερωτήματα σχετικά με τους λεγόμενους σχολικούς πυροβολισμούς, και στη συνέχεια τους αναπόφευκτους νέους νόμους περί όπλων που θεσπίζονται αμέσως μετά από κάθε γεγονός;

Σκεφτείτε επίσης ότι κάθε γεγονός που ζωγραφίζει μια ανεπιθύμητη εικόνα του κράτους ή της κυβέρνησης, ή που υποδηλώνει κρατική εμπλοκή ή ψέματα, ή που αποτελεί συγκάλυψη με σκοπό να θολώσει το μυαλό των προβάτων, ώστε να παραμείνουν τυφλά στην προφανή αλήθεια, αποκρύπτεται λόγω της ψευδούς κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης των σκηνοθετημένων γεγονότων, όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα με αυτή την ανοησία με τα μπαλόνια. 

Σκεφτείτε τους δολοφονικούς "σεισμούς" στην Τουρκία που πιθανώς είναι τεχνητοί, όλοι την ίδια στιγμή που συμβαίνουν και πάλι κατά τη διάρκεια της μαζικής απειλής με τα μπαλόνια. 

Σπάνια αναφέρεται στα κυρίαρχα ΜΜΕ, αλλά το Πεντάγωνο έχει απελευθερώσει προηγμένα μπαλόνια επιτήρησης στο εσωτερικό και διεθνώς για πάρα πολλά χρόνια, αλλά αυτό περνά απαρατήρητο και δεν αναφέρεται εν μέσω της τρέχουσας εισβολής των μπαλονιών.

Για άλλη μια φορά, τα πάντα στην πολιτική και την κυβέρνηση είναι σχεδιασμένα εκ των προτέρων, δεν είναι τυχαία, καμία σύμπτωση, φυσικό ή οργανικό, καθώς όλα είναι σκηνοθετημένα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είτε για να επηρεάσουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, είτε για να καλύψουν ένα άλλο.

 Μην πιστεύετε τίποτα στα κυρίαρχα ΜΜΕ ή στην κυβέρνηση, μην εμπιστεύεστε τίποτα, αμφισβητείτε τα πάντα και μην αποδέχεστε ποτέ οποιεσδήποτε αναφορές, αν δεν μπορείτε να επαληθεύσετε τα πραγματικά γεγονότα, προκειμένου να βρείτε την αλήθεια.

«Όλες οι κυβερνήσεις διοικούνται από ψεύτες και τίποτα από όσα λένε δεν πρέπει να γίνεται πιστευτό».

~ I. F. Stone


Σύνδεσμοι αναφοράς:








ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου