Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 80%. ΜΕΓΕΘΟΣ 7,2-7,8. ΝΕΚΡΟΙ: ΑΠΟ 50.000- ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!Ο Τούρκος Καθηγητής Γεωλόγος Naci Görür προειδοποιεί: “Πλησιάζουμε τώρα τώρα στο τέλος. Η πιθανότητα για σεισμό μεγαλύτερο από 7 Ρίχτερ στη Θάλασσα του Μαρμαρά έχει αυξηθεί στο 80%. 

Όπως ο σεισμός του Maraş, ο σεισμός της Κωνσταντινούπολης είναι επικείμενος. Η Κωνσταντινούπολη δεν είναι έτοιμη για ένα σεισμό.”


Ο καθηγητής Celal Sengör πιστεύει ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες για την Κωνσταντινούπολη:Το ρήγμα της Βόρειας Ανατολίας σπάει πλήρως ή εν μέρει, αναμενόμενος σεισμός: 7,2 ή 7,8 σε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων περίπου, ανάλογα με το σπάσιμο. Για τον Naci Görür θα είναι το πολύ 7,5.

Για τις εκτιμήσεις των νεκρών στην Κωνσταντινούπολη: Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί για την υψηλή εκτίμηση. Η χαμηλότερη εκτίμηση είναι 50.000 νεκροί.

Κανείς δεν θα μπορέσει να απαντήσει, αλλά η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στο χρονικό εύρος ενός πιθανού σεισμού που θα μπορούσε να χτυπήσει την πόλη ανά πάσα στιγμή, περιμένουν έναν σεισμό μέχρι το 2035 με σφάλμα 10 ετών, άρα το 2045 το πολύ.


«Ο σεισμός της Κωνσταντινούπολης είναι επικείμενος» με την έννοια του αναπόφευκτου…..

Υπάρχει το έργο «αστικής ανακύκλωσης» συνολικού κόστους 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο όμως θα χρειαστεί χρόνο για να υλοποιηθεί λόγω του κόστους και του μεγάλου αριθμού κτιρίων που πρόκειται να αντικατασταθούν, υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται να οδηγήσουν το κράτος στα δικαστήρια. καθυστερήσεις.2 σχόλια:

 1. GEWKWN – Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ
  στις 10 Φεβ 2023 - διάβασα ένα άρθρο στο DIMPENEWS στο τούρκικο κανάλι FOX TV ένας καθηγητής Γεωλογίας προειδοποιεί να μετακομίσουν την Κωνσταντινούπολη να μεταφερθούν τα εργοστάσια-βιομηχανική της ζώνη και οι κάτοικοι της στην Ανατολία! Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση! Ο Γεροντας μου αυτά τα έλεγε από το 2019 και μας προειδοποιούσε, μας είπε ‘’θλίβομαι για τον λαό της Τουρκίας γιατί είναι και αυτοί άνθρωποι, δεν θα προλαβαίνουν να μαζεύουν τα πτώματα…..’’

  Ο Γέροντας, πριν από πολύ καιρό ( από το 2019) μας προειδοποιούσε ‘’ Μεταξύ του κτυπήματος των τούρκων και του πολέμου, θα συμβεί ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα.’’ Τα γεγονότα θα έρθουν με τέτοια σφοδρότητα που θα τα χάσουν και αυτοί που τα δημιούργησαν, θα είναι το τέλος τους.’’

  ‘’ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, θα το δείτε αυτό παιδιά μου, έρχεται ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, θλίβομαι για τον λαό της Τουρκίας, δεν θα προλαβαίνουν να μαζεύουν τα πτώματα….. ‘’

  11 Ιούλ 2020 : Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ

  ‘’ Μήνυμα του Γέροντα : παιδιά μου μετά από την απόφαση της Τουρκίας που αφορά την Αγία Σοφία, θα ζήσετε κοσμοϊστορικά γεγονότα, τώρα οι τούρκοι θα γευτούν ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ…….

  ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, θα το δείτε αυτό παιδιά μου, έρχεται η ώρα, από την μια θλίβομαι και από την άλλη χαίρομαι διότι έρχεται ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, θλίβομαι για τον λαό της Τουρκίας, δεν θα προλαβαίνουν να μαζεύουν τα πτώματα…..

  Την ώρα που υπόγραφε ο Ερντογαν η Παναγία υπόγραφε μπροστά στον Υιον της για απόδοση δικαιοσύνης, πρώτη φορά στην Παγκόσμια ιστορία η Παναγία θα βάλει την υπογραφή της και θα πει στον Υιό της να δώσει δικαιοσύνη, και δεν θα τους λυπηθεί…….

  Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ θα γεμίσει από κτήρια που θα καταρρεύσουν από πλοία που θα βυθιστούν από πτώματα που θα επιπλέουν, ακόμα και τα ψάρια θα φύγουν.

  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, οι τούρκοι υπόγραψαν τον θάνατον τους, ο Ερντογαν είναι η καταστροφή της Τουρκίας.

  Η Τουρκιά θα πληρώσει φοβερό φόρο αίματος, αίματος Αγίων, Γερόντων , Ιερέων και ανθρώπων, και για τον πόλεμο εναντίον Του Θεού.

  Ήρθε η ώρα για την Αγία Σοφία και για την Κωνσταντινούπολη, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ.

  Οι τούρκοι δεν ξέρουν τι έχουν κάνει με την υπογραφή τους, δεν ξέρουν ότι κάτω από Αγία Σοφία είναι Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, πίσω από την πόρτα που χάθηκαν οι Ιερείς και ο Ιερέας που έκανε το μυστήριο

  Αλλοίμονο τους, δεν υπάρχει πλέον έλεος ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ μετά από τον μεγάλο σεισμό θα έρθει μια μεγάλη πανδημία ΧΟΛΕΡΑΣ διότι δεν θα μπορέσουν να θάψουν τα πτώματα του σεισμού, και μετά από αυτό η Τουρκία θα έχει και τον μεγάλο πόλεμο του ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ σε 4 κομμάτια.

  Η Τουρκία ούτε στον χάρτη δεν θα υπάρχει πλέον, τελείωσαν οι τούρκοι, δεν μπορεί κανείς να παίζει με την Αγία Σοφία, με Τον Χριστό και την Παναγία, ούτε με Τον Ουράνιο Πάτερα, ούτε με τους Αγίους ούτε με το αίμα των Ιερέων που τους έσφαζαν οι τούρκοι και έβαζαν πάνω στην Αγια Τράπεζα τα…………..αυτα δεν συγχωρούνται

  Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ……..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…. ‘’

  20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : ‘’ ‘’μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ………θα είναι χιαστί , θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί………

  Η θάλασσα του Μαρμαρά και η Μεσόγειος θα γεμίσει από πτώματα παιδιών ( νέων ανθρώπων ) που δεν φταίνε σε τίποτα… Οι Άγιοι έχουν κάνει ΑΣΠΙΔΑ για εσάς ( ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ) για να σας προστατέψουν…….

  1 Νοέ 2020 …..Θα κυριαρχήσει η ΦΡΙΚΗ, οι κουκουβάγιες θα μοιρολογούν επάνω στα τοίχοι της Κωνσταντινούπολης, θα γίνει χαμος…χαμος….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άρα περιγράφει έναν σεισμό που δεν έχει γίνει ακόμα γιατί στον Μαρμαρά το ρήγμα είναι άσχετο με αυτό στην ανατολική Τουρκία. Το πότε θα γίνει αυτό και πόσοι άλλοι σεισμοί θα μεσολαβήσουν άγνωστο. Μάλλον για το 2024 πάμε τώρα...

   Διαγραφή