Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΆ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!


2 ΒΙΝΤΕΟ




ΌΧΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! 

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ


79 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...


Για τον ηρωϊκό ποιμενάρχη αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο (πού να βρεις έναν τέτοιο τώρα;) δείτε ΕΔΩ

Ακούστε όμως προσεκτικά και τα λόγια από το επίκαιρο (όχι μόνο λόγω της ημέρας) τραγούδι "ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ", στο βίντεο που ακολουθεί!!!





ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!

1 σχόλιο:

  1. Κομμουνιστικό Μανιφέστο: ‘’Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε’’…..

    Όλοι οι άλλοι στα τάρταρα ….......

    ΣΤΑΛΙΝ : το 1913, ο Ρώσος επαναστάτης Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι «συστήνεται» στον κόσμο ως Στάλιν, με το οποίο έμελλε να περάσει στην ιστορία, δολοφόνησε 60 εκατομμύρια ρωσους

    ΛΕΝΙΝ : ο Βλαντιμίρ Ουλιάνοφ, πέρασε στην ιστορία με το όνομα «Λένιν» το οποίο προέρχεται από το γυναικείο όνομα Λένα/Ελένα. Επιστολή, γραμμένη προς τον Ιωσήφ Στάλιν το 1932 από τη μεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, την Άννα Ουλιάνοβα, αναφέρει ότι ο πατέρας απ’ τη πλευρά της μητέρας τους (ονόματι Ισραήλ Μπλανκ), ήταν ουκρανός Εβραίος ΛΕΟΝ ΤΡΟΣΚΙ : του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν, πέμπτο παιδί του εύπορου εβραίου αγρότη Νταβίντ Λεοντίγεβιτς Μπρόνσταϊν.

    ο Βλαδίμηρος Λένιν, υπήρξε μέγας διώκτης της Ορθοδοξίας, η οποία κατά την θεωρίαν του είναι: «το όπιον του λαού». Ο Λένιν, άρχισε το 1917 τη Ρώσικη Κομμουνιστική Επανάσταση με ένα επιτελείο από 217 συνεργάτες, από τους οποίους μόνον οι 8 ήσαν Ρώσοι, ενώ όλοι οι άλλοι ήσαν Εβραίοι! Ο ίδιος ήταν και Μασώνος 33ου βαθμού. Εκ του βιβλίου του Αρχ. Χαρ. Βασιλοπούλου

    έγραψε ο Β.Ι. Λένιν προς τον συγγραφέας Μ. Γκόργκι ότι: «Κάθε ιδέα περί Θεού είναι μια ανείπωτη ατιμία και η πιο επικίνδυνη και απαίσια μόλυνση».

    ΚΑΡΛ. ΜΑΡΞ : Γερμανοεβραίος. Κατήγετο εξ Ιουδαίων.

    ο Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος για τους κομμουνιστές : Ὁ μπολσεβικισμός καί ὁ κομμουνισμός εἶναι φυτεία τοῦ σατανᾶ, διότι στερεῖται τῆς ἀγάπης, τῆς πίστεως, τῆς ἐλπίδος, ἑπομένως ταχέως θά ἐκριζωθῆ.

    Ο Γέροντας μεταξύ τῶν ἐχθρῶν καί πολεμίων τοῦ Χριστιανισμοῦ ἔβλεπε τόν Κομμουνισμό καί συχνά ἀναφερόταν στούς διωγμούς, πού ὑφίσταντο οἱ Χριστιανοί……(Απόσπασμα από τα πρακτικά της εκδήλωσης προς τιμή του Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου )
    ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ !!!! «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»

    1941. Στάλιν προς Ήντεν: Πείτε τους Τούρκους ότι θα πάρουν τα Δωδεκάνησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή