Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ...ΑΡΑ...

ΑΠΟΧΗ, ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ 

ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός


Τα αδιαμφησβήτητα επίσημα στοιχεία, σχετικά με την διαχρονική Αποχή και τον ρόλο της στην αλλοίωση της λαϊκής βούλησης μας τα παρέχει το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών.


Βάσει αυτών, στις Εκλογές του 2019, ψήφησε μόνο το 57,78% των Ελλήνων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, ήτοι 5.769.644. Άρα, το 100%, των εχόντων δικαίωμα ψήφου είναι 9.985.538. Αποχή επέλεξαν 4.215.894 που ενώ είχαν δικαίωμα ψήφου ΔΕΝ το άσκησαν.


Το 2019, η κυβέρνηση της ΝΔ ψηφίστηκε από 2.251.618 πολίτες οι οποίοι αντιστοιχούν μόνο στο 22,5% επί του συνόλου των 9.985.538 ψηφοφόρων. Αντιστοίχως, στις Εκλογές του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 1.926.526 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 19,2%, επί του συνόλου των εχόντων δικαίωμα ψήφου. 


Παραβλέποντας αυτή την κραυγαλέα Αποχή η ΝΔ καυχήθηκε, ότι έλαβε ποσοστό 39,85% στις Εκλογές του 2019, ενώ στην πραγματικότητα το ποσοστό της ήταν 22, 5%(!), το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πλειοψηφία στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών.


Το αντίστοιχο «κυβερνητικό» ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μικρότερο. Και τα δύο αυτά κόμματα σχημάτισαν κυβερνήσεις φανερής λαϊκής μειοψηφίας. Κι όμως το Σύστημα της Μεταπολίτευσης τις επέβαλε στον λαό και την χώρα με τις πάγιες αντιλαϊκές και αντιδημοκρατικές μεθόδους δεκαετιών, μεταξύ των οποίων και η Αποχή.


Στα 50 χρόνια Μεταπολίτευσης ουδέποτε ετέθη ζήτημα ακυρότητας των εκλογών στις περιπτώσεις που η μεγάλη Αποχή δημιουργεί άκρως αντι-δημοκρατικές κυβερνήσεις μειοψηφίας. Αυτό, ειδικά ως προς τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, αποδεικνύει συνενοχή.


Τα τελευταία χρόνια καταγγέλλεται συχνά στα ΜΜΕ μια ακόμη δομική μέθοδος νοθείας η οποία σχετίζεται άμεσα, αφενός με τις δύο ιδιωτικές εταιρείες εξαγωγής των εκλογικών αποτελεσμάτων. Και, αφετέρου, με τα «κακόφημα» tablets που επιβάλλει… η εκάστοτε κυβέρνηση, τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετέχουν στην ηλεκτρονική αλυσίδα ενός περίεργου λογισμικού που, ενδεχομένως, αλλοιώνει τα εκλογικά αποτελέσματα.


Επ’ αυτού δεν γνωρίζουμε εάν έγινε ποτέ αιφνίδια εισαγγελική έρευνα την νύχτα καταμέτρησης των ψήφων, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι 100, π.χ., ψήφοι κάποιου εκλογικού τμήματος μετρήθηκαν –στο τέλος της ηλεκτρονικής διαδρομής τους– είτε σαν 150… είτε σαν 50… 


Η ανάπτυξη όλων των τρόπων νόθευσης της βούλησης του λαού, όπως οι ποικίλοι εκβιασμοί, η εξαγορά ψήφων, η Αποστασία…, κλπ, ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του παρόντος κειμένου.


Τι προβλέπει το Σύνταγμα


Το άρθρο 51 παρ. 5 του Συντάγματος ορίζει ότι «η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική»! Και, σύμφωνα με τις υφιστάμενες νομικές διατάξεις, προβλέπεται φυλάκιση από 1 μήνα έως 1 χρόνο και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων από 1 έως 3 χρόνια σε όποιον απέχει αδικαιολόγητα.


Οι ποινές καθορίζονται από τα άρθρα 9 παρ. 5 του ν. 4255/2014 και 117 παρ. 1 και 2 του Π.Δ. 26/2012. Όμως, στην πράξη τίποτε από αυτά δεν εφαρμόζεται. Το Σύνταγμα και οι νόμοι αποδεικνύονται βιτρίνα συστηματικής αντιδημοκρατικής παρανομίας σε ένα εν δυνάμει διαρκές «πραξικόπημα». 


Μετά το 1974 η γνωστή οικογενειοκρατική, κληρονομική Κομματοκρατία και οι συνοδοιπόροι της ποδηγέτησαν την Αποχή σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, χρησιμοποιώντας το κυρίαρχο γκεϊμπελίστικο σόφισμα του Δικαιωματισμού, δηλαδή την μισή αλήθεια, που λέει ότι: «μπορεί η ψήφος να είναι ‘‘δικαίωμα’’ και ταυτόχρονα ‘‘υποχρέωση’’, αλλά ως ‘‘δικαίωμα’’ δεν μπορεί να υπόκειται σε κυρώσεις» (!).


Το ότι με το σκεπτικό τους αυτό αφήνουν απέξω… την ‘‘υποχρέωση’’ του πολίτη δεν τους απασχολεί. Την ίδια περίοδο κυριάρχησε το να μην επιβάλλονται ποινές σε όποιον δεν ψηφίζει αδικαιολόγητα και έτσι αυτό το (εκ των κορυφαίων) πολιτικό αδίκημα νομιμοποιήθηκε απολύτως!Η Αποχή ως εργαλείο διαρκούς εκτροπήςΗ Αποχή στα χέρια όλων των κυβερνήσεων, 1974-2023, αναδείχθηκε ως το πιο διαδεδομένο και εύκολο όπλο ουσιαστικής νοθείας και χειραγώγησης των Εκλογών. Τα κόμματα του Ενιαίου Κυβερνητισμού την διέδωσαν τεχνηέντως επειδή επωφελούνταν όταν αυτή διογκώνονταν. 


Σήμερα είναι πασίγνωστο ότι η ΝΔ τάσσεται υπέρ της Αποχής των περίπου 400.000 ψηφοφόρων ενός πρόσφατα απαγορευμένου, από την ίδια…, αντιπάλου κόμματος. 


Όσο επικρατούσε ο Διπολισμός ΝΔ–ΠΑΣΟΚ, και μέχρι τις εκλογές 10/10/1993, (κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου), η Αποχή κρατήθηκε σχετικά χαμηλά (20,78%). Αυτό οφείλετο αφενός στην τερατογένεση του ψηφοφόρου-Πελάτη και αφετέρου στην δόλια καλλιεργημένη προσωπολατρία, προς τους Κ. Καραμανλή Α΄ και Ανδ. Παπανδρέου. 


Γενικότερα η Αποχή είχε μειωθεί στο 19,67%, με την Δεξιο-Κομμουνιστική κυβέρνηση Τζανετάκη, 18/6/1989, ενώ με την «Οικουμενική» κυβέρνηση Ζολώτα, 5/11/1989, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, σημειώθηκε και η μικρότερη Αποχή, στο 19,31%, όλης της μεταπολιτευτικής 50ετίας. 


Όμως, αυτές οι δύο κυβερνήσεις ήταν η στην πράξη εφαρμογή του Ενιαίου Κυβερνητισμού, ο οποίος στις επόμενες δεκαετίες θα αποτελούσε (και αποτελεί) κοινό πολιτικό δόγμα όλων των κυβερνήσεων αδιακρίτως ιδεολογίας.


Ωστόσο, μετά την κυβέρνηση Ζολώτα, το πολιτικό Σύστημα αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά, ότι δεν υπάρχει ανάγκη να «εκτίθενται», «Δεξιοί», «Σοσιαλιστές» και «Κομμουνιστές» σε κοινή κυβέρνηση, αφού η κοινή πολιτική, π.χ.: Κυπριακό μετά τον Αύγουστο του 1974 με το ολέθριο «η Κύπρος κείται μακράν», ο μη ανοιγόμενος Φάκελος, τα Ίμια, τα Μνημόνια, η διεθνώς παράνομη «Συμφωνία των Πρεσπών», και άλλες εθνοβλαβείς πολιτικές, μπορούσαν κάλλιστα να εφαρμόζονται από οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματίσουν κόμματα, φαινομενικά διαφορετικής ιδεολογίας, τα οποία όμως συμφωνούν σε όλα τα κρίσιμα εθνικά θέματα είτε εσωτερικής είτε εξωτερικής πολιτικής. 


Ιστορικό σημείο έναρξης ανόδου της Αποχής, στο 23,56%, είναι οι εκλογές της 22ης/9/1996 (κυβέρνηση Σημίτη). Οι ακραία νεο-φιλελεύθερες, υπερ-καπιταλιστικές, φιλοαμερικανικές, φιλογερμανικές και φιλοτουρκικές πολιτικές Σημίτη, εξυπηρέτησαν μεν μόνο τους ξένους και έβλαψαν κατάφωρα την χώρα μας, αλλά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έκτοτε άρχισαν να απομακρύνονται από το κόμμα τους, όπως και γενικότερα οι ψηφοφόροι από την κάλπη.


Ο Ενιαίος Κυβερνητισμός μέχρι σήμερα βελτίωσε τις τεχνικές του για ελεγχόμενη αυξομείωση της Αποχής, η οποία συνδυάστηκε καταλυτικά με έντεκα (11!) αλλαγές καλπονεθευτικών εκλογικών νόμων. Έντεκα! 


Έτσι ουδέποτε επιβλήθηκε η Απλή Αναλογική ως μόνιμο εκλογικό σύστημα, φυσικά πλαισιωμένο με τις συνακόλουθες δομικές αλλαγές στην διακυβέρνηση του Κράτους.


Όπως, κατ’ ελάχιστον…, η απολύτως ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, η αληθώς Δημοκρατική αναμόρφωση του Συντάγματος, η αξιοκρατική εκλογή Ανωτάτου Πολιτειακού Άρχοντος και τα άξια λόγου καθήκοντά του, η δίκαιη στελέχωση όλων των κρατικών λειτουργών, η κατάργηση του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών και πολλά άλλα.


Ως προς αυτό το τελευταίο αξίζει πιστής αντιγραφής ο νόμος της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ελλάδα, δια του οποίου οι καταχραστές δημόσιου χρήματος υποχρεώνονταν να αποζημιώνουν το κρατικό ταμείο με το δεκαπλάσιο των κλαπέντων. 


Το επιχείρημα, ότι «η Απλή Αναλογική, ως μόνιμο εκλογικό σύστημα οδηγεί σε ακυβερνησία, διότι δεν συμφωνούν τα κόμματα μεταξύ τους» είναι απολύτως σαθρό, καθώς το διαψεύδουν οι κυβερνήσεις κρίσιμου χαρακτήρος που δημιουργήθηκαν μεταπολιτευτικά από διάφορα κόμματα και μάλιστα απολύτως αντιθέτου ιδεολογίας, κάποιες από τις οποίες ήδη προαναφέρθηκαν. 


Ο λαός συνειδητοποιεί την πρωτοφανή πολιτική κρίση και ακραία κατάπτωση του πολιτικού Συστήματος, η οποία από γενέσεως Δημοκρατίας στην χώρα μας ποτέ άλλοτε δεν διάρκεσε επί 50 συνεχόμενα χρόνια.


Πασιφανές αποτέλεσμα αυτής είναι το γεγονός ότι μεταξύ των ετών 2015–2019 η Αποχή έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς κορυφώθηκε με πρωθυπουργούς, τους: Αλ. Τσίπρα (ποσοστό Αποχής 43,43%) στις εκλογές 20/9/2015, και Κυρ. Μητσοτάκης (ποσοστό Αποχής 42,22%) στις εκλογές 7/7/2019. 


Ουδείς μπορεί με βεβαιότητα να προβλέψει ότι τελείωσαν οι συμφορές της Μεταπολίτευσης στην χώρα μας. Κανένας δεν γνωρίζει με βεβαιότητα, αν τα νησιά μας στο Αιγαίο μας θα βρεθούν περικυκλωμένα από «τουρκικά ύδατα», μέσω μιας εθνοκτόνου «Προσφυγής-Συνυποσχετικού» με την Τουρκία στην Χάγη, ή θα θεωρούνται πλέον «νησιά κυριαρχίας του ΝΑΤΟ», όπως δημόσια δηλώνουν επιφανείς… ελληνώνυμοι ενδοτικοί. 


Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα δραματικό μεταβατικό στάδιο βέβαιης αλλαγής. Έτσι, το μόνο που μπορεί κατ’ αρχάς να βοηθήσει ώστε η χώρα μας να αρχίσει να βγαίνει από τα δραματικά της αδιέξοδα είναι η ειρηνική, αληθινά δημοκρατική, επανάσταση συνειδήσεων, με μαζική, ει δυνατόν καθολική, συμμετοχή στις κάλπες. Μόνο αν μειωθούν κατακόρυφα οι συνολικοί ψήφοι του Ενιαίου Κυβερνητισμού μπορεί κάποιος να ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει. 


Δόξα τω Θεώ (της Ελλάδος…) υπάρχουν 35 κόμματα για να διαλέξουν οι ψηφοφόροι και να καταδικάσουν όλους εκείνους που έβλαψαν τόσο τραγικά την χώρα για ένα τόσο μεγάλο διάστημα.  Γιώργος Ρωμανός

Συγγραφέας Αναλυτής,

Ιστορικός Ερευνητής

19 σχόλια:

 1. Πως είναι δυνατόν να μην βλέπετε την παγκόσμια αντίχριστη γενοκτονική ψηφιακή δικτατορία του τρομοκρωναϊού με την ιστορικά πρωτοφανή παράλογη και αντισυνταγματική https://www.brighteon.com/d81081f8-3d60-41e0-832a-c50b270fbb15 , https://ugetube.com/watch/vDap3ekBr4ivQJl , https://rumble.com/vhp3q1-29724697.html φυλάκιση καραντίνα όλων των υγιών της κοινωνίας, τα άνομα επιβληθέντα φίμωτρα, αναξιόπιστα PCR τεστ και αντισυνταγματικά επιβληθέντα σατανοκορωνοεμβόλια αυτοκτονική ψυχοκτονική ρώσικη ρουλέτα θανάτου που προκάλεσαν αποδεδειγμένα εκατομμύρια θύματα https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html . Γιατί ολοκλήρωσαν την κατάλυση του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και της Εθνικής κυριαρχίας, που είχε ξεκινήσει με τα επαχθή δωσίλογα εθνοπροδοτικά μνημόνια, την φτωχοποίηση του ελληνικού Λαού, την καταπάτηση της βούλησης του ελληνικού λαού που είπε με το δημοψήφισμα ΟΧΙ στο μνημόνιο και στα παρελκόμενα δάνεια του ενώ στην συνέχεια υποθήκευσαν την εθνική δημόσια περιουσία μας για 99 έτη στους τοκογλύφους του Δ΄ Ράιχ της Ευρώπης για 99 έτη. Οι ίδιοι δωσίλογοι πρόδωσαν την υπερτρισχιλιόχρονη ιστορική πολιτισμική ελληνικότητα της Μακεδονίας με την αναγνώριση των σλάβων των Σκοπίων ως βορειομακεδόνων! Μεγάλος είναι ο λαθρεποικισμός ενώ έχουμε δημογραφικό πρόβλημα με τεράστια υπογεννητικότητα με 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ κάθε έτος (με ευθύνη και των ελλήνων που κάνουν εκτρώσεις, μητέρες και υποτιθέμενοι ιατροί, δολοφόνοι) και ενώ ένα εκατομμύριο έλληνες έχουν μεταναστεύσει στην βόρεια Ευρώπη για να επιβιώσουν. Νομιμοποίησαν στην ορθόδοξη χριστιανική Ελλάδα τον σοδομισμό και νομοθέτησε η σοδομοβουλή ακόμα και το μέγα δικαίωμα για ανήλικα δεκαπεντάχρονα της αλλαγής διαστροφής του μοναδικού φύλου που μας έδωσε ο Θεός αδιαφορώντας για την σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας… Με φυσική αηδία και απέχθεια λοιπόν από τότε είχαμε μεγάλη αποχή στις εκλογές των υπευθύνων δημοκρατικών και ευσυνείδητων πολιτών… Δεν είχαν όμως την ίδια δημοκρατική συνείδηση και ευαισθησία τα αντιδημοκρατικά μνημονιακά χιλτεροσταλινικά δωσίλογα σοδομιστικά εθνοπροδοτικά κόμματα να παραιτηθούν αφού η μεγάλη πλειονότητα στην ουσία των Ελλήνων τα αποδοκίμασε και όχι μόνο μία φορά.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

  ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΕΟΥΣΑ «ΨΗΦΟΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ; (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2n4c82-no-true-elections-in-world-antichrist-genocidal-dictatorship-of-covidterror.html , https://www.brighteon.com/7dd59cbb-13e2-4c65-9497-c4fba2022bcc , https://ugetube.com/watch/XcFkOeEDvgyxoLw .

  ΘΑΝΑΤΟ-ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕΙΣ; ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2lptnu-world-antichrist-genocidal-dictatorship-with-covid-vaccines-of-death-666.html , https://www.brighteon.com/93a5f1ff-dfff-4cda-a06b-43f71a3b6d47 , https://ugetube.com/watch/OFvG6bZxQjEDG5e .

  ΥΓ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ… ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ; ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

   Οι αντίχριστοι ψυχοκτόνοι γενοκτόνοι δικτάτορες του τρομοκορωναϊού το 2020 απαγόρευσαν δήθεν για να μην μολυνθούμε ακόμη και τα Πανάγιο Σώμα και Αίμα Χριστού, το οποίο είναι εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια, προς θεραπεία της Αθάνατης ψυχής και του Σώματος σε συνεργασία με τους αντίχριστους ψευδεπικόπους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστές σιωνιστές https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX, που απέδειξαν για άλλη μια φορά περίτρανα ότι δεν έχουν ορθόδοξη ομολογιακή πίστη άχρι θανάτου και δεν είναι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί και όσοι δεν είχαμε αποχωριστεί, αποτειχιστεί http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm από αυτούς είμαστε Ιούδες βαδίζοντας συνειδητά αμετανόητοι στην αιώνια κόλαση της αθάνατης ψυχής μας προδίδοντας τον αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό και την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία Του. Γιατί είναι σαφέστατη η εντολή του Χριστού και της Μιας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας του: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

   Διαγραφή
 2. Οι μέρες της καταπίεσης, της προδοσίας, της κατάθλιψης, της κυβερνητικής τρομοκρατίας της κοινοβουλευτικής τρομοκρατίας και της κομματικής τρομοκρατίας πρέπει να τελειώσουν σήμερα όχι αύριο…

  Η Ελλάδα μεγάλωσε από τους Ήρωες και από τους Μάρτυρες, αλλά Καταστρέφεται από τους προδότες, δειλούς, άθεους και αντίχριστους….. Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί εναντίον των Ελλήνων ισοδυναμούν με την εσχάτη των ποινών………. Το τέλος όλων των πολιτικών έρχεται πολύ σύντομα. ΕΛΛΗΝΕΣ, όταν οποιαδήποτε μορφή διακυβέρνησης, προδώσει τον λαό και την χώρα είναι δικαίωμα του λαού να τους αλλάξει ή να τους ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ με οποιοδήποτε αναγκαίο μέσο, και να θεσπίσει μια νέα κυβέρνηση, μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗ

  Αυτό που μας λείπει σήμερα δεν είναι τα λόγια αλλά τα έργα, όλα αλλάζουν γύρω μας και εμείς δεν αντιδρούμε δεν ξεσηκωνόμαστε, σκύβουμε το κεφάλι μας όχι από ταπείνωση, αλλά από φόβο μήπως χάσουμε τα κεκτημένα μας, και συνεχίζουμε να έχουμε ανάξιους και προδοτες πολιτικούς και Επίσκοπους

  ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ......ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, γιατί κυριοι σιωπάτε όταν συμβαίνουν όλα αυτά; γιατί δεν σκίζεται τα ιμάτια σας; γιατί δεν αποκαλείται τους ιεράρχες που συμπροσεύχονται με τον Πάπα, ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ και ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ; γιατί δεν ξεσηκώνεστε εναντίον των πολιτικών που πρόδωσαν και συνεχίζουν να προδίδουν την Ελλάδα ; που Οδηγούν την Ορθοδοξία στην αγκαλιά του πάπα και του αντίχριστου.... και εσείς ασχολείστε εδώ και2 χρόνια με τον gewkwn, ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ...... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κυριοι

  Τουλάχιστον Ο GEWKWN δηλώνει ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ... ΓΙΑΤΙ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

   Μέγας Αθανάσιος
   «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199). «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
   «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).

   "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)".

   Ὁ Μ. Βασίλειος ἐπίσης, στήν πρός Μονάζοντας ἐπιστολή του, ὅπως μᾶς τά μεταφέρει ὁ ἅγ. Μᾶρκος ὁ Εὐγενικός, λέγει: «Οἵτινες τήν ὑγιᾶ ὀρθόδοξον πίστιν προσποιούμενοι ὁμολογεῖν, κοινωνοῦσι δέ τοῖς ἑτερόφροσι, τούς τοιούτους, εἰ μετά παραγγελίαν μή ἀποστῶσιν, μή μόνον ἀκοινωνήτους ἔχειν, ἀλλά μηδέ ἀδελφούς ὀνομάζειν» (ἁγ. Μάρκου Ἐφέσου, Ὁμολογία, CFDS, Ser. A. τόμ. Χ, fasc. II, σελ. 133 (24-28).

   ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο Ι΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: "ΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩ, ΚΑΝ ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΥΝΕΥΞΗΤΑΙ, ΟΥΤΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ", ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ", σελίδα 24 του "Ιερού Πηδαλίου" https://www.scribd.com/document/386729803/ΤΟ-ΙΕΡΟ-ΠΗΔΑΛΙΟ-ΤΗΣ-ΜΙΑΣ-ΑΓΙΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΤΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ ).

   ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).

   Επιπλέον στο ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο 15ος ιερός Κανόνας της Πρωτοδευτέρας (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ) Συνόδου, στην σελίδα 292, αλλά και ο 31ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ, στην σελίδα 39-40, ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ.

   πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;"

   "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ". Α ΘΕΣ. 5,17 "ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ" (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2ntelw-lord-jesus-christ-have-mercy-and-save-us-sinners-we-must-pray-constantly.html , https://www.brighteon.com/bc6c8370-c9ed-4f37-a08c-0071e416fe55 , https://ugetube.com/watch/oJm2XKyIo1pasGT

   Διαγραφή
  2. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

   ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ» ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ https://www.brighteon.com/8a16f55e-23a4-406b-be55-3cc47ef35972 .

   ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ RFID CHIP 666 (Song). ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ https://rumble.com/v23d6k0-i-m-a-rfid-chip-666-so-damn-song.html , https://www.brighteon.com/d9662ceb-94c4-4c5f-afca-c45a81048adf , https://ugetube.com/watch/n2Zjr7TLgGClo1D .

   INTRACELLULAR REVERSE TRANSCRIPTION OF PFIZER BIONTECH COVID-19 MRNA VACCINE BNT162B2 IN VITRO IN HUMAN LIVER CELL LINE”. ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ DNA https://rumble.com/vy78p9-intracellular-reverse-transcription-of-pfizer-biontech-covid-19-mrna-vaccin.html , https://www.brighteon.com/907de490-3f2f-49e0-8942-9294668b47e4 , https://ugetube.com/watch/EFwgBgGydf6NKFj . SOURCES-ΠΗΓΕΣ: https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm , https://www.cardiodoctor.gr/τελικά-μήπως-είχαν-δίκαιο-όσοι-ανησυχ .

   Διαγραφή
  3. Υπομονη μεχρι 5-5-2024

   Διαγραφή
 3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ.
  http://oimos-athina.blogspot.com/2023/05/ro-psfis-les-anikan-ou-l-apateon.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όσοι πιστεύουν, αυταπατώμενοι και ονειρευόμενοι, ότι θα κυβερνήσει μετά από τις εκλογές, κάποιο λεγόμενο "πατριωτικό" ή πατριωτικό κόμμα, θα απογοητευτούν πάρα πολύ από το μέλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κύριε Ρωμανέ, πῶς ἐξηγεῖτε τὸ γεγονὸς ὅτι τὰ συστημικὰ κόμματα τὰ ὁποῖα ὑποτίθεται ὅτι εὐνοοῦνται ἀπὸ τὴν ἀποχὴ, προπαγανδίζουν ὑπὲρ τῆς συμμετοχῆς καὶ μᾶς προτρέπουν μὲ κάθε τρόπο νὰ ψηφίσουμε,γιὰ νὰ μὴν πάει καμμία ψῆφος χαμένη ὅπως λένε; Τὰ κανάλια, οἱ δημοσιογράφοι καὶ ὅλος ὁ μηχανισμὸς τοῦ συστήματος ποὺ θέλουμε νὰ ἀνατρέψουμε προπαγανδίζουν ὑπὲρ τῆς ψήφου! Τοὺς θεωρεῖτε ἀνόητους; Οὔτε τὴν ἀποχὴ φοβοῦνται οὔτε τὴν συμμετοχή. Αὐτοὶ μετρᾶνε τὶς ψήφους..ὁ ἑπόμενος πρωθυπουργὸς ἔχει ἤδη ἐκλεγεῖ! Ἁπλᾶ, ἡ ἀποχὴ ὡς πολιτικὴ πράξη διατηρεῖ τὴν συνείδησὴ μας καθαρή. Θὰ μᾶς γδάρουν ἔτσι κι ἀλλιῶς..νὰ τοὺς δώσουμε καὶ τὸ μαχαίρι στὸ χέρι; Ζητεῖται Λαὸς..ὁ Θεὸς νὰ βάλλει τὸ χέρι Του..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πολὺ λογικὸαὐτὸ ποὺ λέει ὁ κ.Ρωμανός.Κα΄νουν ὅτι δὲν θέλουν τὴν ἀποχὴ ἀφοῦ σὰν παιδερασ...ες τάζουν 150 εύρὼ γιὰ νὰ ψηφίσουν οἱ νέοι,ἄρα γιὰ νὰ ψηφίσουν Ν.Δ. !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Θα πάνε σε 2-3 εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς να μπορεί κάποιος να κάνει κυβέρνηση, τότε με εντολές από το εξωτερικό θα προχωρήσουν σε μια κυβέρνηση που θα την ονομάσουν ‘’εθνικής σωτηρίας ‘’ και τότε θα συμβούν πράγματα και θαύματα, να είστε έτοιμοι για όλα......... 30-40 ημέρες θα έχει διάρκεια η κυβέρνηση αυτή, το ξεπούλημα του Αιγαίου και της Κύπρου είναι αποφασισμένο και συμφωνημένο εδώ και χρόνια από όλες τις πολίτικές δυνάμεις, ίσως πάνω στην αναταραχή που θα εμπλακούν και οι λαθρο θα γίνει το προγραμματισμένο θερμό επεισόδιο από την Τουρκία......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ...ΚΑῚ ΤΌΤΕ ΤῸ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΊΪΚΟ ΘᾺ ΠΈΣΕΙ ΜῈ ΠΆΤΑΓΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΟΛΟΙ εναντίων ΟΛΩΝ - μου παρουσιάστηκε μια ΑΓΙΑ και είπε ...

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/05/blog-post_25.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Συμφωνώ απολύτως .δυστυχώς συμβαίνουν τραγικά πράγματα στην πατρίδα μας. Όμως επειδή η απογοήτευση και η οργή είναι διάχυτη , η μόνη αντίδραση αυτή τη στιγμή είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καταψηφίζοντας τα κόμματα που κυβέρνησαν και διέπραξαν όλα αυτά ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, περί της κατάκρισης:

  https://www.vimaorthodoxias.gr/gerontas-paisios/o-agios-pa-sios-peri-tis-katakrisis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἅγιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης: για την κατάκριση.

   https://agiazoni.gr/μη-κρίνετε-ἴνα-μη-κριθῆτε

   Διαγραφή
  2. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ... "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".

   ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX , "ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ", ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ=ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
   Ο Απόστολος Παύλος
   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ". ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 "Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ".

   Διαγραφή
 12. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου: ΈΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

  https://www.youtube.com/watch?v=vzYupMYvzNo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου, ιατρός και ιεραπόστολος στην Αφρική: Περί Κατακρίσεως.

  https://www.youtube.com/watch?v=NhKxKsmu4Vg

  ΑπάντησηΔιαγραφή