Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ! (ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)



Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ!





ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Σε προηγούμενο και πρόσφατο άρθρο μας, αναφερθήκαμε στην Ιερά Υποχρέωσή μας ως Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, να απέχουμε από τη φαρσοκωμωδία των "εκλογών", μη νομιμοποιώντας την ελεεινή Δικτατορία που βιώνουμε σήμερα:

ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ! ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.

Η άποψη ότι, εάν κατεβαίναμε όλοι και ψηφίζαμε, δεν θα έβγαινε πρώτος ο Αφορισμένος (κυβέρνηση πάντως δεν έκανε...), κατά την ταπεινή μας γνώμη, είναι Μεγάλη Πλάνη!

Διότι απλά, το Σύστημα με την Ψηφιακή-Δαιμονική Διακυβέρνηση (με εντολή της Παγκοσμίου Κυβερνήσεως του Σβάμπ και του τζιτζιφιόγκου Χαράρι), και πάλι θα μας έδειχνε τα ίδια ψεύτικα ποσοστά, καγχάζοντας μάλιστα ότι όλος ο λαός αποφάσισε και έβγαλε πρώτον τον Αφορισμένο... ΦΕΥ!

Εάν είχαμε όμως μια Αποχή της τάξεως του 80-90%, τότε το Σύστημα απλώς θα έβγαζε τον Σκασμό... Οι Έλληνες θα δείχναμε ότι δεν εμπιστευόμαστε κανέναν από τους 300 του Κ(υ)νοβουλίου, και ιδιαιτέρως τον Αφορισμένο, και ότι δεν είμαστε τα κοροϊδάκια τους... Έτσι, δεν θα νομιμοποιούσαμε τις δήθεν εκλογές.

Ότι υπήρξε εκτεταμένη Νοθεία μέσω του ψηφιακού συστήματος θεωρούμε ότι είναι "Ηλίου Φαεινότερον". Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

- Έδωσαν στη ΝΔ (Νέα Δικτατορία) μεγαλύτερο ποσοστό και από αυτό που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές! (Ουδεμία φθορά...)

- Ακόμα και η παραδοσιακά "αριστερή" Λέσβος, η οποία χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ του Αφορισμένου, τον "ψήφισε".

- Η Μακεδονία ολόκληρη, μαζί με τους ΠΑΟΚ-τζήδες, ως δια μαγείας ξέχασαν τις Πρέσπες και το μίσος τους γι' αυτόν.

- Η καμένη Αττική και η Κατα-καμένη Εύβοια του χρωστούσαν ευγνωμοσύνη!

- Η λεβεντο-γέννα Κρήτη έπαθε και αυτή αμνησία, μαζί με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα...

- Το γνωστό σύνθημα "Μητσοτάκη γ@μιέσαι" σε ολόκληρη την Ελλάδα, ξαφνικά έγινε "Μητσοτάκη Εμπρός, Εσένα Θέλουμε"...

- Ο μαϊντανός του Αφορισμένου, ο Βελ(αζ)όπουλος της "Ελληνικής Διάλυσης", από εκεί που είχε διαλυθεί το κόμμα του, ξαφνικά Ανεστήθη!

Αγαπητοί μου, μόνον Ανεγκέφαλοι πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα είναι καθαρά... Όλα τα συστημικά κόμματα είναι στο "κόλπο" διότι έχουν το ίδιο Αφεντικό που τους ταΐζει. Τα δε μικρά και καθαρά κόμματα, δεν έχουν τον τρόπο να αποδείξουν τη Νοθεία.

Όμως, όπως διάφοροι Άγιοι της Ορθοδοξίας, μας έχουν πει και ξαναπεί (π.χ., Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης), έχουν αυτοί τα σχέδιά τους (για το κακό της Ελλάδος), όμως μέσα από αυτά, προχωρά το Άγιο Σχέδιο του Θεού, το οποίο οδηγεί τελικά στη Σωτηρία της Πατρίδος...

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τα θετικά των "εκλογών" και γιατί αυτό που έπραξαν (εκτεταμένη ψηφιακή νοθεία) οδηγεί στη Σωτηρία μας:


1. Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

2. Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΝΤΑΣ ΑΛΑΖΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

3. ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ


Ο Αφορισμένος όντας Αλαζών (ίδιον του Εωσφόρου), θεωρεί ότι θα πετύχει θεαματική Νίκη στις επόμενες εκλογές. Θα γελάσει κάθε πικραμένος όταν θα δει ότι δεν θα τα καταφέρει, διότι η Ακυβερνησία, όπως ακριβώς προφητεύθη από τους Αγίους της Ορθοδοξίας, έτσι ακριβώς και θα συνεχιστεί μέχρι το σχεδιαζόμενο απ' όλα τα συστημικά (Σατανικά) κόμματα "Θερμό Επεισόδιο" με τους Τούρκους, οπότε και θα έλθουν τα Άνω Κάτω και τα Κάτω Άνω...

Για μια ακόμη φορά μετά το 1453, ο Τούρκος (χωρίς να το θέλει βεβαίως), θα έλθει προς την Σωτηρία Ημών από τους Δυτικούς και τους Εβραίους Σατανάδες...

Με Πίστη και Αδιάλειπτη Προσευχή προς τον Ιησού Χριστό και την Μητέρα Παναγία μας, η τελική Νίκη θα είναι σίγουρα των Ελλήνων. Λίγη Υπομονή ακόμη, ο Θεός δεν θα βγάλει ψεύτες τους προφήτες του...


ΑΜΗΝ




5 σχόλια:

  1. Ας γνωρίζουμε ότι οι Τούρκοι θα καταστραφούν ΟΤΑΝ θα κυβερνά ο Αντίχριστος της Αποκάλυψης.
    Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε...

    Η Ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη, γράφει:
    Εδώ (στις σκληρές θλίψεις) θα φανεί η ΠΙΣΤΗ (στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό) και η ΥΠΟΜΟΝΗ των συνειδητών Χριστιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΛΟΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΠΕΙΣΘΗΤΕ ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ,ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ .
    ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ,Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΌΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΔΙΑ ΟΡΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ .
    ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΡΩ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ή ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΚΟ ή ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ή ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΘΑ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.
    ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΟΝΤΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
    ΚΑΙΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΟΝΤΕΣ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΕΞΙΑ ή ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΒΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ,ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΦΟΥΝ.
    ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΡΑΞΙΜΟΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ .
    ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΩ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΟΡΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ
    ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΚΑΙΔΕΜΟΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολαος Μανιατης24 Μαΐου 2023 στις 7:15 π.μ.

    Ανωνυμε των 9.25 σωστα τα λες μονο λιγο συλιβδην ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ; Θυμισου 23-5 τον ΗΛΙΑΚΗ -ΣΑΛΜΑ-ΜΠΑΛΤΑΔΟΡΟ-ΠΑΥΛΑΚΟ.....ΤΩΝ-ΙΜΙΩΝ-ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ...ειναι τοσοι πολλοι ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;
    ΚΛΑΙΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΙΕΡΕΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΟ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;
    ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥΣ;
    ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή