Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ....

 ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΝIKH»!




Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 



Eίμαστε προ των πυλών των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου. Είναι επιτακτική ανάγκη ως ψηφοφόροι να επιλέξουμε ένα κίνημα πραγματικής αλλαγής που θα θέσει, με τις προτάσεις του, τις βάσεις για την αναγέννηση της χώρας μας και την ύπαρξη κοινωνικής δικαιοσύνης. 

Η επιλογή κομμάτων που εμφορούνται από παλαιοκομματικές αντιλήψεις και αποτελούνται από στελέχη  που είναι επαγγελματίες πολιτικοί με κύριο γνώμονά τους την εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος θα σημάνει οπισθοδρόμηση, μη επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, περαιτέρω βύθιση του βιοτικού επιπέδου μας και ένα διαρκές αδιέξοδο! Γι’ αυτό επιλέγουμε το  Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝIKH με επικεφαλή τον πατριώτη κα χριστιανό ορθόδοξο κ. Δημήτρη Νατσιό που κατέχει τις ιδιότητες του δασκάλου, θεολόγου και αρθρογράφου. 

Η ΝIKH απαρτίζεται από άτομα που εμφορούνται  από τις αξίες και τα ιδανικά του ελληνισμού και της ορθοδοξίας! Τα στελέχη της είναι αγνοί πατριώτες με ανιδιοτέλεια στις πολιτικές τους δραστηριότητες! Διέπονται από πατριωτικά και ανθρωπιστικά  φρονήματα και κύριο μέλημά τους  είναι πως θα βελτιωθεί η ελληνική κοινωνία ώστε να υπάρξει η αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους!
 
 Για όποιους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το  κίνημα ας ανατρέξουν στο σύνδεσμο (https://nikh.gr/)  Ας δώσουμε αξία στην ψήφο μας τιμώντας τους...

Θεοφάνης Γκατζής 
του Θωμά και της Μίρκας
Οικονομολόγος



6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ,ΣΥΣΤΗΜΙΚΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ,
      ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΣΟΥ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ;
      ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙ 36 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ή ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ή ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.
      ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ή ΣΤΟ ΟΥΓΚΑΝΤΟΥΓΚΟΥ;
      ΕΔΩ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ή ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ,ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΟΣΥΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ;ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΜΟΛΟΓΕΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ,
      ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. μπαρμπα μαθε ωρθωγραφια

      Διαγραφή
    3. ΕΜΜΟΝΙΚΕ ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ,ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Ρωτώ τον αξιότιμο αρθρογράφο να γράψουμε το όνομα της Νίκης στα σαρανταλείτουργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έγινε πουθενά εδώ νύξη για σαρανταλείτουργα, όποτε με όλο το θάρρος σας απευθύνω το "Σύ είπας".

      Διαγραφή