Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ MARILYN MANSON

Ο ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΝΣΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! 

ΒΙΝΤΕΟ


Αυτή είναι μια Αποκαλυπτική αποκάλυψη…. Ο σατανιστής Αμερικανός μουσικός Marilyn Manson/Μέριλυν Μάνσον είναι ο πρώτος ειδήμονας γκουρού του σατανισμού που αναγορεύει το Ζελένσκι σε Αντίχριστο (σσ ο Ζελένσκι με βιντεοδιαλέξεις δουλεύει πολύ την εικόνα του θηρίου πάντως). 

Αποκάλεσε το Zelensky Αντίχριστο, δημοσιεύοντας στο Instagram ιστορίες με το εξώφυλλο του μουσικού άλμπουμ του “Antichrist Superstar”, μόνο που αντικαταστάθηκε από τον Zelensky και διέγραψε το ”σούπερ σταρ”. 

Και όλα αυτά στο τραγούδι «Δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά. Αλλά μου αρέσουν τα ναρκωτικά». Όταν ο ίδιος ο Manson ο γκουρού του σατανισμού σε αποκαλεί Αντίχριστο, αυτό κάτι σημαίνει…

To 1997 αυτός ο άγγελος του σκότους της μουσικής σκηνής κυκλοφορεί το δίσκο “Antichrist Superstar” όπου ουσιαστικά έχει επικλήσεις στον Αντίχριστο…

”η ώρα ήρθε είναι ολοφάνερο

ο αντίχριστός μας είναι σχεδόν εδώ, έγινε.”


Το άλμπουμ είναι ένα είδος χρονικού του τέλους του κόσμου που σύμφωνα με τον εμπνευστή του δεν θ΄αργήσει. Όπως ο Μάνσον εξηγεί συνδυάσαμε την ” εβραϊκή Καμπάλα, την αριθμολογία, τα ναρκωτικά, και την τεχνολογία πληροφορικής για να δημιουργήσουμε ένα μουσικό τελετουργικό ικανό να προκαλέσει Αποκάλυψη…”

Τα αποσπάσματα είναι από το βιβλίο: ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ: ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ROCK Ιστορία ενός μύθου
Από τον/την Jota Martinez Galiana..

Αυτή την εποχή μόνο ο Αντίχριστος επιτρέπεται να έχει τους ”Προφήτες” του.. έτσι η Δύση γαλούχησε τη νεολαία.. Το ψευδώνυμό του Μάνσον προέρχεται από τον συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων, της ηθοποιού Μέριλιν Μονρόε και του Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής.

Ο σατανιστής Αμερικανός μουσικός Marilyn Manson/Μέριλυν Μάνσον είναι ο πρώτος ειδήμονας γκουρού του σατανισμού που ανακήρυξε το Ζελένσκι σε Αντίχριστο… Σιγά σιγά του δίνουν το χρίσμα πάντως την εικόνα του την προσκύνησε η Οικουμένη…

O Zelensky ως Αντίχριστος και ο Marilyn Manson ο πρώτος διάσημος σατανιστής πιστός προσήλυτός του και βέβαια αιχμές ότι ο Ζελένσκι είναι και ζηλωτής των drugs “I don’t like drugs. But I like drugs.”..όλα ως μέρος της ίδιας ιεροτελεστίας όπως μας εξηγεί προηγουμένως.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου