Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΪΟΥ 2023

Η ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΕ 2,92%

ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 9 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Και οι δύο στην τρίχα από την επιτυχία. Ο πρώτος λόγω ευσεβείας έπεσε θύμα νοθείας αλλά και συκοφαντίας, ο δε λόγω ασεβείας (ακούγεται ότι υβρίζει τα Θεία, και μάλιστα την Κυρία Θεοτόκο -ελπίζουμε από συνήθεια και όχι συνειδητά, οπότε μπορεί να το κόψει- και άρα οργίζει τον Κύριο). Την επόμενη φορά για τον πρώτο να προσέξουν οι συκοφάντες και ο δεύτερος να κόψει μαχαίρι την κακή συνήθεια και θα τους δούμε νικητές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

(99,99%)











60 σχόλια:

  1. "Πέμψω υμίν άρχοντας κατά τας καρδίας υμών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας λαός που υποβλήθηκε εκούσια στα εμβόλια ευθανασίας σε ποσοστό 80% είναι φυσικό να παραπαίει. Κι όμως, είναι στη σωστή πλευρά (όχι της ιστορίας) της Αγίας Γραφής. Είναι ο νέος Ισραήλ:

      «Καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος (:και θα κηρυχθεί το ευαγγέλιο αυτό της βασιλείας σε όλη την οικουμένη, για να είναι το κήρυγμα αυτό έλεγχος για όλα τα έθνη, όσα δεν θα πιστέψουν, ώστε να μην μπορούν να προφασιστούν ότι δεν προσφέρθηκε και σ’ αυτούς το ευαγγέλιο. Και τότε θα έλθει το τέλος του κόσμου)» [Ματθ.24,14]

      Διαγραφή
    2. Λίγη είναι η μαγιά όπως έλεγε ο άγιος Παΐσιος.

      Διαγραφή
  2. Πάντως σας συγχαίρω που κρατήσατε μια υποστηρικτική για τη Νίκη στάση. Εν αντιθέσει ο τρελογιάννης κράτησε μια ξεκάθαρα αρνητική θέση. Δεν ξεχνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνον ο Τρελογιαννης αλλά και άλλα

      Διαγραφή
    2. Καλά έκανε γιατι ο Κύριος Νατσιός είναι εμβολιασμένος και συμβιβασμένος με τους μητροπολιταδες και δεν βλέπει την προσβολή ούτε των εμβολίων στον άνθρωπο, ούτε των επισκόπων προς τον Κύριο τους(κοβιντ, λουκέτο ναών, απολυμαντικά εκεί που προσφέρεται η ζωή, το σώμα του Κυρίου σου χριστιανάκο) . Είναι το ένα και με ίδια στάση με αυτή της ενωμένης νερόβραστο ρωμιοσύνης,δηθεν μη χωρίσουμε με τους κακοδόξους, κηρυσωντας πλέον την κακοδοξια

      Διαγραφή
    3. Μπορείς να αποδείξεις αυτά που λες; Δείξε μας το πιστοποιητικό εμβολιασμού του.

      Διαγραφή
    4. πότε και που ακριβώς αρνήθηκε ότι εμβολιάστηκε?? γιατί η δήλωση που έκανε ήταν ότι "η συλλογική ηγεσία δε μου επιτρέπει να αποκαλύψω αν εμβολιαστηκα". να σκέφτεστε πρωτα τι λέτε

      Διαγραφή
    5. Σταματήστε το διχασμό φτάνει πια... Πουθενά δεν είπε αν εμβολίστηκε και πουθενά δεν είπε ότι δεν εμβολίστηκε... Έλεος πια.. Αν και ξέρω ένα σκασμό υποψήφιους της νίκης που ήταν σε αναστολή ως υγειονομικόι η που είναι ανεμβολιαστοι, για το νατσιο δεν ξέρω και δε με νοιάζει... Γιατί; γιατί Ολοι έχουμε συγγενείς που εμβολιαστηκαν, γονείς αδέρφια ανηψια. Τι σημαίνει; ότι δεν τους αγαπάμε; ότι δεν θέλουμε να μετανοήσουν. Δεν θέλουμε το καλό τους; φτάνει πια. Όποιος δε θέλει ας κάτσει με το μητσοτακη τον τσιπρα το Ανδρουλάκη τον βελοπουλο και όλο το σόι τους και να μας αφήσει ήσυχους .. Εεεεε πια!!!

      Διαγραφή
    6. το ζήτημα δεν είναι αν εμβολιαστηκε ή όχι αλλά οτι ποτέ δεν πήρε θέση για το θέμα ούτε και αγωνίστηκε έναντια στο κλείσιμο των ναών και των υποχρεωτικοτήτων. δεκανίκι της νδ που τον αμολησανε να μαζέψει ψήφους από εφμετζογλου βελοπουλο και κασιδιαρη είναι και τιποτα παραπάνω

      Διαγραφή
  3. ENAΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΙΜΩΤΡΟ ,ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΑΝ,ΤΟΝ ΠΟΥΛΣΑΝ ΤΟ ΨΕΚΑΣΑΝ ΚΑΙΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
    ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΙΚΙΣΕ.
    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ .
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ .
    ΑΠΟΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΩ ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως πάμε από την νοθεία στα αποτελέσματα των εκλογών;

    Είπε ο Στάλιν: Σημασία δεν έχει ΤΙ ψηφίζει ο λαός, αλλά ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑ τις ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα έτοιμοι για την πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΜΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ταλαίπωρος ο λαός, κλώτσησε μακριά του τον αληθινό και ζωντανό και φιλάνθρωπο Θεό της Εκκλησίας, για να ζήσει "ελεύθερος", όπως αυταπατάται ο ίδιος.
    Τώρα ο λαός είναι δεμένος με αλυσίδες από το κεφάλι μέχρι και τα πόδια του, από τα τεράστια διεθνή πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ! ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ 40%...ΑΠΟ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;
      800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ 1%.
      ΓΙΑ ΨΑΧΘΗΤΕ.

      Διαγραφή
  10. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η ΑΠΟΧΗ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ,
      ΠΗΔΑ ΜΑΣ ,ΠΗΔΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. Romane, μήπως δεν έχεις καταλάβει γιατί ο μητσοθάφτης παρότρυνε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει; Με τόσα πολλά κόμματα που αυτοαποκαλούνταν πατριωτικά, βέβαιος ότι οι οπαδοί τους δεν επρόκειτο να τον ψηφίσουν το μητσοθάφτη, το να τους φέρει να ψηφίσουν, ήταν σίγουρο ότι θα έκλεβε τις ψήφους τους αφού κανένα από τα κόμματα δεν θα έπιανε το 3%.
      Τόσο απλά!!!

      Διαγραφή
    4. μαθηματικά πρώτης δημοτικού ; αν απέχουν οι 90 στους 100 και ψηφίσουν οι 10, αυτός που θα πάρει 5 ψήφους τι ποσοστό παίρνει και πόσες έδρες; αν ψήφιζαν ακόμα 10 τι ποσοστό θα είχε αυτός με τους 5 ψήφους.. Απλά μαθηματικά Α δημοτικού. Σκεφτείτε ξανά εσείς που τκανετε αποχή και μη σας κοροϊδεύουν...

      Διαγραφή
  11. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΝΕΣΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ;
    Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΕΩΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΕΝΑ ΕΔΡΑΝΑ! Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ 60% (ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) ΔΗΛΑΔΉ ΤΟ 24%!!!

      Διαγραφή
  12. ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.
    Ανώνυμος20 Μαΐου 2023 στις 7:53 μ.μ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ COPY-PASTE ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΕΙΣ: «...θέλω να αναφέρω και κάτι που μου είχε εμπιστευθεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μανώλης Δρεττάκης ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια με τιμά με την φιλία του και σε μια από τις εκτεταμένες τηλεφωνικές συζητήσεις μας, μου είχε πει ότι μαζί με τον μεγάλο συνταγματολόγο Αριστόβουλο Μάνεση είχαν προτείνει τα λευκά κατά την ψηφοφορία των εκλογών να αντιπροσωπεύονται από κενά έδρανα! Εάν γινόταν δεκτή η πρόταση αυτή, θα σήμαινε ότι ο Ελληνικός λαός θα καθόριζε και τον αριθμό των βουλευτών, που συχνά λέγεται ότι πρέπει να μειωθεί αλλά όπως είναι προφανές δεν έγινε δεκτή από την κοινοβουλευτική δικτατορία που διέπει την Ελληνική "Πολιτεία" μετά την "μεταπολίτευση"! Αν είχαμε αυτήν την δυνατότητα του λευκού, είμαι βέβαιος ότι ούτε ο Κωσταντίνος θα επέμενε στην αποχή! »
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΑΡΔΟΝ ΔΗΛΑΔΗ .
    ΔΕΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ,ΑΝΕΤΑ
    ΝΔ 40 %
    +
    ΠΑΣΟΚ 11%
    = 51% δηλαδη 153 βουλευτές
    και αντε γειά τιμας λες Ρωμανέ για τα ψιλά
    χώρια τα ψιλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μία τρομερή προφητεία του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, για το μέλλον!

    https://tasthyras.wordpress.com/2023/05/01/μία-τρομερή-προφητεία-του-αγίου-πορφυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενδιαφέρον είναι το επόμενο άρθρο του πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Βολουδάκη, που γράφηκε ΠΡΙΝ από τις εκλογές της Κυριακής 21-5-2023, στο περιοδικό «Ενοριακή Ευλογία» (Τεύχος Απρίλιος 2023, σελίδες 147-149), με τίτλο "ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ!".

    https://www.agnikolaos.gr/images/stories/ee/2023/248.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ABYΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δεξιοί δεν ψηφίζουν Κούλη φίλε μου. Οι αριστεροί, οι Πακιστανοί και όσοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται μαζί με τους βολεμένους, ίσως. Ίσως βέβαια και οι πέτρες να ψήφισαν Κούλη, ποιος ξέρει... Αφού δεν ελέγχονται από κανέναν.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΜΟϊΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
      Α ΒΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ GOIM.
      ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ,ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ,ΚΥΡΚΟΥ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
      ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ Η Δ.Ι.Σ ΣΥΝΕΡΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ.
      ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ;
      ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ή ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ.
      ΜΑΓΑΖΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ.
      ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

      Διαγραφή
  17. Το κόμμα των ευλογιών τελικά δεν τα κατάφερε όχι για αυτό τον λόγο που λες, έπρεπε να πάρει μια ευλογία και από τον ντουμένκο και τον πάπα, την επόμενη φορά μαζί με την ενωμένη νερόβραστη ρωμιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, αλλά γιατί ειρωνεύεσαι; Δείχνει πολλά για την παιδεία σου. Το αποτέλεσμα δηλώνει ότι οι Έλληνες προτιμούν να είναι ραγιάδες παρά ρωμιοί.

      Διαγραφή
    2. Ειρωνεύομαι την έλειψη αντίληψης των πιστών που προέρχεται και καταδυκνείει την επιφανειακή τυπική ωφελιμιστική προσέγγιση προς τον Θεό. Μα πως δέχεσθε έναν άνθρωπο με χάρισμα λόγου να δηλώνει ότι έχει ευλογία από το κέντρο της πίστης(Άγιο όρος), όταν δεν έχει αρθρώσει λόγο κατά της προσβολής του Κυρίου του;
      - με το κλείσιμο των ναών, τον χαρακτηρισμό τους ως μολύσματα -
      Αυτός που σιώπησε μη αγωνιζόμενος κατά τον πειρασμό που δέχθηκε η πιστη του, θα τα σπάσει αγωνιζόμενος με το σύστημα της νέας τάξης(μα αυτό που πιστεύει δεν παρακίνησε την καρδιά του σε αγωνιστική ομολογία) ; Αυτός που είναι με τους μητροπολίτες, λαμβάνει τις ευλογίες τους, δίνει διαλέξεις στις αίθουσες τους, θα τα σπάσει με τους πολιτικούς (επίσκοποι) από τους οποίους αυτοί εντέλονται και τους οποίους υπακούουν;

      Διαγραφή
    3. Βρε αθεόφοβε που παριστάνεις τον Χριστιανό που τον είδες νεοταξίτη το Δάσκαλο; Είσαστε τρισάθλιοι συκοφάντες και συνεχίζετε;
      Πάρε βρε ανέσχυντε ως χαστούκια τέσσερα άρθρα του που κατηγορείς ότι ποτέ δεν τα έσπασε με την ιεραρχία:

      ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΤΙΣ...ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ https://oimos-athina.blogspot.com/2019/12/blog-post_69.html

      ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ https://oimos-athina.blogspot.com/2016/06/blog-post_17.html

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΥΔΡΑΣ ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΗΣ κ. ΕΦΡΑΙΜ https://oimos-athina.blogspot.com/2017/07/blog-post_57.html

      ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ...https://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_59.html

      ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!


      Διαγραφή
    4. εχει δικιο σε αυτά που λέει και κακώς τον αποκαλείς συκοφάντη. πότε μίλησε ο νατσιος εναντια στις υποχρεωτικότητες και στο κλεισιμο των ναών? μήπως δεν έτρεχε στους μπολιασμενους δεσποτες να παρει την ευλογία τους? μήπως δεν στηρίχθηκε από ενα ολοκληρο σύστημα με καλοπληρωμενες διαφημίσεις και άρθρα? δουρειος ιππος της νδ είναι για να μαζεψεις τις ψηφους απο βελοπουλος και κασιδιάρη

      Διαγραφή
    5. Ο νατσιός και η αλλη από το ίδιο κέντρο ευλογημένη ενωμένη ρωμιοσύνη,κλείνουν διαλέξεις σε αμφιθέατρα μητρομπολιαστών που συλλειτούργησαν με τους σχισματικούς της Ουκρανίας,που κυνήγησαν χριστιανούς να μπολιαστούν, που έκλεισαν τους μολυσμένους ναούς όπου χαρίζεται η Ζωή η οποία νικήθηκε από τον γριπώδη θάνατο.Ο ίδιος εμβολιασμένος που όταν ρωτήθηκε για τα εκτρωματικά εμβόλια του θανάτου είπε δεν παίρνω θέση να μην διχάσω,πνευματικοπαίδι του Πειραιώς που παράτησε την κίνηση Αξιού Νίκου χειλαδακη για να ενταχθεί σε αυτήν του άλλου επειδή άκουσε τον πνευματικό του.

      Διαγραφή
    6. Και δεν μου λες ανυπόκριτε ρωμανέ, που είδες να λέω ότι είναι νεοταξιτης; είπα είναι συμβιβασμένος με τους μητροπολίτες που είναι συμβιβασμένοι με την νέα τάξη και υπήκοοι των νεοταξιτικων κυβερνήσεων. Αυτοί δεν υπακουσαν στους αντίχριστους αμερικανους υγειονομικους; αυτοι δεν πήραν το εμβόλιο αυτων των ανώμαλων έναντι αυτού του Θεού τους; αυτοί δεν συμφώνησαν να μην δίνουν αυτό το φάρμακο (θεία κοινωνια) που ορκίστηκαν να δίνουν συνεχώς στο ποίμνιο που τους δώθηκε αλλά να δίνουν το υγειονομικό;

      Διαγραφή
    7. ΑΛΛΟΙΘΩΡΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
      https://nikh.gr/arthra/arthra-filon/363-i-niki-panta-itan-sto-plevro-ton-ygeionomikon-se-anastoli-kai-sto-plevro-tis-alitheias
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
      https://nikh.gr/nea/154-ygeionomikoi-apergoi-peinas-synentefksi-me-ti-niki
      ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!

      Διαγραφή
  18. Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης παρουσιάστηκε πριν από μερικά χρόνια σε ένα συνειδητό Ορθόδοξο Χριστιανό Έλληνα, και του είπε ότι θα έρθουν δύσκολοι καιροί και ότι "όσοι θα παραμείνουν στην Εκκλησία, δεν θα στερηθούν το ψωμί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να γνωρίζουμε την σκληρή πραγματικότητα, χωρίς να έχουμε ψεύτικες ελπίδες, σχετικά με τις επόμενες εκλογές:

    Τι είπε η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ παραμονή της εορτής της και παραμονή εκλογών ;

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/05/blog-post_305.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: "ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ..ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ!!!"

    Μιλά ο ΙΔΙΟΣ ο Άγιος Πορφύριος.

    https://www.youtube.com/watch?v=FCWB2LQd1dY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβάστε πολύ προσεκτικά τον Προφήτη Ιερεμία, από 17,5 έως 17,8:

    http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/44.%20Ieremias.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άγιος Επίσκοπος Νικόλαος Βελιμίροβιτς: Χωρίς μετάνοια των "Χριστιανικών" λαών, ο Κύριος θα στείλει για τιμωρία τους ...

    https://www.youtube.com/watch?v=SD0jAtZeOYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διαχρονικός και προφητικός λόγος του Αγίου Επισκόπου Νικολάου Βελιμίροβιτς (St. Nikolaj Velimirović) – “Πόλεμος και Βίβλος”.

      https://novoscriptorium.com/2021/10/06/ο-διαχρονικός-και-προφητικός-λόγος-το

      Διαγραφή
    2. Πως νικά ένας λαός στον πόλεμο, Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς Αχρίδος- πόλεμος και Βίβλος, Ομιλία Αρχιμανδρίτου Σάββα Αγιορείτου:

      https://www.youtube.com/watch?v=NsYz9gwjfT0

      Διαγραφή
  23. Το κόλπο γκρόσο έγινε με την ελληνική λύση. Ήταν στο 10 τοις εκατό, την ψαλίδισε μετά συμφωνίας ο ίδιος ο βελοπουλος με την δήθεν εκτροπή του πρωτοκλασάτου μυλωνάκη ημέρες πριν τις εκλογές(αλήθεια που είναι αυτός ο γκρέμουρας με τέτοια φορά που είχε πάρει;) και οι ψήφοι της πατριωτικής δεξιάς που θα πήγαιναν στην ελληνική λύση ξαναγύρισαν στον Μητσοτάκη. Έτσι από 35 πήρε 41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βρωμάνε Για τον φίλο πιο πάνω που λέει ότι ο Νατσιόςδενιλουσε για κλείσιμο ναών κλπ. Αφιέρωσε τα. https://www.ekklisiaonline.gr/nea/dimitris-natsios-ta-tsopanoskyla-tou-systimatos/ https://tasthyras.wordpress.com/2020/08/04/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8C%CF%82-%E1%BC%80%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%E1%BF%96%CF%84%CE%B5-%E1%BD%81-%E1%BC%80%CE%B3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είπε και μετά πήρε τις ευλογίες τους, οχι από τους "λίγους που αντιστέκονται" αλλά από όλους. Η ενωμένη ρωμιοσύνη δίνει διαλέξεις στις αίθουσες τους, το λέω γιατί με το νατσιό είναι ένα. Επίσης μιλά για ιερείς αρχιερείς λίγους που αντιστέκονται στο κακό κράτος διώκτη(εδώ όλοι μπορεί να δουν τον εαυτό τους, ή να κρυφθουν) χωρίς να αναφέρεται στην συμμαχία των μητροπολιτών με τον διώκτη. Δείχνει δηλαδη μόνο ένα διώκτη και όχι τον συνεργό του, δείχνει το διώκτη κρατος και όχι τους συνενόχους μητροπολιτες, τους οποίους αφήνει στο απυρόβλητο για να λαμβάνει μετέπειτα τις "ευλογίες" τους
      για το κόμμα του αφού κακό-έπραξαν στην εκκλησία που τους παραδώθηκε.
      Διαβάστε πίσω από τις γραμμές ελληνες

      Διαγραφή
  25. OΛΟΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΠΕΙΣΘΗΤΕ ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ,ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ .
    ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ,Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΌΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΔΙΑ ΟΡΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ .
    ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΡΩ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ή ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΚΟ ή ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ή ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΘΑ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.
    ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΟΝΤΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
    ΚΑΙΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΟΝΤΕΣ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΕΞΙΑ ή ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΒΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ,ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΦΟΥΝ.
    ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΡΑΞΙΜΟΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ .
    ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΩ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΟΡΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ
    ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΚΑΙΔΕΜΟΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνπογράφω αδερφέ, τα είπες όλα, αν και δεν πιστεύω να σε καταλάβουν αυτοί που ακόμη προσπαθούν να χρίσουν Έλληνα τους τον Χριστό του σύμπαντος, μπας και χαριστικά "λόγο εντοπιότητας" την σκαπουλαρουν από καταποντισμό σεισμού, σφαίρα πολέμου ή εξέγερσης κλπ

      Διαγραφή
  26. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ
    ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όσον αφορά τον δεύτερο, αν όντως έβριζε τα θεία και την Κυρια Θεοτόκο, με μαχαίρι θα έπρεπε να του κόψουν την γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ;
    Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΚΟΨΕ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΑΥΣΕ ΠΙΚΡΩΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ .ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 22/5/23 - 11,51 ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.
    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΔΩΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΕΤΣΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΝ ΟΧΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΚΜΕΤΑΛΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΡΠΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΡΩΘΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΩΝ,
    ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΟΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. γιὰ ὅλα μίλησε ὁκ.Νατσιός, ἀλλά, ποιός τὸν ἄκουγε;; τὰ κουτσομπολιὰ ὅμως, ὅλοι τὰ ἀκούσανε !!
    («πάνω ἀπὸ τὸ πτῶμα μας θὰ ἐμβολιάσουν τὰ παιδιά μας»εἶπε ὁ κ.Νατσιὸς σὲ συνέντευξη μὲ τὸν Δαμιανίδη, ὁ ὁποῖος τώτα, τὸν βρίζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ .
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ .
    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ,ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ .
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ,ΑΚΡΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣΑΙΩΝΑΣ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..
    ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΛΛΕΣ,ΠΑΠΟΥΤΣΟΚΟΛΛΕΣ ΞΥΛΟΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ.
    ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΣΤΟΚΟΙ ΔΟΚΑΡΟΜΑΤΗΔΕΣ..
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΙ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή