Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;

ΙΔΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 37ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Το ότι ζούμε μια ανεπανάληπτη Χούντα δεν συμπεραίνεται από τη σύλληψη για εξύβριση. Για τη Σατανική Χούντα, ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος έγραφε το γνωστό σύνθημα, όπως και εκατομμύρια άλλοι, διώκεται για διέγερση (τάχα) σε διάπραξη εγκλημάτων!!! 

 Μιλάμε για Χούντα τύπου Τσαουσέσκου ή Κιμ Γιονγκ Ουν!!! Από κατηγορία απλής εξύβρισης, σε κατηγορία για τρομοκρατία! Έτσι ώστε να το βουλώσουν όλοι οι Έλληνες και να τον δεχτούμε ως "Θεό". ΦΕΥ! Μήπως όλα αυτά, μαζί με την τεράστια νοθεία που έγινε στις εκλογές, θα οδηγήσουν όντως τον Έλληνα τελικά σε ξεσηκωμό;;; Απλή απορία διατυπώνουμε...

Στη σύλληψη ενός 37χρονου ο οποίο εξύβρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω διαδικτύου προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι αρχές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το άτομο που είχε ξεκινήσει το γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ καλούσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Πρόκειται για κάτι πρωτοφανές, καθώς πρόκειται για ένα σύνθημα το οποίο είναι ιδιαιτέρως γνωστό -κυρίως στη νεολαία- και μπορεί να ανοίγει το δρόμο για ακόμη περισσότερες συλλήψεις.

Θα παρεμβαίνει άραγε η αστυνομία στις συναυλίες που οι νέοι τραγουδούν εν χορό το σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έρχεται λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, από τις οποίες προέκυψαν ενδείξεις σχετικά με την εμπλοκή του 37χρονου στη διαχείριση προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου προέβαινε σε αναρτήσεις με περιεχόμενο δημόσιας προτροπής και διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκαν οι επίμαχες αναρτήσεις, καθώς και πλήθος δημοσιεύσεων με συναφές περιεχόμενο, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί κατά το τελευταίο 6μηνο με την πιο πρόσφατη να έχει γίνει την την Τρίτη (23/5). Κατόπιν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα και αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση διαδικτύου της οικίας του ημεδαπού.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ταυτοποιήθηκε προανακριτικά ως διαχειριστής του επίμαχου προφίλ και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου, φορητό μέσο αποθήκευσης (USB flash drive) και 2 σκληροί δίσκοι υπολογιστή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


 

2 σχόλια:

  1. Και όμως ο ανθρώπινος νόμος έχει "αποποινικοποιήσει" την βλασφημία εναντίον του Θεού.
    Ο Θεός ΕΙΝΑΙ ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΧΑΖΑ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ;
    Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ή ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ Η Δ.Ι.Σ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή