Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! (ΦΛΕΓΟΥΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΕΡΤΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΣΚΕΡΤΣΟΥ) )

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει και κοινοποιεί ο Con mc Keeds 

Οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι γενικότερα που μας κατέκτησαν τότε και τώρα, πιστεύω ότι πάντα  αισθάνονται σε μειονεκτική θέση απέναντί μας λόγω του ιστορικού μας βάθους και των πολιτισμικών επιτευγμάτων που φέρει το όνομά μας και για αυτό διαχρονικά μας μισούν και μας υποβιβάζουν από υποσυνείδητη ζήλεια.

Σε εμάς ανήκει η φράση πας μη Έλλην βάρβαρος που γνώριζαν και οι μαχητές του Β ΠΠ και της αντίστασης, από εκεί και από τις καταστροφές και τις δολοφονίες εναντίων μας πηγάζει  και  η θέληση για αντίσταση και το μίσος για τους κατακτητές.

Σήμερα αυτοί οι οικονομικά και τεχνολογικά ισχυροί λαοί της Ευρώπης και γενικότερα της Δύσης πιστεύω ότι βρίσκονται υπό την κατοχή των Χαζάρων Σιωνιστών καπιταλιστών επικυρίαρχων, που τους χειραγωγούν για να επιβάλλουν τα οικουμενιστικά τους προγράμματα κυριαρχίας.

Ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ήταν απλώς αποτέλεσμα σχεδιασμού, καθώς και ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, UNESCO, ΠΟΥ, ΔΝΤ και κάθε διεθνής οργανισμός, που αφορά εκκλησιαστικές, θρησκευτικές, θεολογικές, αθλητικές ή πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες, όλα είναι κλάδοι υπό τον γενικό έλεγχο ενός σκοτεινού κέντρου.

Επομένως, οι Έλληνες και η χώρα τους, ακόμη και ως απομεινάρια ή ατελή αντίγραφα του αυθεντικού ομώνυμου πολιτισμού που περικλείει και φέρει το όνομα τους, έστω και  μόνον ως τέτοιοι , αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση αυτών των σχεδίων.

Και αν στα χαρακτηριστικά τους προστεθεί και η γλώσσα τους και η ορθόδοξη χριστιανική τους πίστη, τότε μιλάμε για έναν κίνδυνο που πρέπει να εξαλειφθεί αυτονόητα, μέσω του οικονομικού ελέγχου, της αραίωσης της πληθυσμιακής ομοιογένειας με την εισαγωγή ετερογενών πληθυσμών άλλων θρησκειών. και επιβεβλημένη υπογεννητικότητα από αντινατιβιστές πρωθυπουργούς..

 Ήταν απόλυτα λογικό για τους Έλληνες τότε όταν δεν είχαν υποστεί ακόμη την πλύση εγκεφάλου και την εξαγορά  που ακολούθησε την απελευθέρωση ,να πολεμήσουν και να αντισταθούν στους βαρβάρους κατακτητές..

Αυτό το πνεύμα αντίστασης υπάρχει και σήμερα συνειδητά σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, και έστω υποσυνείδητα σε μεγαλύτερο βαθμό, ενάντια σε κάθε νεοβάρβαρο αιρετικό ψευδομοντερνισμό που προωθείται από τους κατεστημένους κυβερνώντες.

Ενισχύεται από λίγες αυθεντικές πηγές της ορθόδοξης πίστης και του ελληνικού τρόπου ζωής και θεώρησης των πραγμάτων και της φιλοσοφικής σκέψης ,που δεν υπέκυψαν και δεν συμβιβάστηκαν.

Αυτές είναι οι σπίθες οι κρυμμένες στην στάχτη  αποτελούν  και  την ελπίδα του έθνους μας για την αναγέννηση του.

Έθνους αυθεντικού και πρωτοπόρου σε πολλά αν όχι σε όλα.

Διότι μόνον αυτό το έθνος  έχει  τον φοίνικα, το πουλί  γεννιέται από τις στάχτες του, ως σύμβολο στην μυθολογία τουστην προ Χριστού εποχή  .

Η αρχέτυπη ελπίδα της αναγέννησης του έθνους μέσο του μυθικού Φοίνικα, στην μετά Χριστό εποχή σχηματοποιείται και εκφράζεται  από την Ανάσταση του Κυρίου και γίνεται πίστη και βεβαιότητα ανάστασης του έθνους.


Η αλήθεια είναι παντοτινή  και υπερισχύει του πρόσκαιρου ψέματος είναι διαχρονική  παραδοχή .


Εγώ είμαι η αλήθεια   και η οδός μας είπε ο Χριστός.


Επομένως το αυθεντικό αναγεννάται (Φοίνικας) και το αληθινό ανίσταται (Χριστός)

Και τα δύο μας αφορούν ως έθνος διαχρονικά, στο χτες στο σήμερα και στο αύριο.
Ενεργοποιήστε την αυτόματη Ελληνική μετάφραση κάνοντας κλικ:

 Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι ή Subtitles)

 Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

 Επιλέγετε Υπότιτλοι ή Subtitles (κλικ) και στην συνέχεια

   Αυτόματη μετάφραση ή Auto translate (κλικ), 

Ελληνικά ή Greek (κλικ).

 3 σχόλια:


 1. Επομένως το αυθεντικό αναγεννάται (Φοίνικας) και το αληθινό ανίσταται αναστάται (Χριστός)
  Και τα δύο μας αφορούν και μας καθορίζουν ως έθνος διαχρονικά, στο χτες στο σήμερα και στο αύριο.
  Πολύ μου άρεσε η παραπάνω πρόταση ,απλά πρόσθεσα και μια λέξη .
  Οι βάρβαροι Γερμανοί ανέκαθεν μας μισούν εκτός ελαχίστων ανοιχτόμυαλων.
  Σωστός ο αρθρογράφος ,
  Το προβλημά μας όμως είναιβοι εδώ συνεργάτες τους Γερμανοτσολιάδες.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δε λεμε πια προσκυνημενους αλλα κ@λοπηδηγμενους

   Διαγραφή
  2. Ορθό,
   τους εμβάλλοντας τι, εις το κόλον , επί το ελληνοπρεπέστερο.

   Διαγραφή