Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ: «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»!

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.
2 ΒΙΝΤΕΟ



Μετάφραση: Απολλόδωρος


Οι Βρετανοί βουλευτές (“MPs”) λένε ότι μια νέα συνθήκη για την πανδημία θα δώσει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών ("ΠΟΥ") την εξουσία να επιβάλλει λουκέτα στους υπογράφοντες, παρά τους ισχυρισμούς των εταιρικών μέσων ενημέρωσης περί του αντιθέτου.

Με επιστολή έξι συντηρητικών βουλευτών προς τον Andrew Mitchell, υπουργό του Υπουργείου Εξωτερικών, ζητείται η διεξαγωγή ψηφοφορίας στη Βουλή των Κοινοτήτων επί του σχεδίου συνθήκης και των κανονισμών πριν από την υπογραφή τους.

Συζητά τη "φιλοδοξία" του ΠΟΥ να μεταβεί "από έναν συμβουλευτικό οργανισμό σε μια ελεγκτική διεθνή αρχή" όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η βουλευτής Esther McVey δήλωσε στην Telegraph ότι τα σχέδια του ΠΟΥ


"αντιπροσωπεύουν μια σημαντική αλλαγή για τον οργανισμό, από ένα συμβουλευτικό όργανο υπό την ηγεσία των μελών σε μια υγειονομική αρχή με εξουσίες επιβολής".

"Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό αν αναλογιστεί κανείς το κακό ιστορικό του ΠΟΥ όσον αφορά την παροχή συνεπών, σαφών και επιστημονικά ορθών συμβουλών για τη διαχείριση των διεθνών επιδημιών ασθενειών", πρόσθεσε.

Την επιστολή υπέγραψαν επίσης οι βουλευτές των Τόρις Sir John Redwood, David Davis, Philip Davies, Sir Christopher Chope και Danny Kruger.

Για λόγους δημοσίου ενδιαφέροντος, παρακάτω επισυνάπτουμε αντίγραφο του άρθρου της Telegraph όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά η ιστορία.




WHO-could-gain-powers-to-impose-lockdown-on-UK-The-Telegraph κατεβάστε το άρθρο εδώ 👉 Download


Χθες, ο Sir Christopher και ο Φιλελεύθερος Δημοκράτης Σύμβουλος Dr. Bharat Pankhania συζήτησαν τη νέα συνθήκη στο GB News. "Θα πρέπει να υπάρχει περισσότερος δημόσιος και κοινοβουλευτικός έλεγχος για το τι συμβαίνει", δήλωσε ο Sir Christopher.




GB News- Lockdowns που θα επιβληθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον ΠΟΥ βάσει της νέας Συνθήκης, 26 Μαΐου 2023


Ο Pankhania είναι επίσης ανώτερος κλινικός λέκτορας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Exeter. Ο ίδιος περιγράφει το κανάλι του στο YouTube, ως "coronavirus, ειλικρινά & έγκυρα εξηγημένο με [sic] εύκολο στην κατανόηση τρόπο". Και συνεχίζει περιγράφοντας τον εαυτό του ως "συμβούλου [και] επικεφαλής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού από τις τοπικές αρχές".

Από την αρχή της εποχής του covid, ο Pankhania άρχισε να γίνεται τακτικός στα εταιρικά και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ως σχολιαστής του Covid. Σε μια εκδήλωση τηλεδιάσκεψης Zoom τον Μάιο του 2020, ο Pankhania μίλησε στη Wera Hobhouse, βουλευτή του Bath, για την επαγγελματική και πολιτική του ιστορία και για το πώς οι συμβουλές του διαμορφώνουν την αντιμετώπιση του covid σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα βασικά μηνύματα, ο Pankhania απάντησε: "Ακολουθήστε την επιστήμη". Και αυτή δεν είναι η μόνη αφηγηματική φράση ή ιδεολογία που προώθησε.

Προώθησε τη "βιώσιμη διαβίωση" με τη μείωση της κατανάλωσης κρέατος, συμπεριλαμβανομένων των ψαριών και των οστρακοειδών, και τη χορτοφαγία. "Όσο γίνεσαι πλουσιότερος τρως περισσότερο [κρέας] και δυστυχώς ο πλανήτης Γη δεν μπορεί να το αντέξει", είπε στον Hobhouse. 

"Και προκαλούμε ένα πρόβλημα. Απλά σκεφτείτε το, δεν υπάρχουν αντιβιοτικά για να θεραπεύσετε τον πονόλαιμό σας. Απλά σκεφτείτε το. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πεθάνετε. Οπότε, είναι τόσο σοβαρό όσο αυτό".



Wera Hobhouse: Bharat Pankhania, 14 Μαΐου 2020


Οι συνεισφορές του Pankhania σε δημοσιεύσεις, όπως αναφέρονται στο προφίλ του στο Πανεπιστήμιο του Exeter, λένε επίσης μια ιστορία. Έξι συνολικά, μία το 2021 και πέντε το 2020. Η πρώτη δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal τον Μάρτιο του 2020 με τίτλο "Covid-19: γιατί η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αγνοεί τις συμβουλές του ΠΟΥ;". Και δεν υπάρχει καμμία βελτίωση στις "συμβουλές" του όσο περνούσε ο καιρός.

Τον Μάιο του 2020 συνέβαλε σε ένα άρθρο στο The Lancet με τίτλο "Universal weekly testing as the UK COVID-19 lockdown exit strategy", ('Καθολικός εβδομαδιαίος έλεγχος με τεστ ως στρατηγική εξόδου από το κλείδωμα του COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο') το οποίο αναφέρθηκε από 17 ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η τελευταία του συμβολή ήταν ένα άρθρο τον Μάρτιο του 2021 που δημοσιεύθηκε στο Elsevier με τίτλο "Where England's pandemic response to COVID-19 went wrong" ("Πού πήγε στραβά η αντίδραση της Αγγλίας στην πανδημία COVID-19"). 

Κατηγορεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για έναν κατάλογο αποτυχιών, όπως η επικέντρωση στην απειλή της πανδημικής γρίπης και η αποτυχία να διδαχθεί από άλλες χώρες, δηλαδή τη Νότια Κορέα, το Βιετνάμ, την Ταϊβάν, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και τη Νέα Ζηλανδία. Το άρθρο καταλήγει: "Αυτή η πανδημία δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τον κύκλο της. 

Το να κάνει κανείς μια φορά λάθος είναι ανθρώπινο. Το να σφάλουμε δύο φορές θα ήταν αμέλεια".

Με βάση απλώς τα παραπάνω και χωρίς να ερευνήσουμε περαιτέρω, πρέπει να ρωτήσουμε: Είναι ο Pankhania ένας εταιρικός (υπάλληλος της Φαρμακοβιομηχανίας) γιατρός και πολιτικός;


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ







2 σχόλια:

  1. Ο σατανάς, επειδή αποστάτησε αμετανόητα από τον πατέρα του και αληθινό Θεό, έχει ΤΡΕΛΑΘΕΙ λόγω της υπερηφάνειας του.
    Μέσα στην ΤΡΕΛΑ του (που καλλιεργείται από την υπερηφάνεια του), επιθυμεί να ΠΡΟΣΚΥΝΗΘΕΙ από τους ανθρώπους σαν δήθεν "θεός".
    Για τον λόγο αυτό ο σατανάς, προετοιμάζει το διεθνές καθεστώς του Αντίχριστου, για να προσκυνηθεί ο ίδιος ο σατανάς.
    Γνωρίζει όμως ο σατανάς, ότι στο τέλος θα καταλήξει μέσα στην αιώνια και ατελεύτητη κόλαση, αλλά η υπερηφάνεια του (και η συνεπακόλουθη τρέλα του) δεν τον αφήνει να μετανοήσει μπροστά στον αληθινό Θεό.
    Το ίδιο τραγικό τέλος θα έχουν και όλοι οι ταλαίπωροι και αμετανόητοι άνθρωποι που υπηρετούν συνειδητά τον σατανά, αυταπατώμενοι ότι αυτό "τους συμφέρει" για την επίγεια ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φώτης Κόντογλου - Τὸ μεγάλο στοίχημα ἀνάμεσα σὲ πιστοὺς καὶ σὲ ἀπίστους:

    http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tributes/fwths_kontogloy/to_megalo_stoixhma.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή