Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΩΝΑ!!!«ΣΚΛΗΡΟΝ ΣΟΙ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ»!!!


ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΆΓΙΟΣ ΟΡΟΣ



Τ
ην απόλυτη υπέρβαση πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος το Άγιον Όρος. Πρόκειται για μία κίνηση που αντιτίθεται πλήρως στα προσωπικά του πιστεύω, όμως επιβάλλεται διότι ο τ. πρωθυπουργός πρέπει να εξαντλήσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.

Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση. Ο Κυριάκος ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που αφαίρεσε όλες τις εικόνες από το Μέγαρο Μαξίμου, και τις αντικατέστησε με σύμβολα Φενγκ Σούι, όπως είδωλα πέτρινων βατράχων κλπ. Ενέργεια που μάλιστα διέρρευσε με υπερηφάνεια μέσω άκρως φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.



Ο πέτρινος βάτραχος του φενγκ Σούι δεσπόζει στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο άνθρωπος λοιπόν που είχε ξηλώσει όλες τις ορθόδοξες εικόνες από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και τις είχε αντικαταστήσει με πέτρινα βατραχάκια Φενγκ Σούι, αποφάσισε να επισκεφθεί το Περιβόλι της Παναγίας, ώστε να το μετατρέψει σε σκηνικό προεκλογικής καμπάνιας.




Άλλα δύο βατράχια τοποθετημένα στο γραφείο του πρωθυπουργού τον κοιτούν με τα γουρλωμένα τους μάτια

Προφανώς οι μεταφυσικοί συμβουλοί του, τον διαβεβαίωσαν ότι η ενέργεια αυτή θα γίνει με τις ευλογίες του Φου Μαντσού. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Κυριάκος να κάνει κάτι τέτοιο εάν δεν είχε την σύμφωνη γνώμη του προσωπικού του αστρολόγου και των λοιπών μυστών που τον περιτριγυρίζουν…




7 σχόλια:

  1. Όσοι δεν στηρίζουν την ζωή τους πάνω στον αληθινό και ζωντανό Θεό της Εκκλησίας, την στηρίζουν πάνω σε διάφορα είδωλα (δημιουργήματα των ανθρώπων ή του αληθινού Θεού) τα οποία δέχονται σαν "θεούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή να λέτε αυτά τα πράγματα! Ο Κούλης τόσο καιρό δεν πήγαινε για να μην φανεί ότι εκμεταλλεύεται την πίστη του προς άγραν ψήφων. Τώρα που θα μεταβεί, είναι για να προσευχηθεί στη μάνα του έθνους την Παναγία για να σκεπάσει όλη την οικουμένη από τα ζοφερά σύννεφα του πολέμου που πλησιάζουν ( και κάποιοι αθεόφοβοι τολμούν να τον πουν και οικουμενιστή). Αφού βγήκε και ο Μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μετά και τον Άγιο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο και στοχοποίησαν εμμέσως πλην σαφώς την ΝΙΚΗ για εργαλειοποίηση της πίστης από παραθρησκευτικες οργανώσεις και μοναστήρια. Τι άλλο θέλετε για να πεισθείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΒΑΜΠ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΡΗΣΚΟΛΛΗΠΤΑ ΒΟΔΙΑ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥ ΖΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ- ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ- ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ- ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ) ΦΟΡΑ- ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΧΡΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ- ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ξοανο, μετανοια κι ασε τις μ@λ@κιες του κ@λογερου σου

      Διαγραφή
    2. Γουστάρουν όμως δωδεκάθεο και κάθε άλλο του Θεού Θεό δε μπορείς να πεις; συμβαδίζουν με τον γεροντά σου τον ελληνοβλαμενο

      Διαγραφή
    3. ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕ ;
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ .
      ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΟ ΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΟΘΙ.
      ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ή ΒΟΥΛΟΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΕ ,ΞΕΚΟΥΤΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ.

      Διαγραφή