Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ
ΤΟΥΝΕΛ-ΣΤΟΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΛ ΜΠΟΥΡΑΚ ΣΤΟ ΑΛ ΑΚΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ Γ΄ ΝΑΟ !!!


Το Υπουργικό Συμβούλιο του Ισραήλ υπό το Νετανιάχου συνήλθε σήμερα σε τούνελ-στοά κάτω από το Τείχος Αλ Μπουράκ στο Αλ Ακσά εκεί που θέλουν να ανεγείρουν τον Γ΄ Ναό του Σολομώντα!!!

Νετανιάχου: Η συνάντησή μας στις σήραγγες του Τείχους Αλ Μπουράκ είναι απάντηση στον «Αμπού Μαζέν»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα, Κυριακή 21 Μαίου 2023, «η σημερινή μας συνάντηση εδώ είναι ένα μήνυμα στον Αμπού Μαζέν, ο οποίος είπε ότι ο εβραϊκός λαός δεν έχει καμία σχέση με την Ιερουσαλήμ».

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νετανιάχου στην εβδομαδιαία συνεδρίαση της ισραηλινής κυβέρνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσα σε σήραγγες κάτω από το τείχος Al-Buraq στο τέμενος Al-Aqsa.

Ο Νετανιάχου εξήγησε: «Ο Αμπού Μαζέν είπε στα Ηνωμένα Έθνη ότι ο εβραϊκός λαός δεν έχει καμία σχέση με την Ιερουσαλήμ και ότι τα ανατολικά της πόλης είναι μέρος των περιοχών εξουσίας και σήμερα διοργανώνουμε μια κυβερνητική συνεδρίαση κοντά στο Αλ Άκσα για να εξηγήσουμε τη σύνδεσή του με την πόλη, και ότι οι Εβραίοι ήταν εδώ πριν από 3.000 χρόνια. 

Η Ιερουσαλήμ ήταν η πρωτεύουσά μας πριν από το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον.”

«Για χάρη της ενότητας της Ιερουσαλήμ, πρέπει να συνεχίσουμε να διαφυλάσσουμε αυτή την κυβέρνηση και να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό», πρόσθεσε.


σήμερα στη στοά κάτω από το Τείχος

Το πρωί της Κυριακής, η ισραηλινή κυβέρνηση με επικεφαλής τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου πραγματοποίησε την εβδομαδιαία συνεδρίασή της εντός των τούνελ του «Τείχους Αλ Μπουράκ» στην Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με την εβραϊκή εφημερίδα «Israel Hayom», κατά τη σύνοδό της, η ισραηλινή κυβέρνηση διέθεσε τεράστιους προϋπολογισμούς για τον Ιουδαϊσμό της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ και την προώθηση των οικισμών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ιεροσολύμων, σε συνδυασμό με τη λεγόμενη «Ημέρα Ενοποίησης της Ιερουσαλήμ», οπότε αναμένεται να εγκριθούν οι νέοι προϋπολογισμοί.

Το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ υπό το Νετανιάχου συνεδρίασε σήμερα στα τούνελ τις στοές κάτω από το Αλ Ακσά όπου σύμφωνα με την ισραηλινή δοξασία είναι τα ερείπια του Ναού του Σολομώντα στη θέση του οποίου θέλουν να εγείρουν τον Γ΄ Ναό. Προχωράνε σιγά σιγά μεθοδικά μέσα από τούνελ και στοές….

Την ίδια στιγμή οργή σε Αίγυπτο και Ιορδανία μετά την επίσκεψη του Μπεν Γκβίρ στο Όρος του Ναού.

 | Colère de l'Egypte et de la Jordanie après la visite de Ben Gvir sur le mont du Temple.

L'Egypte a condamné l'ascension du ministre sur le mont du Temple, déclarant que "ces actions provocatrices sont contraires à la responsabilité et à la compréhension attendues de… pic.twitter.com/f7hggsVBpE— Arab Intelligence – المخابرات العربية (@Arab_Intel) May 21, 2023

Η Αίγυπτος καταδίκασε την άνοδο του υπουργού στο Όρος του Ναού, λέγοντας ότι «αυτές οι προκλητικές ενέργειες είναι αντίθετες με την ευθύνη και την κατανόηση που αναμένεται από ανώτερους ισραηλινούς κυβερνητικούς αξιωματούχους». 

Η Αίγυπτος κατηγόρησε το Ισραήλ ότι με τις ενέργειες του επιχειρεί ν΄αλλάξει το status quo της πόλης και των ιερών της τόπων.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ακροδεξιός Ισραηλινός Υπουργός Itamar Ben Gvir επισκέπτεται το Τζαμί Al-Aqsa. Εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες της Ιερουσαλήμ είπε ο Υπουργός μια δήλωση που αντιβαίνει το Διεθνές Δίκαιο που ορίζει ειδικό καθεστώς για Αγία Πόλη..,





Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιορδανίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του την Κυριακή για την πρωτοβουλία του Itamar Ben Gvir, φτάνοντας στο σημείο να τον κατηγορήσει ότι «εισέβαλε» στο τζαμί. 

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εισβολή του Ισραηλινού Υπουργού Εθνικής Ασφάλειας στο Τζαμί Al-Haram Al-Sharif σήμερα το πρωί, υπό τη φρουρά και την προστασία των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής».

Η JP αναφέρει ότι ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben Gvir επισκέφθηκε το Όρος του Ναού στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ την Κυριακή, λέγοντας ότι ήταν μια επίδειξη των δικαιωμάτων του Ισραήλ στον ιερό τόπο, η οποία προκάλεσε την έντονη καταδίκη από την Ιορδανία και τους Παλαιστίνιους.

«Είμαστε εμείς υπεύθυνοι εδώ», είπε ο Ben Gvir επισκεπτόμενος την τοποθεσία. «Είμαι χαρούμενος που πηγαίνω στο Όρος του Ναού, το πιο σημαντικό μέρος για τον εβραϊκό λαό. »




4 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΧΟΡΕΨΕ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΦΕΣΙ ΣΟΥ
    ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ .
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ.
    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΟΊΜ ΥΠΟΓΕΙΩΣ
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ,
    ΑΠΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΛΕΜΕ
    SINGULAR LOGIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαριστός Αρχιμανδρίτης Σάββας Αχιλλέως:

    Οι άνθρωποι βλέπουν και δεν βλέπουν ακούν και δεν ακούν.
    (Τα "σημεία των καιρών").

    https://www.youtube.com/watch?v=lFslk3tPo5g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγιος Κούκσα της Χερσώνας: Θα ΄ρθει καιρός που όλοι θα ψηφίζουν τον... (Αντίχριστο).

    https://www.youtube.com/watch?v=iEcOMQaa5sg

    ΑπάντησηΔιαγραφή