Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗ, ΣΤΟ «ΑΜΦΟΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣ»



Γράφει ο Ανώνυμος 15 Μαΐου 2023 στις 5:20 μ.μ.

Πάτε καλά;; Βγαίνει ένας άνθρωπος με φόβο Θεού και λέει ας προσπαθήσω με τα μέσα που μου δίνει η πολιτεία, να βοηθήσω την πατρίδα μου, και πέφτουμε εμείς οι ίδιοι οι χριστιανοί να τον φάμε; 

Εσείς που τον κατηγορείτε ότι εξοφλεί αγώνες, τον ξέρετε προσωπικά; Ξέρετε τα κίνητρα του; Ξέρετε αν αυτά που λέει και κάνει δεν είναι άλλος ένας αγώνας, απλά σε άλλο στάδιο; 

Γιατί τόση υποτίμηση στην προσπάθεια του; Λες και οι υπόλοιποι πολιτικοί τόσα χρόνια μας έχουν σώσει, και φοβόμαστε τον άπειρο τώρα μην τυχόν και τη χαλάσει.

Και όχι, δεν είναι ο μόνος χριστιανός πολιτικός. Ούτε αυτός είναι πιο χριστιανός από άλλους. Όμως τα κόμματα στα οποία ανήκουν πολλοί από τους άλλους που είναι, ΔΕΝ έχουν κύριο μέλημα να προστατεύσουν ούτε την πατρίδα μας, ούτε την πίστη μας. 

Και από μικρά κόμματα, κακά τα ψέματα, αυτή τη στιγμή έχει τη μεγαλύτερη δυναμική. Και αν υπάρχει πιθανότητα ένα μικρό κόμμα να βγει, που να σέβεται την πίστη μας και τις αξίες μας, αυτό είναι αυτό. 

Και γι' αυτό αξίζει να το στηρίξουμε. Αλλιώς, το μόνο που κάνουμε είναι "αντιπολίτευση" από τον καναπέ όπου φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ εμείς.

Όσο για τα "δολώματα" που λέτε, εφόσον αυτή είναι η ταυτότητα του κόμματος και αυτά πρεσβεύει, τι θέλετε να λέει στις αφίσες; Τους τιμάει που βάζουν μπροστά τον Χριστό στις μέρες μας, δεν είναι λόγος να τους κράζουμε. 

Κι όσο για τα ανίψια αγίων, καλώς ή κακώς, κάποιοι τα χρειάζονται κι αυτά για να πειστούν. Εδώ άλλοι πάνε και βάζουν ηθοποιούς και ποδοσφαιριστές πρώτα ονόματα γιατί αυτούς ξέρει ο κόσμος και αυτούς ψηφίζει, η ανιψιά τους Αγίου μας μάρανε;

Νιώθω τουλάχιστον υποκρισία και δειλία το να βγαίνει κάποιος και να κράζει μια τέτοια προσπάθεια. Αλλά είπαμε, η κριτική από τον καναπέ είναι πολύ εύκολη. Το δύσκολο είναι να ριχτείς στη μάχη και στον αγώνα. 

Να τσαλακωθείς και να παλέψεις ενάντια σε όλους και σε όλα, για το σωστό και το δίκαιο. Τον Νατσιό μέχρι πριν λίγο καιρό δεν τον ήξερα. 

Αλλά βλέπω κάποιον που αν μη τι άλλο είναι διατεθειμένος να παλέψει για πράγματα που θεωρούμε ιερά, σε έναν χώρο (πολιτική) που όλοι οι άλλοι ή τα έχουν ξεχάσει, ή τα χρησιμοποιούν μόνο και μόνο για να κοροίδέψουν τον κόσμο. 

Και αυτό αξίζει αν μη τι άλλο το μπράβο μας. Κριτική θα του γίνει και καλώς να του γίνει, γιατί έτσι πρέπει να γίνεται, ειδικά με ανθρώπους που μας κυβερνάνε. 

Άλλο όμως το να κλείνεις την πόρτα σε κάποιον με το που ξεκινάει, ειδικά την ώρα που πρεσβεύει όσα κι εσύ. Δε φτάνει η λάσπη που θα του πετάξουν όλα τα μεγάλα κόμματα με το που ξεμυτίσει. 

Πάμε και μόνοι μας να τον βουλιάξουμε... Μόνοι μας καταλήγουμε (οι χριστιανοί) να τρωγόμαστε και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου σαν χώρα.

Και στην τελική, αν είστε καλύτερος απ' αυτόν, βγείτε εσείς, με το δικό σας κόμμα και πείστε τον κόσμο να σας ψηφίσει για να κάνετε καλύτερη τη χώρα. Τα λόγια είναι εύκολα, στις πράξεις όλοι κοτέυουμε.


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ


10 σχόλια:

  1. Εγώ αυτούς θα ψηφίσω! Ένα μέρος των επικριτών προέρχεται από κόμματα που προσδιορίζονται και αυτά πατριωτικά και επειδή απευθύνονται στο ίδιο κοινό (υπέρ πίστεως και πατρίδος) και βλέπουν την απήχηση της Νίκης προσπαθούν με κάθε μέσο να τους διαβάλουν. Ένα άλλο μέρος μόνο που ακούν για πίστη, πατρίδα, αντίθεση στις νεοταξίτικες πρακτικές και ιδέες βγάζουν φλύκταινες. Και φυσικά υπάρχουν και οι αδαείς, που ενώ δεν γνωρίζουν περί του θέματος απλά ανακυκλώνουν τις λάσπες χωρίς να τους ενδιαφέρει να εμβαθύνουν στο θέμα. Πιο πολύ λυπάμαι για τους πρώτους, διότι πώς γίνεται να είσαι πατριώτης και να βάζεις το κόμμα σου και την καρέκλα πάνω από την πατρίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης υπάρχουν και κάποιοι Χριστιανοί που βρίσκονται ακόμα στα ΑΡΧΙΚΑ στάδια της Χριστιανικής ζωής τους.
    Αυτοί οι συγκεκριμένοι Χριστιανοί είναι ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΑΘΕΙΣ μέσα στην ψυχή τους, όταν εκφράζονται δημόσια για όσα και όσους δεν αρέσουν στους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσυ εισαι εμπηρος; μηπως και καβαλημενος;

      Διαγραφή

  3. Ανώνυμος17 Μαΐου 2023 στις 7:31 π.μ.
    Άκουσα την ομιλία. Ποιός ομιλητής αναφέρθηκε στο ηθικό μέρος του εμβολιασμού; Το τονίζω γιατί μιλάμε για χριστιανικό ορθόδοξο κόμμα.Αν το περιεχόμενο των σκευασμάτων απο εκτρωμένα εμβρυα δεν μας ενοχλεί, τότε δεν έχω να πω κάτι.... Ίσα ίσα που ο πρόεδρος είπε δεν μας νοιάζει αν κάποιος είναι τσιμπημένος ή οχι.
    Τί θα έλεγε άραγε ο γέροντας Παΐσιος που τον επικαλέστηκαν τόσες πολλές φορές;
    Η διαχείριση των λάθρο στην οποία αναφέρθηκε ο πρώτος ομιλητής μιλά για αυτούς που θα.... μπουν μελλοντικά. Τις προϋποθέσεις που βάζει το κόμμα. Για τα 3 εκατομμύρια που υπάρχουν τώρα και δεν πληρούν καμμία προϋπόθεση, καμία από αυτές που τέθηκαν, είπε κανένας τίποτα;.....
    Αναρωτήθηκε ο πρόεδρος για τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας γιατί συμπεριφέρονται έτσι στη χώρα και τους Έλληνες.
    Γιατί δεν απάντησε;..... Ότι δεν είναι Έλληνες!!!! Να μιλήσει για την καταγωγή τους;
    Αν ψάχνεις ηγέτη που θα σώσει την Ελλάδα, είναι αυτός που θα έχει θάρρος να κατονομάσει τους παγκόσμιους εγκληματίες και τα έργα τους σε βάρος του ελληνοχριστιανισμού.


    con mc keeds17 Μαΐου 2023 στις 8:22 π.μ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 7,31 ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ .
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.
    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΙ ΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΝΑΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ή ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΝΟΣΕΤ ή ΣΤΑΛΙΝ,ΛΕΝΙΝ ,ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΙΣΩΣ.
    Διαγραφή

    Ανώνυμος17 Μαΐου 2023 στις 10:42 π.μ.
    Ακριβώς αυτό που έγραψες!
    Δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει στο .....ουρδέλο, αν υποψιάζονται ότι θα εναντιωθεί σοβαρά στα σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ΝΙΚΗ δεν την υπολόγιζε το σύστημα, όταν πριν μια εβδομάδα αποτυπώθηκε στις δημοσκοπήσεις, τότε άρχισαν να ασχολούνται, εαν μπει στη βουλή, θα είναι θαύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ larisinos.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

      Διαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΧ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΡΑ ΨΕΥΤΗΣ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΗΛΩΤΕΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη αλλά ποιον κασιδιαρη; αυτόν που σου λέει μη ψηφίσεις τον έναν μη τον άλλο αλλά κλείνει το μάτι στους προδότες βλ. Αξιωματικά αντιπολίτευση ; εγώ θα ρίξω νίκη γιατί φαίνεται ότι είναι οι μόνοι απ τα λεγόμενα του πατριωτικό χώρου να παλέψει για είσοδο στη βουλή και φυσικά με επιφύλαξη πάντα ελπίζοντας όμως αυτή τη φορά να μην μας διαψεύσουν και αυτοί.. Ως τότε όμως δεν μπορώ να τους καταλογισω κάτι μεμπτό..

      Διαγραφή
    2. Σημαία ἔχουν τὸ Ῥωμαίΐκο καὶ ὄχι τὶς μεγαλοστομίες πρὸς ἄγραν ψήφων..

      Διαγραφή