Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΣ: ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...


ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΤΙΕΤΑΙ !!!



Γράφει ο Γ. Κων/πολίτης

Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τους προδότες αποβράσματα και επικίνδυνους γι’αυτον τον λόγο δεν τους έθαβαν στον χώρο της πόλεως, την ίδια τύχη είχαν και οι συνεργάτες τους.

Όταν συνεχίζουμε να έχουμε ανάξιους και προδότες πολιτικούς και Επισκόπους, δεν πρέπει να κατηγορούμε την πρόνοια τού Θεού διότι έχουμε αυτό που μας αξίζει, και όμως εμείς συνεχίζουμε να μην μετανοούμε, όταν έγινε βασιλιάς ο Φωκάς ο τύραννος, υπήρχε κάποιος μοναχός, άγιος άνθρωπος, που έχοντας πολλή παρρησία προς τον Θεό, έλεγε με απλότητα: «Κύριε, γιατί έκανες τέτοιον βασιλέα;» αφού το έλεγε αυτό για αρκετές ημέρες, τού ήλθε φωνή εκ Θεού που έλεγε: «Διότι δεν βρήκα άλλον χειρότερο»…

Αυτό που μας λείπει σήμερα δεν είναι τα λόγια αλλά τα έργα, όλα αλλάζουν γύρω μας και εμείς δεν αντιδρούμε δεν ξεσηκωνόμαστε, σκύβουμε το κεφάλι μας όχι από ταπείνωση, αλλά από φόβο μήπως χάσουμε τα κεκτημένα μας.

Δεν ξεσηκωνόμαστε όταν βλέπουμε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα έχει πρωτιά με 200.000 εκτρώσεις τον χρόνο…Θα μου πείτε η ιεραρχία τι κάνει γιατί δεν αντιδρά ; διότι κύριοι η πλειοψηφία της ιεραρχίας είναι ΠΕΠΤΩΚΟΤΕΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ…ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ…

Δεν ξεσηκωνόμαστε για τις παρελάσεις υπερηφάνειας, για τα ομόφυλα σύμφωνα συμβίωσης κλπ

Δεν ξεσηκωνόμαστε εναντίον αυτών που καταστρέφουν την πίστη μας και την πατρίδα μας


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ :«Τώρα θα αρχίσουν να πέφτουν Κυβερνήσεις η μια μετά τη άλλη, και εδώ στην Ελλάδα θα πέσουν σύντομα, έρχεται η ώρα, Ο Κύριος θα τους αφήσει να φαγωθούν μεταξύ τους, οι άθεοι με τους αντίχριστους. 

Τώρα άφησε, Ο Κύριος, αυτήν την περίοδο ΑΝΟΧΗΣ για να φανεί ποιοι θα μείνουν μαζί του, και ποιοι Ιεράρχες, Ιερείς και μοναχοί θα είναι μαζί Του…Δεν είναι πια ιερείς αλλά ρασοφόροι και άδειοι κάτω από το ράσο, αυτοί θα μετανιώσουν, δεν έχετε ιδέα πόσο θα μετανιώσουν, αλλά θα είναι πολύ αργά γι’αυτους…αχ παιδιά μου, τι έχει να γίνει.

Σε αυτόν τον τόπο, τον ποτισμένο από το αίμα ηρώων και αγίων οι πολιτικοί μας ηγέτες δηλώνουν άθεοι…και καμαρώνουν γι’αυτό, οι Έλληνες πολίτες στην ίδια την Πατρίδα τους ζουν χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρα και ιδανικά, και αγωνιούν μόνο για την προσωπική τους ασφάλεια (που χάνεται και αυτή) και για την πενιχρή οικονομική τους επιβίωση, διότι έχουν εναποθέσει την επιβίωση τους και την ζωή τους σε οικονομολόγους και σε επιστήμονες μασόνους, άθεους, και όχι στα χέρια της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.»

 «Η Πολιτεία τα βάζει με τον Θείο νόμο. Ψηφίζει νόμους εναντίο στον νόμο τού Θεού….. Παλιά το έθνος μας ζούσε πνευματικά, γι᾿ αυτό και ὁ Θεός το ευλογούσε και οι Άγιοι μας βοηθούσαν με θαυμαστό τρόπο, και νικούσαμε τούς εχθρούς μας, οι οποίοι πάντοτε ήταν περισσότεροι από εμάς. Σήμερα λέμε πώς είμαστε Ορθόδοξοι, αλλά δυστυχώς συχνά μόνον το όνομα «Ορθόδοξος» έχουμε και όχι ζωή ὀρθόδοξη…»

Άγιος Παΐσιος

Υπάρχει ακόμη χρόνος για όλους εμάς που γνωρίζουμε ότι δεν τελείωσαν όλα σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχει όμως χρόνος….. για όλους εκείνους που πρόδωσαν τον ελληνισμό …..

Δεν υπάρχει χρόνος γι’αυτους που πιστεύουν ότι, ’’καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι’’

Δεν υπάρχει όμως χρόνος…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Η χώρα ξεπουλιέται κάθε μέρα, κι εμείς γελάμε αμέριμνοι, και αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει ο “από μηχανής Θεός”… .Βλέπετε, πάντα όταν ο Έλληνας δεν κοίταζε μπροστά, κοίταζε ψηλά….Κάποιοι άλλοι περιμένουν ντόπιους και αλλοδαπούς λυτρωτές, και ελευθερωτές, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ…ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Η χώρα ξεπουλιέται κάθε μέρα, κι εμείς γελάμε αμέριμνοι, και αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει ο “από μηχανής Θεός”…Βλέπετε, πάντα όταν ο Έλληνας δεν κοίταζε μπροστά, κοίταζε ψηλά… ΕΛΛΗΝΑ, δεν είσαι μόνος σου, στο πλευρό σου ΕΙΝΑΙ :


Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ


Οι Μαραθωνομάχοι και οι Σαλαμινομάχοι


Οι Ακρίτες του Βυζαντίου,


Οι Αγωνιστές του 1821,


Οι Πολεμιστές του 1940,


Οι Πολεμιστές του 1974


Σήκωσε Το Κεφάλι Έλληνα, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ


«Για να προχωρήσει μια βάρκα, χρειάζονται 2 κουπιά: Το ένα κουπί γράφει πίστη και το άλλο κουπί γράφει έργα. Αν εμείς τώρα έχουμε μόνο το ένα κουπί, το κουπί της πίστης, η βάρκα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει, αλλά θα παραμείνει στάσιμη, περιστρεφόμενη γύρω από τον εαυτόν της.» 

Παναγόπουλος


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ




15 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ.ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ,ΒΑΣ4 ,ΟΥΡΑΝΟΥΣ,ΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΡΩΜΑΝΕ
    ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ,ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩ.
    ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΩΘΕΙΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ή ΟΧΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΝ;
    ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ.
    ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΚΩΝΙΤΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι βρε, ο γεοκον ειναι και ο πρωτος, ζουλιαρη ε ζουλιαρη

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ...

      Διαγραφή
    3. ΑΡΑ ΕΚΡΙΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΑΞΙΖΕΙ .

      Διαγραφή
    4. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ...

      Διαγραφή
    5. ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ,ΠΑΡΑΙΤΟΥ.
      ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
    6. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΄Η ΑΙΡΕΤΙΖΟΝ Ή ΚΑΚΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ. ΤΕΛΟΣ!

      Διαγραφή
    7. ΡΩΜΑΝΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ.
      ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΛΙΑΡΟΙ.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον εσυ ξερεις λιγα

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ,12,53

      Διαγραφή
    3. Σκωτσεζε οι αναγούλες σου μπορεί να εχουν πολλές αιτίες όπως:

      -από την πολύ χολή που έχεις εναντίον μου,

      - από Ορμονικές διαταραχές (π.χ. εγκυμοσύνη) κάθε μέρα γεννάς κακία και μίσος

      - από Ψυχολογικές ή ψυχιατρικές καταστάσεις π.χ το Σύνδρομο “Paris” Οι πάσχοντες βιώνουν παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις καταδίωξης

      - από το Σύνδρομο της ανθρωποφαγίας, το φαινόμενο της ανθρωποφαγίας παρατηρείται ακόμα κι όταν δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, απλά διψάτε για αίμα. Ο θυμός προς τον εαυτό σας μεταστρέφεται και βρίσκει διέξοδο ως θυμός, φθόνος ή ακόμα και μίσος προς τους άλλους. Έτσι, γίνεστε ανθρωποφάγοι και προσπαθείτε να υποτιμήσετε ή να μειώσετε κάποιον για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Αυτό το σύνδρομο φίλε μου είναι πολύ επικίνδυνο και χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση

      Εγώ ακολουθώντας τις εντολές του ΘΕΟΥ ΜΟΥ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αγαπώ τους συνανθρώπους μου και προσεύχομαι γι’αυτους, δεν μισώ κανένα, δεν εκβιάζω κανένα, δεν απειλώ κανένα, διοτι από την στιγμή που είμαι ορθόδοξος χριστιανός τα αφήνω όλα στα χέρια του ΧΡΙΣΤΟΥ του ΘΕΟΥ ΜΟΥ........ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
    4. ΣΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ,ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ .
      ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ,ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ .
      ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ
      Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙ.
      ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ .ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΡΑΤΗΣΕ.
      ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΑΙ ΔΥΣΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΦΥΛΑΤΤΕΙΝ ..
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥ.
      ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ,ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.

      Διαγραφή
    5. να νηστευεις και τις δαγκανιες γιατι πολυ δαγκανιαρης καζαντισες

      Διαγραφή
  3. Ας έχουμε υπόψη μας τα εξής:
    ΚΑΙ οι ΔΥΟ (2) επόμενοι σύγχρονοι Όσιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα, είπαν ότι θα δούμε τον ΔΙΩΓΜΟ εναντίον της Εκκλησίας στην Ελλάδα.

    1) Ο Όσιος Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Λαμπάκης, στα Ρούστικα της Κρήτης (+2005). Τον γνώρισα προσωπικά όταν ζούσε στην Κρήτη.

    2) Ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης (+2015). Υπήρξε ο επίσημος διάδοχος του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου (του το είπε ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος) και βγήκε από το Άγιο Όρος με την σαφή προτροπή του Θεού για να βοηθήσει τους ανθρώπους.
    Ο Άγιος Νέος Ιερομάρτυρας Ραφαήλ της Λέσβου, του είπε σε όραμα, ότι θα γίνουν και κάποιες δολοφονίες συνειδητών Χριστιανών στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή