Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ"

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ;


Από τον Δρ Vernon Coleman

Είναι δύσκολο να ανοίξετε μια εφημερίδα ή έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο αυτές τις μέρες χωρίς να βρείτε ένα άρθρο που να προωθεί τις χαρές του θανάτου. 

Η ευθανασία (γνωστή και ως «υποβοηθούμενη από γιατρό αυτοκτονία») είναι τόσο μοντέρνα σήμερα όσο ήταν οι όμορφες μάσκες προσώπου πριν από μερικά χρόνια.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΝΕΝΟΧΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΜΑΤΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ! ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ! 

2 ΒΙΝΤΕΟ 


Για δεύτερη φορά ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε χθες τα μεσάνυχτα την ιστορική Ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα.

Τα Παλαιστινιακά μέσα αναφέρουν ότι αναφέρθηκαν τραυματίες μετά από μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που στόχευσε την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία κοντά στο Νοσοκομείο Baptist στη συνοικία Al-Zeitoun στο κέντρο της πόλης της Γάζας. 

ΟΤΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΙ ΗΠΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

 ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ – MADURO: «ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»

5 ΒΙΝΤΕΟ 


Επιχειρείται «πραξικόπημα» στη Βενεζουέλα, λέει ο νικητής των εκλογών Nicolas Maduro

Στο χάος βυθίζεται και πάλι η Βενεζουέλα καθώς μαίνονται οι συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία στις διαδηλώσεις κατά του Nicolas Maduro, ο οποίος σύμφωνα με τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα επικράτησε στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές διασφαλίζοντας μια τρίτη, συναπτή προεδρική θητεία.

ΑΝΤΙΦΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΟΥΤΟΠΙΚΟΙ ΧΙΛΙΑΣΜΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η «ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ" ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ




Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρίου

Το κατεστημένο έχει μια λειτουργία μοναδική, να αναπτύσσεται παρασιτικά ως βάρος ενός συστήματος, ώστε να παραχθεί μια γενική ισορροπία. Το Σύστημα και το Αντισύστημα εξακτινώνονται στο κοινωνικό σώμα παντού σ’ όλες τις διαστρωματώσεις των τάξεων.
Περιεχόμενα

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ Π...ΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024: Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΠΟΥ «ΕΚΛΕΨΕ» ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΦΩΤΟ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

 

Η Δώρα Γκουντούρα έχασε μέσα από τα χέρια της το μετάλλιο με άδικο τρόπο και διαιτητικά "λάθη".

Η Μανόν Απιτί-Μπρουνέ είναι η νέα Χρυσή Ολυμπιονίκης στη σπάθη. 

ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ!

1974-2024 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΒΙΝΤΕΟ 




«Το μόνο φεγγάρι που μίσησα
 είναι εκεί στο βουνό ξαπλωμένο. 
Απ’ το αίμα σου μάνα είναι κόκκινο, 
στο χώμα σου λάβαρο ξένο»

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ "ΤΡΕΛΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ...

Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΈΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ «ΝΤΡΟΠΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ «ΦΡΙΚΤΗ».


ΒΙΝΤΕΟ 



Ο Τραμπ αποκαλεί την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού «ντροπή» και την Παρωδία Μυστικού Δείπνου ” φρικτή”. .

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τη Δευτέρα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, και ειδικότερα την ακολουθία των drag queens στο Μυστικό Δείπνο, ως «ντροπή και φρικτό».

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ: «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ»!

Η ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...


Δρ Peter και Ginger Breggin


Την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, ένας στενός οικογενειακός φίλος μας έφερε τη μητέρα μου από την Ιντιάνα σε ένα ενοικιαζόμενο βαν με δύο βαλίτσες και δύο μεγάλα ηλικιωμένα σκυλιά, μια υπερμεγέθη Sheltie και ένα μεγάλο Collie που έμοιαζε ακριβώς με τη Lassie. 

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

MADURO FOR EVER!! O ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μαδούρο κερδίζει την προεδρία και εκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Βενεζουέλα για 3η συνεχόμενη 6ετία από το 2025-2031. 

Ο Άξονας της Αντίστασης Πούτιν-Άσαντ Kίνα Ιράν κλπ τον συγχαίρουν η Ισπανία τον αναγνώρισε οι ΗΠΑ και οι κομπάρσοι τους για μια κόμη φορά αμφισβητούν το αποτέλεσμα τη λαική βούληση υπαινίσσονται φαλκίδευση των αποτελεσμάτων στη Βενεζουέλα ευθυγραμμιζόμενες με τους ντόπιους συνεργάτες τους την ηττημένη αντιπολίευση. 

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ: Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

VIGANO (ΙΤΑΛΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ): «EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, Η ΔΥΣΗ ΟΜΗΡΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΛΙΤ – ΜΕ ΤΡΑΝΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ MACRON, OBAMA»

ΒΙΝΤΕΟ
 

Ο Carlo Maria Viganò χαρακτήρισε την τελετή έναρξης «την τελευταία από μια μακρά σειρά βδελυρών επιθέσεων κατά του Θεού, της Καθολικής Θρησκείας και της ηθικής από την αντίχριστη ελίτ, που κρατά ομήρους τις δυτικές χώρες».

Οργή έχει καταλάβει τους Γάλλους επισκόπους λόγω των όσων διαδραματίστηκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: τη γελοιοποίηση των ιερών συμβόλων του χριστιανισμού…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ: ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


«ΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»! 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»

Η θέση της κίνησης πολιτών  «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο» για όσα συνέβησαν στην Κάσο, καταγράφεται σε ανακοίνωση της .

ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ1


ΠΟΝΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΑΟΖ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ; 



Η Ελληνική NAVTEX δηλώνει πως το ελληνικό τμήμα της περιοχής στην οποία θα κινηθεί το πλοίο είναι ελληνική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΡΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΔΕΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ...

ΦΑΝΑΡΙ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ: «ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ».


Το Οικουμενικό Πατριαρχείο σχολίασε την Τελετή Έναρξης: αμαύρωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες η προσβολή Χριστιανικών Παραστάσεων κι Ευαγγελίου. Δεν είναι πρόοδος η βλασφημία προς το Θεό.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΞ ΙΣΟΥ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ...

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Β.Ι.S. (BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ)

ΒΙΝΤΕΟ




«Η Τράπεζα είναι εντελώς αποκομμένη από κάθε κυβερνητικό ή πολιτικό έλεγχο».
Gates McGarrah (Μάρτιος 1931) A Balance Wheel of World Credit [1]
Ο πρώτος πρόεδρος της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών

Ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη.

Είναι απαραβίαστη.

Δεν μπορεί να εναχθεί.

Συνεργάστηκε με τους Ναζί.

Φιλοξενεί την αρχιτεκτονική του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

ΜΗΠΩΣ ΕΜΜΕΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

ΠΥΡΙΝΟΣ ERDOGAN: «ΟΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ KARABAKH, ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ»
ΒΙΝΤΕΟ
 

«Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να το κάνει αυτό στην Παλαιστίνη», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος

Σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan προειδοποίησε με εισβολή το Ισραήλ, μετά την κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΜΑΣ…


 Η «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ» ΓΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. 



Άρθρο της Καθηγήτριας Νομικής Anne Toomey McKenna στο Πανεπιστήμιο του Richmond


Η Γαλλία, ως διοργανώτρια χώρα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, ξεκινά να εφαρμόζει ακραία διεισδυτικές μεθόδους μαζικής ψηφιακής παρακολούθησης με την χρήση ιδιαίτερα εξελιγμένων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης! 

Ένα εξαιρετικά τεκμηριωμένο άρθρο που πρέπει να διαβαστεί από ΟΛΟΥΣ και κυρίως όσους πρόκειται να επισκεφθούν τη Γαλλία…

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΘΕΡΟΣ

ΤΑ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΥΜΑΤΑ Η «THE DOG DAYS»



«Το θερινό αστέρι [Σείριος],

το οποίο αστράφτει περισσότερο

από όλα τα αστέρια

λάμπει πιο λαμπρό

αφού λουστεί στο κύμα»

~~~Όμηρος, Ιλιάδα ε, 10κ.ε.

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου τωνKυνικών Kαυμάτων (Dog Days) έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πώς έβλεπαν οι Έλληνες της αρχαιότητας που κατοικούσαν στην περιοχή του Αιγαίου ένα από τα λαμπρότερα αστέρια στον ουρανό, τον Άλφα του Μεγάλου Κυνός, γνωστό και σαν Σείριο.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ / ΜΑΘΗΜΑ 32ο

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΣΤΟΝ «ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΥΛΩΡΟ» ΔΑΝΙΚΑ 


Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Στην εποχή της προκεχωρημένης παγκόσμιας δικτατορίας του έτους 2024, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κριτικός κινηματογράφου Δημήτρης Δανίκας, ο οποίος, επί εποχής υποχρεωτικού εμβολιασμού είχε βγάλει άπειρη χολή εναντίον των ανεμβολίαστων επιστρατεύοντας μεγάλη ποικιλία «κοσμητικών επιθέτων» (ταχαντάρτες, ανεγκέφαλοι, ανόητοι, πανίβλακες, λάτρεις θεωριών συνωμοσίας κ.λπ. – βλ. την απάντηση του γράφοντος στο βιβλίο του «Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ «ΕΑΝ ΟΥΤΟΙ (ΟΙ ΔΙΣ-ΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ) ΣΙΩΠΗΣΩΣΙΝ, ΟΙ ΛΙΘΟΙ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ") ΚΕΚΡΑΞΟΝΤΑΙ!!!»

 ΚΑΙ Ο ΜΕΛΑΝΣΟΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ!


ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΣΥΝΟΥΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΑΑ!

Και ο Μελανσόν/Jean-Luc Mélenchon ηγέτης της Γαλλικής Ανανεωτικής εκεί την λένε Ριζοσπαστικής Αριστεράς καταγγέλει την παρωδία Μυστικού Δείπνου κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Paris 2024:

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΑΝΕΥ ΕΜΟΥ ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΠΟΙΕΙΝ ΟΥΔΕΝ


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++ 

 Γράψε τον Θείο μου λόγο στο γραπτό, 
διάδωσε τον σε κάθε καλοπροαίρετο πιστό.

Λένε μερικοί:
 «Ε! εγώ πιστεύω με τον δικό μου τρόπο στη γη. 
 Δεν πηγαίνω στην εκκλησία την Κυριακή,
 απών είμαι από τα ορθόδοξα μυστήρια γιατί 
ε! δεν χρειάζονται αυτά,
 αρκεί να ‘χει ο άνθρωπος καθαρή εδώ τώρα καρδιά».

 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ WOKE ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ! ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ: «ΤΗ ΔΑΔΑ ΕΦΕΡΕ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. ΜΙΑ LGBT ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ»! ΝΤΟΥΓΚΙΝ: «ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Η Μαρία Ζαχάροβα για την τελετή έναρξης μεταξύ άλλων τόνισε:…

Δεν σχεδίαζα να παρακολουθήσω την τελετή έναρξης. Αλλά αφού είδα τις φωτογραφίες, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν ήταν deepfakes ή photoshop.Την Ολυμπιακή δάδα μετέφερε ο τοξικομανής ράπερ Snoop Dogg στους στίχους, “Da, da, da, da, it’s the motherfuckin’ D-O-double-G”.

ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ!!!

 ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ, ΛΑΘΗ, ΑΙΣΧΟΣ ΘΕΑΜΑ: ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ



Η Γαλλία δεν μπορεί να αντιστρέψει την κακή εικόνα της

Θολά και βροχερά ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024, όμως το μεγάλο γεγονός πέραν της περίεργης τελετής έναρξης ήταν η συγκοινωνιακή κατάρρευση που κάλυψε τη Γαλλία και επηρεάζει 800 χιλιάδες επιβάτες, σημαντικό μέρος των οποίων κατευθύνεται (αλλά δεν είναι σαφές πότε θα φτάσουν) στους Αγώνες.

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!


Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ – ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΛΑΘΩΝ


Στο ΥΠΕΞ από ανθρώπους του Μητσοτάκη και χωρίς την παρουσία των αρχηγών των ΕΔ η έγινε η διαχείριση – Αρχιτέκτονας των διαπραγματεύσεων και της άτακτης υποχώρησης η υφ. Εξωτερικών Α. Παπαδοπούλου

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ «ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑΔΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ;


Του Κώστα Πρώιμου

Διεξάγονται οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Παρίσι και κάτι «τρέχει στα γύφτικα». Φιάσκο με την έναρξη, τους χάλασε το κέφι ο καιρούλης, είδαμε και τον Μητσοτάκη να μοιάζει με κείνο το αδιάβροχο στις εξέδρες σαν τον πατέρα του Ε.Τ. του εξωγήινου.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΣ-ΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΨΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ!


Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ «ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ» ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΈΝΑΡΞΗΣ! H ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;



Η Σύνοδος Επισκόπων Γαλλίας αποδοκιμάζει απερίφραστα τις σκηνές ”χλευασμού και διακωμώδησης Χριστιανισμού” σε Τελετή Έναρξης! H Ελλάδα που γέννησε τον Ολυμπισμό έχει χριστιανικές Συνόδους να καταγγείλουν το Σατανισμό;

ή μόνο απολογητές των σατανιστών θα είναι κάποιοι; και στα συγχωροχάρτια πρώτοι……

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΟΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ...ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ "ΣΤΗΜΕΝΟ" ΣΑΜΠΟΤΑΖ...

«ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ» ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
4 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Τάιλερ Ντέρντεν

Ένα «συντονισμένο σαμποτάζ» έχει παραλύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας της Γαλλίας, επηρεάζοντας ένα τέταρτο εκατομμύριο ταξιδιώτες. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σε 800 χιλιάδες μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ;

ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ EUROVISION - ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ WOKE ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΚΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο MACRON

ΒΙΝΤΕΟ
 

Μια διαφήμιση της woke κουλτούρας με ολυμπιακό περιτύλιγμα παρουσίασε ο Macron

Το Ολυμπιακό πνεύμα, όπως μας επανασυστήθηκε πριν από 128 χρόνια από τους Δημήτριο Βικέλα και Pierre de Coubertin, χάθηκε στα θολά νερά του Σηκουάνα και στα ροζ φρου φρου της Lady Gaga.

ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…


Του Κώστα Πρώιμου

Όταν ένας από εμάς, τα συνήθη φορολογούμενα κορόιδα, κριθεί προφυλακιστέο για κακούργημα και φυσικά δεν έχει να πληρώσει εγγύηση φερειπείν του ύψους των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, θα μας φάει η μαρμάγκα.

 Μέσα ολοσούμπιτοι, με εκλεκτές παρέες, μέχρι να οριστεί δικάσιμος αν δεν υπάρξει κάποια (σπανίζουσα) ανατροπή στην υπόθεση.

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΣΤΟΛΟΣ: ΠΑΜΕ «ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΙ» ΓΙΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ;



Εδώ και αρκετούς μήνες διαπιστώνουμε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο σε σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό και ειδικά ως προς το Στόλο. 

Υπάρχει μια κοινή ανησυχία από διαφορετικές προελεύσεις, με διαφορετικά ενδιαφέροντα, σχετικά με το μέλλον του Στόλου που συνδέεται ξεκάθαρα και με την υπεράσπιση και διατήρηση της κυριαρχίας της χώρας μας.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...

ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ F 35 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…


Πραγματικοί μάγοι της επικοινωνίας. Τα πάντα, ακόμα και τα πιο γραφικά, τοξικά, λαϊκίστικα και παρανοϊκά, είναι απολύτως προγραμματισμένα και οργανωμένα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δήθεν γενναία δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι με τα F 35 θα πάμε μια νύχτα στην Τουρκία…

ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

 ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ - ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Απρίλιος 2021:«Εγώ θα σου πάρω τον υψηλό πυρετό του Κορωναϊού γιατί ήρθες να φτιάξεις το εκκλησάκι μου»  παρουσιάστηκε ολοζώντανος ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ και του είπε αυτά:

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" ΕΚΕΙ»!

Αισχρή ομολογία του Χακάν Φιντάν για πιθανή νέα εισβολή: «Θα συνεχίσουμε τις (δήθεν) “ειρηνευτικές επιχειρήσεις” στην Κύπρο», δήλωσε χωρίς ντροπή… Οι δικοί μας τον χαβά τους!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν δήλωσε: