Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΥ

Ο ΤΡΑΜΠ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: «Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ». ΤΟΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μίλησαν τηλεφωνικά την Παρασκευή, δήλωσαν οι δύο ηγέτες. 

Τραμπ: ”Είπα στον Ζελένσκι ότι αυτός ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει. Αντιμετωπίζεις μια πολεμική μηχανή που ξέρει να δίνει πολέμους. 

Κέρδισε τον Χίτλερ. Κέρδισε τον Ναπολέοντα. Αυτός ο πόλεμος δεν έπρεπε να αρχίσει ποτέ.” Αυτό για τον Χίτλερ ήταν και μπηχτή για φιλομπαντερισμό του...

Ο Τραμπ έδωσε ένα βάναυσο πλήγμα στον Ζελένσκι: Η Ρωσία είναι ανίκητη, θυμήσου πώς κατέληξαν ο Χίτλερ και ο Ναπολέων
Ο Τραμπ συνέκρινε τον Ζελένσκι με τον Χίτλερ και τον Ναπολέοντα και υπενθύμισε ότι η Ρωσία είναι ανίκητη.

Σε νέα συνέντευξη του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Ζελένσκι:Ο Πρόεδρος Ζελένσκι με πήρε τηλέφωνο και είχαμε μια καλή συνομιλία. Και είπα ότι πρέπει να τερματίσουμε αυτή τη στρατιωτική σύγκρουση. 

Ο ρωσικός στρατός είναι μια στρατιωτική μηχανή. «Εσύ, είπα στον Ζελένσκι, βρέθηκες αντιμέτωπος με μια στρατιωτική μηχανή», δήλωσε ο Τραμπ στο στούντιο του καναλιού Fox News.” Αυτό κάνουν ξέρουν να δίνουν πολέμους και κερδίζουν. Νίκησαν τον Χίτλερ. Νίκησαν τον Ναπολέοντα. 

Και η ανοιξιάτικη αντεπίθεση δεν έγινε ποτέ. Και είπα ότι οι Ρώσοι έχουν εκατομμύρια νάρκες και χιλιάδες τανκς του στρατού. Είπα ότι πρέπει να τερματίσουμε αυτή τη σύγκρουση.”

Ο Τραμπ συνέκρινε στην πραγματικότητα την Ουκρανία και τον στρατό της με τις ορδές του Ναπολέοντα και των εισβολέων του Χίτλερ. Σαν να λέει ”Τι, θέλεις Ζελένσκι, να γίνεις ο νέος Χίτλερ ή ο Ναπολέων;” 

Στην πραγματικότητα, ο Ντόναλντ Τραμπ το είπε αυτό και το μόνο πράγμα που δεν έκανε ήταν να υπενθυμίσει πώς κατέληξαν αυτές οι φιγούρες, για τους οποίους όλα στη ζωή πήγαιναν καλά πριν από τον πόλεμο με τη Ρωσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου