Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" ΕΚΕΙ»!

Αισχρή ομολογία του Χακάν Φιντάν για πιθανή νέα εισβολή: «Θα συνεχίσουμε τις (δήθεν) “ειρηνευτικές επιχειρήσεις” στην Κύπρο», δήλωσε χωρίς ντροπή… Οι δικοί μας τον χαβά τους!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν δήλωσε:

«Έχουμε ήδη στρατιώτες στο νησί, είναι γνωστό αυτό. Έχουμε χιλιάδες στρατιώτες εκεί. Οι διάφορες δυνατότητες μας είναι εκεί, τα πλοία μας είναι επίσης εκεί. Θα συνεχίσουμε τις ειρηνευτικές μας επιχειρήσεις εκεί».

Ο κατοχικός ηγέτης του ψευδοκράτους δήλωσε από την πλευρά του:

«Είμαστε σε συνεχή επαφή (για δημιουργία ναυτικής βάσης), εαν χρειαστεί θα ιδρύσουμε και εμείς μία. Γίνονται τακτικά αξιολογήσεις».

Και με ύφος χιλίων πιθήκων, κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με αφορμή της συλλήψεις για υποθέσεις σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών.

Παρά την τουρκική αδιαλλαξία, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας τον …χαβά του: Διαβεβαίωσε ότι δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.hellasjournal





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου