Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ WOKE ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ! ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ: «ΤΗ ΔΑΔΑ ΕΦΕΡΕ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. ΜΙΑ LGBT ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ»! ΝΤΟΥΓΚΙΝ: «ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Η Μαρία Ζαχάροβα για την τελετή έναρξης μεταξύ άλλων τόνισε:…

Δεν σχεδίαζα να παρακολουθήσω την τελετή έναρξης. Αλλά αφού είδα τις φωτογραφίες, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν ήταν deepfakes ή photoshop.Την Ολυμπιακή δάδα μετέφερε ο τοξικομανής ράπερ Snoop Dogg στους στίχους, “Da, da, da, da, it’s the motherfuckin’ D-O-double-G”.

Στην παράσταση, την Ολυμπιακή σημαία μετέφερε ένας από τους Ιππείς της Αποκάλυψης, υπονοώντας το τέλος του κόσμου. Γάλλοι ειδικοί οραματίζονται αυτό ως μια ψηφιακή αποκάλυψη όπου οι άνθρωποι εκθρονίζονται από ένα ρομποτικό μοντέλο με AI αντί για ψυχή.

Μία από τις κύριες παραστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μια LGBT διακωμώδηση του ιερού χριστιανικού γεγονότος — του Μυστικού Δείπνου του Χριστού. 

Οι απόστολοι απεικονίζονταν από τραβεστί. Φαίνεται ότι το Παρίσι αποφάσισε ότι αφού οι Ολυμπιακοί δακτύλιοι είναι πολύχρωμοι, όλα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια μεγάλη παρέλαση ομοφυλοφίλων.

Το αποκορύφωμα ήταν η ανεστραμμένη Ολυμπιακή σημαία, υψωμένη ανάποδα πάνω από το Παρίσι.

Αναρωτιέμαι πόσοι ακόμη «κατάσκοποι» θα χρειάζονταν για να κάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να γίνουν μια τόσο θεαματική αποτυχία;

Αυτό δεν είναι ο πάτος..

Αυτός είναι ο απόπατος του Σηκουάνα.”

Αλεξάντερ Ντούγκιν ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι αποτελεί την τελική κρίση του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού. Η Δύση είναι καταραμένη, και αυτό αποτελεί αξίωμα. Όποιος δεν πάρει αμέσως τα όπλα για να καταστρέψει αυτόν τον πρωτοφανή σε θράσος σατανικό πολιτισμό, είναι συνένοχός του.

Αλλά και μια άλλη πτυχή είναι επίσης σημαντική. Σε αυτόν τον πόλο, υπάρχει η Δύση και ο ανεκδιήγητος woke σατανισμός της. Και τι έχουμε στον δικό μας πόλο; Κάτι ελαφρώς πιο αξιοπρεπές, την προτελευταία στάση, αλλά στον ίδιο δρόμο, στην ίδια διαδρομή. 

Πατήσαμε απότομα τα φρένα όταν φάνηκε μπροστά μας ο προορισμός, όπου βρισκόταν η γιγάντια φιγούρα του Χλωμού Καβαλάρη, περιτριγυρισμένη από μια ακολουθία φιλελεύθερων διεστραμμένων και body-positive τερατουργημάτων. 

Αλλά εξακολουθούμε να παρασυρόμαστε εκεί από αδράνεια και σίγουρα δεν αμφισβητούμε το προηγούμενο στάδιο της ιστορίας μας – είμαστε ακόμη στο σωστό τρένο, αν ο τελευταίος σταθμός της διαδρομής είναι οι γαλλικοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024; Η Δύση είναι ο διάβολος. Και εμείς ποιοι είμαστε; 

Από τη μια μας φοβίζει και μας πετάει έξω από το ανίερο συμπόσιό της, αλλά από την άλλη είναι ακόμα μέσα μας∙ δεν τον έχουμε αποβάλει εντελώς από τον εαυτό μας∙ ο διάβολος οργιάζει και αφηνιάζει μέσα στην κουλτούρα μας, αφού του επετράπη η είσοδος όχι πριν από δεκαετίες αλλά πριν από αιώνες.

Η Δύση (και συνεπώς ο διάβολος) άρχισε να διεισδύει συστηματικά στη Ρωσία τον 17ο αιώνα. Οι σλαβόφιλοι του 19ου αιώνα το αναγνώρισαν και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτό είχε ένα αποτέλεσμα, αλλά δεν απέτρεψε την περαιτέρω παρακμή. Και τώρα αρχίζουμε πραγματικά να φρενάρουμε· μόνο τώρα. 

Αυτό θα πετύχει μόνο αν ο Θεός είναι μαζί μας. Τίποτα άλλο δεν θα λειτουργήσει. Γι’ αυτό, η Ρωσία πρέπει να μείνει δίπλα στο Θεό· πρέπει να γίνουμε λαός Του, οπαδοί Του, αληθινοί Ρώσοι Χριστιανοί. 

Μπορούμε μόνο να προσευχηθούμε και να αγωνιστούμε. Να αγωνιστούμε με προσευχή και να προσευχηθούμε σαν να είμαστε πριν από το θάνατο, για τελευταία φορά.

Η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση είναι ένας πόλεμος κατά του Σατανά, κατά της Δύσης, κατά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου οι επαναστατημένοι Τιτάνες των Ταρτάρων έχουν εκτοπίσει τους θεούς και έχουν πάρει τη θέση τους. Occidens delenda est.

Μετάφραση: Οικονόμου Δημήτριος (geopolitika)


Δεν μεταδόθηκε στη Ρωσία η τελετή έναρξης – Ρώσοι σχολιαστές είπαν ότι δεν είχε καμία σχέση με τα ιδανικά του ολυμπισμού και ότι υπήρξε φασιστικού τύπου απόπειρα επιβολής της woke ατζέντας στον πλανήτη . Το ρεπορτάζ του ανταποκριτή του OPEN στη Μόσχα




2 σχόλια:

  1. Ο αληθινός Θεός, Θεός της Αγάπης ΚΑΙ της Δικαιοσύνης, θα καταστρέψει τον αμετανόητο διεθνή σατανισμό, ΟΧΙ ΜΟΝΟ με πολέμους αλλά και με ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ τρόπους, όπως: με θανατηφόρες ασθένειες, με μεγάλους καταστροφικούς σεισμούς, με ακραία φυσικά φαινόμενα, με φτώχεια, με πείνα και με άλλους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτό τον Σατανικό κόσμο δηλωνουν υποταγή και συναινούν ο αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού Βοθρολ. και όσοι τον ακολουθούν. Αν έχει φιλότιμο ενός απλού ανθρώπου παρουσίασε δήλωση του έστω ότι Αντιτάσσεται στους σοδομιστές ΛΟΑΤ+ έστω που ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ διαπαιδαγωγούν μέσω της Ολοκληρωμένης Σεξουαλικής Εκπαίδευσης του ΟΗΕ και της ΟΥΝΕΣΚΟ τα Νήπια 04
    ετών.

    Και 20.000 Έλληνες κληρικοί περί άλλων τυρβάζουν, 50.000 θεολόγοι σιωπούν, 5.000 μοναχοί άφωνοι και άλαλοι.


    Η έσχατη γραμμή άμυνας, οι στοργικές μανούλες και ενημερωμένοι μπαμπάδες για να σώσουν τα νήπια και τα παιδιά τους από την καταστροφική προπαγάνδα των σοδομιτών ΛΟΑΤ+

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ των παραπάνων λόγων

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83-sos-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%b4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή