Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ!

 ΤΡΑΜΠ: «Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΟΣ»! 



 Τραμπ: «Ο γιατρός στο νοσοκομείο είπε ότι ήταν θαύμα! Δεν ξανάγινε! Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός»!

«Ο γιατρός στο νοσοκομείο είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο, το αποκάλεσε θαύμα» αποκάλυψε ο Ντόναλντ Τραμπ

Aν ο Τραμπ είχε άγιo αυτός ήταν ο Αββακούμ!

”Αββακούμ ΜΠΟΥΜ” δηλ. Πυροβολισμός στο αυτί, πυροβολισμός=ΜΠΟΥΜ αυτί=Αββ-ακούμ! ( Ο όσιος Αββακούμ είναι ειδήμονας στη θεραπεία ακοής 12/7/24 προχθές ”Αββακούμ ΜΠΟΥΜ!” γλώσσα λανθάνουσα…… λέει την αλήθεια )

Xθες όχι μόνο ο Τραμπ και ο γιατρός του απέδωσαν τη σωτηρία του στο Θεό αλλά και μεγάλο μέρος του διαδικτύου από όλον τον κόσμο. Πλήθος αναφορών οι Καθολικοί το απέδιδαν στην Παναγία της Φατίμα γιατί ο Τραμπ είναι γεννημένος σε μια από τις εμφανίσεις της οι Προτεσταντες πάντα πιο Βιβλικοί συσχέτιζαν την ώρα που χτυπήθηκε που ισχυρίζονται ότι η ακριβής ήταν 6.11′ με το στίχο 6.11 της Προς Εφεσίους Επιστολή του Απ. Παύλου ‘‘ἐνδύσασθε τὴν πανοπλίαν τοῦ θεοῦ πρὸς τὸ δύνασθαι ὑμᾶς στῆναι πρὸς τὰς μεθοδείας τοῦ διαβόλου” κ.α

Όμως μόνο ο στιγματισμένος και κατατρεγμένος όσο κανείς από τους ίδιους τους ”υπηρέτες” του Όσιος Αββακούμ προειδοποίησε έγκαιρα ΑΒΒΑΚΟΥΜ ΜΠΟΥΜ την προπροηγούμενη 14/7/24!

Ένας Ντόναλντ Τραμπ, διαφορετικός, συγκλονίζει στην πρώτη του συνέντευξη στην εφημερίδα New York Post λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Ο Τραμπ έδειξε στον δημοσιογράφο έναν μεγάλο μώλωπα στον δεξί του πήχη, που όπως ανέφερε, υπέστη όταν οι πράκτορες όρμησαν στο πόντιουμ για να τον προστατεύσουν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον τέως πρόεδρο είχε τοποθετηθεί ένας «μεγάλος λευκός επίδεσμος που κάλυπτε το δεξί του αυτί», και το επιτελείο του κατέστησε σαφές στη NYP ότι δεν μπορούσαν να τον φωτογραφήσουν.

«Ο γιατρός στο νοσοκομείο είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο, το αποκάλεσε θαύμα», αποκάλυψεδ ο Τραμπ. «Κανονικά δεν έπρεπε να ήμουν εδώ, κανονικά έπρεπε να ήμουν νεκρός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ. «Από τύχη ή από τον Θεό, πολλοί άνθρωποι λένε από τον Θεό, είμαι ακόμα εδώ».

Ο Τραμπ μίλησε και για τις εμβληματικές φωτογραφίες στις οποίες σηκώνει τη γροθιά του, λέγοντας «παλέψτε!» ενώ είχε αίμα στο πρόσωπό του δευτερόλεπτα μετά την απόπειρα δολοφονίας.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι η πιο εμβληματική φωτογραφία που έχουν δει ποτέ» τόνισε ο Τραμπ. «Έχουν δίκιο, και δεν πέθανα. Συνήθως πρέπει να πεθάνεις για να έχεις μια εμβληματική φωτογραφία».

Ο Τραμπ δήλωσε στην εφημερίδα ότι ήθελε να συνεχίσει την ομιλία του μετά τους πυροβολισμούς, αλλά η μυστική υπηρεσία επέμενε ότι έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

«Ήθελα απλώς να συνεχίσω να μιλάω, αλλά μόλις είχα πυροβοληθεί», είπε.




 

6 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι ο αληθινός Θεός ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ τον Τραμπ, διότι ΔΕΝ υποστηρίζει δημόσια τις δολοφονίες των εκτρώσεων, την φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας, και άλλες αφύσικες διαστροφές.

    Με την ίδια λογική, καταλαβαίνουμε εύκολα, ΤΙ περιμένει όσους αμετανόητους ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ δημόσια τις προαναφερόμενες αφύσικες διαστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια σκηνικά παρά λίγο δολοφονίας είναι βούτυρο στο ψωμί των χολυγουντιανών παραγωγών. Οι Simpsons και οι κάρτες Illouminati εύγλωττα "προφήτευαν" αυτό που συνέβη.

    Οι Σιωνιστές δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα και προγραμματισμένα από τους ... "τυφλούς της Σιών". Ο Τριαδικός και μοναδικός Θεός θα γκρεμίσει τους πύργους που χτίζουν στην άμμο, όταν πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κάρτα Illouminati έδειχνε ότι η σφαίρα θα περάσει ξυστά απ' τη μυτούλα. Φαίνεται όμως ότι άλλαξε το σενάριο και πέρασε ξυστά από το αυτάκι!!!

      ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

      Διαγραφή
    2. Μη μου τον ύπνο τάρατε...

      Διαγραφή
  3. Από τη φάτσα του δε δείχνει και πολύ τρομοκρατημένος. Πιο καλά θα έπαιζε το ρόλο του ο Roland Reagan που ήταν και πραγματικός θεατρίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή