Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ: Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

VIGANO (ΙΤΑΛΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ): «EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, Η ΔΥΣΗ ΟΜΗΡΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΛΙΤ – ΜΕ ΤΡΑΝΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ MACRON, OBAMA»

ΒΙΝΤΕΟ
 

Ο Carlo Maria Viganò χαρακτήρισε την τελετή έναρξης «την τελευταία από μια μακρά σειρά βδελυρών επιθέσεων κατά του Θεού, της Καθολικής Θρησκείας και της ηθικής από την αντίχριστη ελίτ, που κρατά ομήρους τις δυτικές χώρες».

Οργή έχει καταλάβει τους Γάλλους επισκόπους λόγω των όσων διαδραματίστηκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: τη γελοιοποίηση των ιερών συμβόλων του χριστιανισμού…

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της τελετής είδαμε «τρανσέξουαλ άντρες» να υποδύονται τους μαθητές του Ιησού Χριστού στον Μυστικό Δείπνο του Leonardo Da Vinci - μαζί με πολλές άλλες σεξουαλικές σκηνές που περιελάμβαναν άντρες με τους όρχεις του εκτεθειμένους…

Εν προκειμένω αξίζει να ειπωθεί πως το θέαμα δεν εξόργισε μόνο την Εκκλησία, αλλά γενικότερα την παγκόσμια κοινότητα…
Μάλιστα, πολλές διεθνείς εταιρείες επέλεξαν να αποσύρουν τις χορηγίες και τις διαφημίσεις τους.

Σε ό,τι αφορά τη γελοιοποίηση –στα όρια της βεβήλωσης– του μυστικού δείπνου, είδαμε τη «στρογγυλή Γαλλίδα DJ «Barbara Butch», μια εβραϊκής καταγωγής λεσβία που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κορόιδευε τους χριστιανούς.

Εύλογα, οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη για την τελετή, επιμένοντας «Δεν υπήρχε πρόθεση να δείξουμε ασέβεια σε κάποια θρησκευτική ομάδα» με τη σκηνή που δημιούργησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Thomas Jolly.

JUST IN: Telecommunications company C Spire has removed all advertising from the Olympics after they mocked Christianity in their opening ceremony.

C Spire is the sixth-largest wireless provider in the United States.

"We were shocked by the mockery of the Last Supper during the… pic.twitter.com/FHnivRD1z1— Collin Rugg (@CollinRugg) July 27, 2024...

 Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει να γίνει αναφορά στην αντίδραση του Ιταλού Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò, του πρώην παπικού νούντσιου στις Ηνωμένες Πολιτείες που αμφισβήτησε τη νομιμότητα του Πάπα Φραγκίσκου και την εξουσία της Δεύτερης Συνόδου του Βατικανού και αφορίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες για «την άρνησή του να αναγνωρίσει και να υποταχθεί στον Ποντίφικα».

Σε μια καυστικότατη αποστροφή του λόγου του, o Viganò χαρακτήρισε την τελετή έναρξης «την τελευταία από μια μακρά σειρά βδελυρών επιθέσεων κατά του Θεού, της Καθολικής Θρησκείας και της ηθικής από την αντίχριστη ελίτ, που κρατά ομήρους τις δυτικές χώρες».

«Είδαμε έναν δυστοπικό μακάβριο χορό από Ιππείς της Αποκαλύψεως που εναλλάσσονταν με έναν παχουλό γαλάζιο Διονύσιο, σερβιρισμένο στον μυστικό δείπνο• ήταν ένας ύμνος παρωδία του Μυστικού Δείπνου για το χατίρι της LGBTQ+...» συνεχίζει.

Ο Viganò χαρακτήρισε επίσης «ανησυχητικές τις σκηνές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, στα εγκαίνια του τούνελ του Γκότθαρντ το 2016 και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2022, που προέβαλαν φιγούρες κολάσεως, κατσίκες και τρομακτικά ζώα».

Η ελίτ που διοργανώνει αυτές τις τελετές δεν απαιτεί μόνο το δικαίωμα στη βλασφημία και την άσεμνη επίδειξη κακών θεαμάτων, αλλά και τη βουβή αποδοχή τους από τους χριστιανούς και, γενικά, τους αξιοπρεπείς ανθρώπους, που αναγκάζονται να δουν τον εξευτελισμό των πλέον ιερών συμβόλων τους. Bεβηλώθηκαν τα θεμέλια του Φυσικού Δικαίου, είπε ο Vigano…


Kαταστρέφει τα πάντα


Σύμφωνα με τον Viganò, «ο Σατανάς καταστρέφει τα πάντα. Δεν εφευρίσκει: παραποιεί.
Και οι οπαδοί του δεν διαφέρουν: ταπεινώνουν τη θηλυκότητα της γυναίκας για να σβήσουν τη μητρότητα που θυμίζει την Παναγία• ευνουχίζουν τον ανδρισμό του για να σχίσουν την εικόνα πατρότητας του Θεού, διαφθείρουν τα μικρά παιδιά».

Τέλος, ο Vigano είπε πως δεν είναι «τυχαίο» ότι στις τελετές προήδρευσε ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron, ένας «απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ», ο οποίος «έχει μια τραβεστί ως σύζυγό του, και ο Barack Obama συνοδεύεται από έναν μυώδη άντρα με περούκα».







9 σχόλια:

  1. EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ άθλιε και υποκριτή καρδινάλιε, ήταν η βεβήλωση του Ιερού Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας που κάνατε πριν 800 χρόνια την Τρίτη και 13 Απριλίου του 1204 μ.Χ. σφάζοντας τους Βυζαντινούς με μεγαλύτερη μανία από ό,τι οι Οθωμανοί αργότερα και ξεριζώνοντας την "καρδιά" της, την Αγία Τράπεζα, η οποία θαυματουργικά σας έπεσε από το καράβι με το οποίο τη μεταφέρατε κι από τότε ρέει σε κείνο το σημείο γλυκό πόσιμο νερό και γαληνεύει η θάλασσα στις φουρτούνες.

    Αλλά αυτά δε σας πείθουν ούτε εσάς, ούτε τους επόμενους κατακτητές, τους Ισλαμιστές να αλλάξετε μυαλά και να ασπαστείτε την Ορθοδοξία. Βγάζετε τα ματάκια σας με τα χεράκια σας και το ίδιο θέλετε να κάνουν και οι άλλοι. Ο Χριστός σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά διότι εδώ όσο ζούμε βρισκόμαστε σε περίοδο εξετάσεων και δοκιμαζόμαστε για να περάσουμε στην άλλη, στην όντως Ζωή και να επαναπατριστούμε, διότι πράγματι είμαστε "εξωγήινοι". Εδώ εκτίουμε απλώς την εξορία μας. Προσφυγάκια είμαστε.

    Και σου θυμίζω (για να κλείσω αυτή την παρέμβαση) ότι ο αρχηγός σου φοράει εβραϊκό κιπά, κάθεται σε θρόνο με ανάποδο σταυρό και από πίσω του κρέμεται ένας πίνακας που παρουσιάζει το Χριστό σαν play boy με τζιν και γυμνό από τη μέση και πάνω.
    ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλα όσα είπε που κανενας Ορθοδοξος Εκκλησιαστικος αξιωματουχος δεν τολμησε βρηκες να πεις για το1206 σε εναν καρδιναλιο μαλιστα που εχει αμφισβητήσει τον παπα και αφοριστηκε για αυτο;;;
      Ασχολίαστο!!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου Ρωμανέ και οι μεν και οι δε είναι οικουμενιστές θεατρίνοι που απλώς έχουν μοιράσει ρόλους για να πείσουν τους αφελείς και να βαρύνει η ζυγαριά της κοινής γνώμης προς τον καθολικισμό. Μην ξεχνάς ότι μεθοδεύουν τον κοινό εορτασμό του Πάσχα ορθοδόξων και καθολικών και το "κοινό ποτήριο" και ... "εργάζονται" πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση.

      Διαγραφή
    3. Όχι μόνο θεατρίνοι, οι "ορθόδοξοι" έχουν χρηματίσει και πλασιέ εμβολίων

      Διαγραφή
    4. Μα ακριβώς επειδή δεν έχει μείνει πουθενά τίποτα όρθιο, έρχεται ο ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός κάθε Κυριακή για να μας διαβεβαιώσει ότι Αυτός είναι η Κεφαλή της Εκκλησίας μας και δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει μέχρι τη συντέλεια των αιώνων.

      Διαγραφή
    5. Ο Φιλο-ΛΟΑΤ+ ΨευδοΠάπας, ο ακόλουθος του Πατρ. Βαρθλ. Ινσταμπούλ (όπως την αποκαλεί πάντα), οι ΨευδοΟρθόδοξοι Ελλάδας ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΟΎΝ με το σατανικό αίσχος των Ολυμπιακών αγώνων, όπως με τα εμβόλια, όπως με τις ταυτότητες,

      ΣΙΩΠΩΠΟΥΝ, άρα συναινούν για τους σοδομιστές, ΓΙΑΤΙ ; ΚΑΘΟΛΟΥ Τυχαίο ; είναι φιλο-ΛΟΑΤ+, φιλο-Παπικοί, φιλο-μασόνοι εχθροί του Θεού και ΕΧΘΡΟΙ του Ιησού Χριστού.
      .
      Ο Βιγκανό, από το Μιλάνο, ετών 83, παρά τις ιστορικές και δογματικές διαφορές είναι ένας σύγχρονος ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, στην εποχή του αντίχριστου, όπως τον χαρακτήρισε, και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μελ Γκίμπσον. Είναι ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ, του Ιησού Χριστού. Η Ζωή του κινδυνεύει ! Και παρά τις διαφορές μας τα λόγια του αξιοσέβαστα !
      Που είναι το Άγιο Όρος, μια ... φωνή έστω ομολογίας, ενθάρρυνσης. ΤΙΠΟΤΑ. Η Πορταϊτισα περιμένει ...

      Ούτε ένας "Ορθόδοξος", που διορίζεται από το αλωμένο κράτος για να είναι "καλό παιδάκι" στο κατεστημένο δεν μπορεί να φτάσει ούτε το νυχάκι του ΒΙΓΚΑΝΟ, από το Μιλάνο από το Μιλάνο. Αντί να απολαύσει την σύνταξη του μπήκε στην περιπέτεια του αγώνα. ΉΡΩΑΣ της Πίστεως. Αν έχουν τα κότσια ας κάνουν το ίδιο και οι δική μας. Είναι αντι-ΛΟΑΤ+, αντί-πάπας, αντι-μασόν. και θαραλέος ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ.

      ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ Αν μέσα στις επόμενες ημέρες δεν μιλήσουν, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ για τις σατανοΓιορτές των Ολυμπιακών 2024, οι 20.000 "Ορθόδοξοι τύποις" κληρικοί,
      οι 50.000 θεολόγοι, οι 5.000 μοναχοί έχουν ήδη διαλέξει θέση.

      Το πλοίο κινδυνεύει να πάει αύτανδρο.
      .
      Και κάτι ακόμη. Δεκάδες εκατομμύρια Μουσουλμάνοι είναι σε κατάσταση "ιερής οργής", που οι σατανοΟλυμπικ, προσέβαλαν τον αξιοσέβαστο για αυτούς "προφήτη Ιησού" τον γιο της Ιερής Παρθένου Μαρίας, ένα από πιο ιερά πρόσωπα των Μουσουλμάνων.
      .
      Και θα συμβεί: οι Πρώτοι έσονται Τελευταίοι και οι Τελευταίοι Πρώτοι.



      Διαγραφή
  2. Οι λαοί "κυβερνώνται" (όσο επιτρέπει ο αληθινός και ζωντανός Θεός) από το σατανά, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι συνεργάζονται εκούσια και ευχάριστα (διότι "τους συμφέρει") με το σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγια... γνωστά.
      .
      ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ για μασον-ΠΑΠΑ, για ΛΟΑΤ+ που μέσω Παγκόσμιας τρανςΣεξουλικής Εκπαίδευσης του ΟΗΕ στα νηπιαγωγεία εκπουστεύουν τα ελληνόπουλα. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ Ορθόδοξοι κληρικοί όλων των βαθμών, ακόμη και άτομα ΤΩΡΑ ! ΤΩΡΑ !

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια για το άρθρο σου Ρωμανέ . Αγνόησε τον διαφωνούντα!
      Είναι οι εποχή που οι άνθρωποι που έπρεπε να μιλήσουν ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ και προετοιμάζει σε όλα τα καυτά θέματα ΠΡΟΔΟΣΙΑ ... ΠΡΟΔΟΣΙΑ με μορφή φιλήματος του ΙΟΥΔΑ.
      Είναι η εποχή που ακόμη και πέτρες κράζουν αφού ... εσείς σιωπείτε. Είναι η εποχή ΠΟΥ όλους πρέπει να ακούσουμε ...Πολύ περισσότερο έναν θαρραλέο, υπέργηρο, μορφωμένο και γνώστη του Βατικανού, από μέσα, και πάνω από όλα με σωστές τοποθετήσεις.

      Μπράβο στον ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ Βιγκανό. Τέτοιους Ιεράρχες αληθινά Ορθόδοξους, έστω έναν, να υψώσει το ΛΑΒΑΡΟ, ψάχνουμε... πολλοί αναζητούν ...

      Διαγραφή