Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ!!!

 ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ, ΛΑΘΗ, ΑΙΣΧΟΣ ΘΕΑΜΑ: ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ



Η Γαλλία δεν μπορεί να αντιστρέψει την κακή εικόνα της

Θολά και βροχερά ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024, όμως το μεγάλο γεγονός πέραν της περίεργης τελετής έναρξης ήταν η συγκοινωνιακή κατάρρευση που κάλυψε τη Γαλλία και επηρεάζει 800 χιλιάδες επιβάτες, σημαντικό μέρος των οποίων κατευθύνεται (αλλά δεν είναι σαφές πότε θα φτάσουν) στους Αγώνες.

Επιπλέον, η αιτία των συγκοινωνιακών διακοπών δεν ήταν οι «σήμα κατατεθέν» γαλλικές απεργίες γνωστές σε όλο τον κόσμο, αλλά η δολιοφθορά: ο εσκεμμένος εμπρησμός, στον οποίο οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου υποψιάζονται εκπληκτικά όχι τη χώρα μας, αλλά τους δικούς τους υπεραριστερούς.

Ωστόσο, ούτε απεργιακές κινητοποιήσεις είναι δυνατές, παρότι χθες πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από εργαζόμενους σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Παρίσι, όπου διαμένουν μέλη της ΔΟΕ.

Αποτυχημένοι εκ προοιμίου... Ολυμπιακοί Αγώνες

Γενικά, η εικόνα των τελείως αποτυχημένων Ολυμπιακών Αγώνων - τα βρώμικα νερά του Σηκουάνα, ένα Παρίσι πιο αποκλεισμένο κι από φυλακές, τα εγκλήματα του δρόμου (που δεν εμποδίζεται καθόλου από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας) και τώρα η δολιοφθορά - ήδη δημιουργήθηκε πρίν από τους Αγώνες, ακόμη και πριν από την επίσημη έναρξη τους.

Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που αμαυρώνεται μια εικόνα αγώνων πριν καν ξεκινήσουν.

Πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια, μια εντελώς άγρια, πολύμηνη εκστρατεία δυσφήμισης των Ολυμπιακών Αγώνων του Sochi ξεκίνησε στον παγκόσμιο (και εγχώριο) Τύπο.

Τι δεν είπαν για αυτήν, τι ιστορίες τρόμου, αποκαλύψεις και κατηγορίες δεν δημοσίευσαν την παραμονή των Αγώνων.

Η υστερία έφτασε σε τέτοιο βαθμό που ένα σημαντικό μέρος των Ρώσων ήταν διανοητικά προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι το επερχόμενο γεγονός θα ήταν μια κολοσσιαία αποτυχία και μια πλήρης ντροπή για τη χώρα.

Η πραγματικότητα αποδείχτηκε ακόμα πιο εκπληκτική όταν, ακόμη και πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, έγινε φανερό ότι η Ρωσία είχε διοργανώσει ένα υπέροχο αθλητικό φεστιβάλ.

Ως αποτέλεσμα, μέχρι την τελετή έναρξης, οι περισσότεροι από τους ακραίους κριτικούς είχαν σιωπήσει και ελάχιστες φωνές συνέχισαν να αναζητούν ελλείψεις και σημεία να κατακρίνουν.

Θα μπορέσουν να διορθώσουν την εικόνα οι Γάλλοι;

Γενικά, θεωρητικά, οι Γάλλοι έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν την ήδη καθιερωμένη κοινή γνώμη για τους Ολυμπιακούς τους - αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή η πιθανότητα είναι μικρή.

Εάν η εκστρατεία «μαύρης» προπαγάνδας εναντίον του Sochy υποκινήθηκε σκόπιμα - οι υπεύθυνοι της προπαγάνδας αγνόησαν την πραγματικότητα, δημιουργώντας φαντάσματα στα μέσα ενημέρωσης, ελπίζοντας ότι η πραγματικότητα θα ήταν κοντά τους, ενώ τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης έστρωσαν κόκκινο χαλί για το Παρίσι.

Η Γαλλία έπρεπε να δείξει στον κόσμο ότι αυτή και η Δύση στο σύνολό της είναι ακόμα η κορυφή του ανθρώπινου πολιτισμού, ικανή να οργανώσει μια μεγαλειώδη εκδήλωση με τέτοια λαμπρότητα που όλοι οι αυταρχικοί Ρώσοι και Κινέζοι που καταστρέφουν τον «κόσμο που βασίζεται σε κανόνες» θα πρέπει να δαγκώσουν τους γλώσσες τους και να φαρμακωθούν.

Αλλά προβλήματα, λάθη και αποτυχίες στο στάδιο της διοργάνωσης των Αγώνων άρχισαν να αναδύονται από τους Γάλλους με τέτοια κανονικότητα που ακόμη και οι πιο πιστοί δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να τα αγνοήσουν.

Έτσι, χάρη στις προσπάθειες των διοργανωτών, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού μετατράπηκαν σε πηγή σατυρικών μιμιδίων πολύ πριν την έναρξή τους και οι μέρες πριν από τα εγκαίνια επιβεβαίωσαν μόνο τους πιο σκοτεινούς φόβους.

Ποια είναι η πιθανότητα να αλλάξει ξαφνικά η κατάσταση ως δια μαγείας και οι Αγώνες να πάνε τέλεια; - Eίναι πολύ μικρή.

Είναι πολύ πιο πιθανό όλα να συνεχίσουν ακριβώς στο ίδιο μοτίβο - θα προκύψουν αποτυχίες μετά από αποτυχία, θα ξεσπάσουν σκάνδαλα και θα αποκαλυφθούν ασύλληπτα προβλήματα που δεν έχουν μια καλά μελετημένη λύση.

Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα είναι άλλο ένα μήνυμα προς τον κόσμο ότι η Δύση, και συγκεκριμένα η Γαλλία, είναι το παν.

Γιατί ο Macron, που τόσο ονειρευόταν τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τη χώρα του, έχει ουσιαστικά δίκιο: για τις πλατιές μάζες οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι γιορτή αθλητισμού και φιλίας των λαών (παρότι τα τελευταία χρόνια λίγα έχουν απομείνει από αυτή την ιδέα), αλλά για την πολιτική είναι μια επίδειξη από το κράτος στους εταίρους και τους ανταγωνιστές του των δικών του κυρίαρχων φιλοδοξιών, οργανωτικών και πόρων. 

Και αν όλα παραμένουν αναλλοίωτα από πλευράς φιλοδοξιών και διεκδικήσεων, τότε οι δυνατότητες σαφώς δεν ανταποκρίνονται πλέον στην πραγματικότητα γιατί το Παρίσι δεν μπορεί πια να εξυπηρετήσει μεγαλεπίβολα σχέδια

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τη Δύση που η Ρωσία δεν συμμετέχει σε αυτό το αίσχος (όπως στη Eurovision).



5 σχόλια:

  1. ανεκαθεν ηταν σε αυτο το χαλι η γαλλια και θα συνεχισει να ειναι. οι δουλοι πολιτικοι μασς μας εφαγαν οτι ειναι φιλοι μας ,τρομαραμας μας. οι φιλοι μας μας καταστρεφουν και εδαφικα και οικονομικα αλλα ειναι φιλοι μας και θα συνεχισουν να ειναι, διοτι ο ελληνικος λαος ειμαστε δουλικος λαος, παντελης 6978174827

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είχαμε ποτέ απορία για το πώς θα ήταν η Πόρνη Βαβυλών που περιγράφει η Ιερά Αποκάλυψη στο 18ο κεφάλαιο της, εχθές την είδαμε στο Παρίσι που μεταμφιέστηκε σαν τραβεστί και έγινε η Σύγχρονη Βαβυλώνα. Η τύχη της, μοίρα της είναι πλέον προδιαγεγραμμένη και τραγική. Διαβάζαμε και απορούσαμε: «… Έπεσε … Έπεσε … η Βαβυλών».

    « Έπεσε … Έπεσε το Παρίσι»

    «Λαέ μου, μακριά απ’ αυτήν! Μην παίρνετε μέρος στις αμαρτίες της, για να μη συμμετάσχετε στις συμφορές της. (Αποκάλυψη 18:4)

    1 «Ύστερα απ’ αυτά, είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό· είχε μεγάλη εξουσία, κι η γη φωτίστηκε από τη λαμπρότητά του. Αυτός έκραξε με δυνατή φωνή: 2 «Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη! Έγινε κατοικία δαιμονίων, καταφύγιο για κάθε πνεύμα ακάθαρτο, για κάθε όρνιο ακάθαρτο και για κάθε θεριό ακάθαρτο και μισητό. 3 Από το μεθυστικό κρασί της πορνείας της έχουν πιει όλα τα έθνη. Οι βασιλιάδες της γης πόρνεψαν μαζί της, κι οι έμποροι όλου του κόσμου πλούτισαν απ’ τη χλιδή της ακολασίας της». 4 Άκουσα κι άλλη φωνή από τον ουρανό να λέει: «Λαέ μου, μ α κ ρ ι ά απ’ αυτήν! Μην παίρνετε μέρος στις αμαρτίες της, για να μη συμμετάσχετε στις συμφορές της. 5 Οι αμαρτίες της στοιβάχτηκαν ως τον ουρανό, κι ο Θεός δεν ξεχνάει τις ανομίες της. 6 Φερθείτε της όπως κι αυτή σας φέρθηκε· Ξεπληρώστε της στο διπλάσιο ό,τι έκανε. Με το ποτήρι που κέρασε διπλοκεράστε την. 7 Όση ήταν η λαμπρότητα και η ακολασία της, τόσα βάσανα και τόσο πένθος δώστε της. Γιατί μέσα της κομπάζει: «Εγώ κάθομαι εδώ θρονιασμένη σαν βασίλισσα· χήρα δεν είμαι και πένθος δε θα με βρει». 8 Γι’ αυτό σε μία μέρα θα τη βρουν οι συμφορές της, ο θάνατος, το πένθος και η πείνα· και πυρκαγιά θα την καταστρέψει. Γιατί είναι ισχυρός ο Κύριος ο Θεός που την καταδίκασε». (Ιερά Αποκάλυψη 18:1-8)

    O 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος επίκειται

    Μετά από αυτό το θέαμα μην έχουμε καμία αμφιβολία. O 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος επίκειται, είναι προ των θυρών. Άλλωστε, πλανητάρχης δεν υπάρχει πια … έπαθε άνοια … παραιτήθηκε, και σε αυτόν θα τα φορτώσουν όλα αυτά τα τραγικά που θα συμβούν ή στην ψυχοπαθή, την αναιτίως χαχανίζουσα, και σύμφωνα με τον Ομπάμα, που την ξέρει πολύ καλά, ανίκανη, Καμήλα Χάρις … την Ινδή.

    Πολύ πιθανόν, υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ότι η βασική εστία αυτού του πολέμου θα είναι η περιοχή της Μέσης Ανατολής, αλλά οι φωτιές θα επεκταθούν και αλλού. Όπου υπάρχει διαμάχη. Φυσικά την Ρωσία θα την απασχολούν στις πεδιάδες της Ουκρανίας. Το Ισραήλ πήρε τον Οκ, πήρε το πράσινο φως, από το Κογκρέσο να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο στην Μ. Ανατολή… Θα είναι ένας τρομερός πόλεμος που θα αγκαλιάσει όλη την περιοχή. Το Ισραήλ επιδιώκει να επεκταθεί και να γίνει το “Ερέτζ Ισραέλ” (= το Μεγάλο Ισραήλ) από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη Ποταμό αυτό είναι το όνειρο του. Αυτό το κράτος το μεγάλο και ισχυρό θέλουν να κυβερνήσει μέσω του Μεσσία όλη την γη.

    Δες το χάρτη και θα καταλάβεις πόσα κράτη θα εξαφανιστούν και πόσα θα αναμειχθούν στον πόλεμο

    Στόχος του Ισραήλ είναι επεκτείνει τα σύνορα του. Αφού όλοι οι εχθροί του Ισραήλ υποδουλωθούν ή εξοντωθούν, και μείνει μόνο του πανίσχυρο, και ασφαλιστεί όλη η περίμετρος, μετά θα κτιστεί ο πολυτελής, με ονυχίτη και χρυσό, 3ος Ναός του Σολομώντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό όλες εκείνες οι προετοιμασίες, οι μεταμεσονύχτιες προσευχές και μαζικές τελετές στα τείχη των Δακρίων. Λένε οι ίδιοι οι Ραβίνοι, ότι ο Βενιαμίν Νετανιάχου θα είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός πριν τον Messiah και μάλιστα οι πιο αξιοσέβαστοι ραβίνοι τον έχουν επιφορτίσει με το καθήκον να παρουσιάσει τον «Ψευδόχριστο», τον «Μεσσία στον κόσμο». Ισχυρίζονται ότι— μόνο σε αυτόν θα παραδώσει το δακτυλίδι της εξουσίας. Το τι όμως ακριβώς θα συμβεί κανείς δεν ξέρει. Γιατί άλλες οι βουλές των ανθρώπων και άλλο το τι θα επιτρέψει ο Μεγαλοδύναμος Θεός.

    Και τελικά αν ξεκινήσει ο αδιανόητος Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος (WW3) τότε είναι σίγουρο ότι τις περισσότερες αμοιβαίες καταστροφές θα τις υποστεί η λευκή φυλή ίσως και η κίτρινη του βορείου ημισφαιρίου. Και τα περισσότερα αμοιβαία μανιτάρια θα φυτρώσουν στο Βόρειο Ημισφαίριο, και στην Μέση Ανατολή εκεί που κατοικεί η λευκή φυλή.

    Κάνοντας μαύρο χιούμορ: Όποιος μπορεί, αν προλάβει, ας αγοράσει κανένα οικόπεδο κατά την Ουγκάντα μεριά. Σε λίγο θα είναι περιζήτητα τα οικόπεδα εκεί και με μεγάλη υπεραξία. Εκεί βρίσκονται οι μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες για όσους προλάβουν. ΚΑΙ οι Πρώτοι έσονται Τελευταίοι … και οι έσχατοι Πρώτοι. Μην απορείς … τον μέλλον ανήκει στους Ζουλού και τους Μάο Μάο ! Στην Ουγκάντα και το Κογκό !

    Η Ευρώπη Finis. Διαγράφτηκε από τον ουρανό και θα έχει την τύχη των Σοδόμων και της Καπερναούμ. Ούτε πουλί πετούμενο δεν θα περνά πάνω απ’ αυτήν !

    Οι Ιουδαίοι Χορεύουν Παθιασμένα για τον Ναό που θα κτίσουν Σύντομα

    — ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ από τις γεμάτες πάθος τελετές και χορούς για την χιλιόχρονη λαχτάρα των Ιουδαίων να οικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα. Απλά απίστευτο … απλά σκεφτείτε τι θα συμβεί στο κτίριο του του Τρίτου Ναού του Σολομώντα σύντομα — λένε.

    https://youtu.be/HFq6WQNn8wU?si=YU3_KxubYIDIq-DL

    https://youtu.be/HFq6WQNn8wU?si=Ws8KNVmz48Zl7OHM

    https://youtu.be/HZMpl8WzA5Q?si=4gVIhz3-_HtXuFiL

    https://youtu.be/HZMpl8WzA5Q?si=seK8cc3Ls3MMS6vN

    — Χιλιάδες Ιουδαίοι χοροπηδούν μέχρι που κατέρρευσε η εξέδρα –και πολλοί σκοτώθηκαν– τραγουδώντας το τραγούδι «Ani Ma’amin = «Πιστεύω ακλόνητα στην έλευση του Μεσσία» Πιστεύω στην οικοδόμηση του 3ου Ναού του Σολομώντα.

    https://youtu.be/3ftBQFmVjAA?si=QyJGan02ew8zcTki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. — Η Ιερουσαλήμ σε μεγάλο πρόβλημα! Ο Νετανιάχου αποκαλύπτει κρυφά τον Εβραίο Μεσσία! 13 Δεκεμβρίου, 2023

    https://youtu.be/hTj9fPWU4lw?si=wqtywdgQVm5j4gVU

    Η Ιερουσαλήμ βουίζει με ψίθυρους μιας τεράστιας αποκάλυψης και μαντέψτε ποιος βρίσκεται στο κέντρο της; Κανένας άλλος από τον ίδιο τον Νετανιάχου! Τα μυστικά εξαπλώνονται, και πρόκειται για τον Εβραίο Μεσσία! Αυτό μας οδηγεί να σκεφτούμε, τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες; Είναι πρόβλημα ή θρίαμβος;

    Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου έγινε και πάλι Πρωθυπουργός του Ισραήλ, κερδίζοντας τις εκλογές 16 μήνες μετά την προηγούμενη ήττα του. Μερικοί Εβραίοι ραβίνοι πρότειναν ότι μπορεί να συνδέεται με τον επικείμενο Μεσσία, ενώ άλλοι τον θεωρούσαν ως έναν τύπο Μεσσία ή την εκπλήρωση ορισμένων Εβραϊκών προφητειών.

    Σύμφωνα με τους ραβίνους, ο Νετανιάχου θα μπορούσε να συνδέεται με διαφορετικές Μεσσιανικές προσωπικότητες, όπως ο Μεσσίας Μπεν Ιωσήφ (ή Εφραίμ) ή ο Μεσσίας Μπεν Δαβίδ. Αυτές οι ερμηνείες διαφέρουν μεταξύ των θρησκευτικών ηγετών στο Ισραήλ.

    Οι αναφορές και ψίθυροι ισχυρίζονται ότι ο Νετανιάχου πραγματοποιεί συναντήσεις με κάποιον που πιστεύεται ότι είναι ο Μεσσίας. Αυτοί οι ραβίνοι αναζητούν συγκεκριμένα έναν Μεσσία που δεν ταυτίζεται με τον Ιησού Χριστό. Αυτή η πτυχή είναι ενδιαφέρουσα επειδή συνδέεται με τις προφητείες της Βίβλου σχετικά με τον Αντίχριστο και τον Ψευδοπροφήτη.

    Ο ραβίνος Γιτζκίφ Γιούρτι (Yitzkif Yurti), μια σεβαστή προσωπικότητα στο σύγχρονο Ισραήλ, και ο Ραβίνος Μανίκαμ (Rabbi Manikam) εξέφρασαν τις απόψεις τους χρόνια πριν από την πρόσφατη νίκη του Νετανιάχου. Πρότειναν ότι ο Νετανιάχου μπορεί να είναι ο τελευταίος Πρωθυπουργός του Ισραήλ πριν από τη Μεσσιανική Εποχή. Πολλοί υπερ-ορθόδοξοι Εβραίοι στο Ισραήλ πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα των Ισραηλινών εκλογών την 1η Νοεμβρίου 2022 έχει μεγάλη σημασία. Η πιθανότητα να κερδίσει ξανά ο Νετανιάχου θεωρείται από μερικούς ως ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των Μεσσιανικών προφητειών.

    Σε ένα παλιό βίντεο κλιπ, ένας πολύ σεβαστός ραβίνος τόνισε ότι ο Νετανιάχου πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο να παρουσιάσει τον Μεσσία. Αυτή η προοπτική αντανακλά την πεποίθηση ότι ο Νετανιάχου έχει συγκεκριμένο ρόλο στα γεγονότα που οδήγησαν στην άφιξη του Μεσσία.

    ++++++++

    — [1η Νοεμβρίου 2023] Ραβίνος Lubavitcher : «Μετά τον Bibi (Μπέντζαμιν Νετανιάχου) έρχεται ο Μεσσίας» — Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι τελευταίος πρωθυπουργός του Ισραήλ πριν έρθει ο Μεσσίας; Τα υπόλοιπα στην ιστοσελίδα.

    https://t.me/voicesofrevelation1/7726

    https://www.israeltoday.co.il/read/lubavitcher-rebbe-after-bibi-comes-the-messiah/

    — Ο πνευματικός καθοδηγητής του πρωθυπουργού Νετανιάχου είναι εδώ και πολλά χρόνια ο Ραβίνος Lubavitcher ο οποίος έχει γεμίσει όλο τον πλανήτη με γιγαντοαφίσες o ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ = MESSIAH IS HERE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι φιλοισραηλινοί αντιδιαδηλωτές που επιτέθηκαν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Los Angeles (UCLA) που διαδήλωναν υπέρ ειρήνης στη Γάζα και κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη ύψωσαν τη σημαία του Αντίχριστου που έγραφε ΜΕΣΣΙΑΣ με φόντο ένα στέμμα..

    ΒΙΝΤΕΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :

    — Ο Μπίμπι Νετανιάχου συνομιλούν με τον Ραβίνο Lubavitcher| 1990

    https://youtu.be/rHBiT6eJaQQ?feature=shared

    —Η συναρπαστική σχέση μεταξύ του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του Ραβίνου Lubavitcher

    https://youtu.be/jv5u5U3clEM?feature=shared

    Επίλογος

    Μη πλανάσθε Ιουδαίοι· Aυτὸς γαρ εστιν… ο ΜΕΣΣΙΑΣ,

    ο Ιησούς Χριστός, ο υιός της Μαρίας της Παρθένου, της Παναγίας Μας

    Λαός μου, τί ἐποίησά σοι, καί τί μοι ἀνταπέδωκας; …

    ἀντὶ τοῦ μάννα χολήν, ἀντὶ τοῦ ὕδατος ὄξος,

    ἀντὶ τοῦ ἀγαπᾶν με, σταυρῷ με προσηλώσατε·…..

    Μὴ πλανᾶσθε Ἰουδαῖοι· αὐτὸς γάρ ἐστιν …

    Μη πλανάσθε Ιουδαίοι·

    ΑπάντησηΔιαγραφή