Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΣΟΚ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ

2 ΒΙΝΤΕΟ 



Από τον Jim Ferguson

Μια συγκλονιστική έκθεση που δείχνει ότι μπορεί να είμαστε μόνο εβδομάδες μακριά από ένα σκόπιμα δημιουργημένο σοκ στα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά συστήματα που θα οδηγήσει σε ένα κατασκευασμένο μαζικό κραχ της αγοράς.

Εάν συμβεί κάτι στις αγορές, τα σπίτια των ανθρώπων θα μπορούσαν να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο, καθώς μπορεί να δουν τις αξίες των ακινήτων τους να βυθίζονται και εάν οι δείκτες δανείου προς αξία είναι υψηλοί, δεν θα είναι σε θέση να πουλήσουν το ακίνητο για να εκκαθαρίσουν το χρέος.

«Οι τράπεζες είναι πολύ αναξιόπιστες και δεν μπορούμε να τις εμπιστευτούμε»

Ένα νέο παγκόσμιο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης θα παρακολουθεί κάθε συναλλαγή και θα ελέγχει κάθε άτομο στον πλανήτη. Η ιδιωτικότητα και η οικονομική ανεξαρτησία θα εξαφανιστούν. Τα CBDC προετοιμάζονται ενεργά για να ξεδιπλωθούν καθώς εντείνεται ο πόλεμος κατά των μετρητών.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν χτίσει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που έχει χτιστεί μυστικά, έτοιμο να αναπτυχθεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2024.

Η πιστωτική κρίση του 2008 κατασκευάστηκε και σχεδιάστηκε εκ των προτέρων και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας νέας χρηματοπιστωτικής δομής την οποία οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να εγκαινιάσουν από τον Νοέμβριο του 2024.

Τα συνταξιοδοτικά ταμεία στην Ευρώπη, ακόμη και παγκοσμίως, μπορεί επίσης να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο, επειδή οι τράπεζες προσπαθούν να κάνουν επιδρομές στα συνταξιοδοτικά ταμεία. 

«Θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα συνταξιοδοτικά ταμεία για να παρέχουν ρευστότητα στις τράπεζες... κατά την άποψή μου θα γίνουν συνταξιοδοτικές τράπεζες»

Ο Hester Bais είναι ειδικός που έχει εργαστεί στις ανώτερες θέσεις του χρηματοπιστωτικού κόσμου, στην τράπεζα ING με τις επαγγελματικές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του ολλανδικού χρηματιστηρίου, της τράπεζας ING και του Euronext. Ο Hester είναι επίσης ανώτερος δικηγόρος.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, δημιουργήθηκε ένα ταμείο 800 δισεκατομμυρίων ευρώ ως ταμείο Corona, αλλά αυτά τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για τη στήριξη των τραπεζών και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για τον προορισμό τους.

Για άλλη μια φορά, μαζική απάτη και σκόπιμες προσπάθειες απόκρυψης αυτού διαπράχθηκαν από ανώτερους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής εντός των τραπεζών, με τη βοήθεια ανώτερων στελεχών εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Η δημιουργία ευρωομολόγων ήταν μια προσπάθεια μεταφοράς εγγυήσεων εκεί όπου χρειαζόταν, αλλά αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό μυστικά.

«Στην Ολλανδία, είχαμε 200 δισεκατομμύρια εγγυήσεις με όλα αυτά τα ταμεία και τους θεσμούς της ΕΕ και ακριβώς το ίδιο ποσό με την έλλειψη εξασφαλίσεων»

Ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε μια σειρά κρίσεων που θα μπορούσαν να είναι άνευ προηγουμένου στην ανθρώπινη ιστορία. Για να προετοιμαστούμε πρέπει να ενωθούμε και να σταθούμε ενωμένοι ως ανθρώπινα όντα.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να κάνουν ακριβώς αυτό. Συμμετέχετε στο Διεθνές Απελευθερωτικό Κίνημά μας


Και θα σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε και να προετοιμαστείτε για αυτό που βρίσκεται μπροστά.

Το βιβλίο του Hester "Worst Bank Scenario" μπορεί να βρεθεί εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου