Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΞ ΙΣΟΥ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ...

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Β.Ι.S. (BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ)

ΒΙΝΤΕΟ




«Η Τράπεζα είναι εντελώς αποκομμένη από κάθε κυβερνητικό ή πολιτικό έλεγχο».
Gates McGarrah (Μάρτιος 1931) A Balance Wheel of World Credit [1]
Ο πρώτος πρόεδρος της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών

Ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη.

Είναι απαραβίαστη.

Δεν μπορεί να εναχθεί.

Συνεργάστηκε με τους Ναζί.

Φιλοξενεί την αρχιτεκτονική του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο wikispooks:

Οι διευθυντές της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (B.I.S.) βοήθησαν στην πώληση χρυσού που κατασχέθηκε από τους Ναζί από κατεχόμενα έθνη και αφαιρέθηκε από τα δόντια των θυμάτων των στρατοπέδων θανάτου και ενήργησαν ως αγωγός σκληρού νομίσματος που επέτρεψε στο Τρίτο Ράιχ να αγοράσει πρώτες ύλες καθ 'όλη τη διάρκεια του πολέμου - σε σημείο που ο Emil Puhl, αντιπρόεδρος της Reichsbank, περιέγραψε το B.I.S. ως το «μόνο πραγματικό ξένο υποκατάστημα» της Reichsbank

Ο φίλος του Puhl, Thomas McKittrick, ο Αμερικανός πρόεδρος της τράπεζας κατά τη διάρκεια του πολέμου, «πέρασε επανειλημμένα οικονομικές και χρηματοπιστωτικές πληροφορίες στην ηγεσία της Reichsbank», γράφει ο LeBor. Ο McKittrick, φαινομενικά ανενόχλητος από τον ρόλο του ως «Αμερικανός τραπεζίτης του Χίτλερ», όπως τον περιγράφει ο LeBor, προχώρησε για να γίνει αντιπρόεδρος της Chase National Bank μετά τον πόλεμο.

 Η ηθικά μολυσμένη πολεμική εμπειρία του B.I.S. σχεδόν το βύθισε στο συνέδριο του 1944 στο Bretton Woods της Νέας Υόρκης, όταν ο υπουργός Οικονομικών Henry Morgenthau και ο Harry Dexter White, ο επικεφαλής Αμερικανός αντιπρόσωπος στη διάσκεψη, προσπάθησαν να το εκκαθαρίσουν ενώ εγκαθιστούσαν το μεταπολεμικό διεθνές σύστημα που κυριαρχείται από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Αλλά οι ισχυροί φίλοι της B.I.S., συμπεριλαμβανομένου του John Maynard Keynes, παρενέβησαν για να το σώσουν.[5]"

Δεν μπορείτε καν να μηνύσετε αυτόν τον οργανισμό.

Η ώθηση για το CBDC προέρχεται από εδώ;

Το CBDC επιτρέπει ένα σύστημα ελέγχου πάνω από το οποίο σιελούν οι δεσπότες του κόσμου.

Βλέπουμε μια επίθεση στη μεσαία τάξη βασισμένη στην «αφήγηση της αποκάλυψης του κλίματος» που δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε. Ωστόσο, όλο και περισσότερο ο κόσμος αποδέχεται ότι αυτή η αφήγηση καταρρίπτεται. 

Η πρόκληση είναι ότι το αέριο του θερμοκηπίου και η ανθρωπογενής θέρμανση είναι στο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται από την 5η τάξη και μετά. Είναι μια σαδιστική λατρεία θανάτου, με στόχο την ντροπή για τη ζωή. Έτσι, κάθε δάσκαλος το πιστεύει επίσης. Είναι το πρωινό του σκύλου MSM.

Το δαχτυλίδι που τους κυβερνά όλους είναι το CBDC.

Αυτό οδηγείται στην ΤΔΔ;

Από τον ίδιο σύνδεσμο wikispooks:
«Νομικό καθεστώς


Η τράπεζα έχει ένα μοναδικό νομικό καθεστώς. Αυτό διευκρινίστηκε το 1987 στο πλαίσιο νομικής συμφωνίας μεταξύ του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου και της ΤΔΔ και έδωσε στην τράπεζα «απαραβίαστο», που ορίζεται ως εξής:

"1. Απαραβίαστα είναι τα κτίρια ή τμήματα κτιρίων και τα γύρω γήπεδα, τα οποία, όποιος και αν είναι ο ιδιοκτήτης τους, χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της Τράπεζας. Κανένας αντιπρόσωπος των ελβετικών δημόσιων αρχών δεν μπορεί να εισέλθει σε αυτό χωρίς τη ρητή συγκατάθεση της Τράπεζας. 

Μόνο ο Πρόεδρος, 2 ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας ή ο δεόντως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους είναι αρμόδιοι για την άρση του απαραβίαστου.

2. Τα αρχεία της Τράπεζας και γενικά όλα τα έγγραφα και κάθε μέσο αποθήκευσης δεδομένων που ανήκουν στην Τράπεζα ή βρίσκονται στην κατοχή της, είναι απαραβίαστα ανά πάσα στιγμή και σε όλους τους τόπους.

3. Η Τράπεζα ασκεί εποπτεία και αστυνομική εξουσία στους χώρους της."
(1987) [6]"

Είναι ενδιαφέρον ότι βλέπουμε:

Αύξηση της αποκρυφιστικής πρακτικής και του συμβολισμού.

Τη μεγάλη επαναφορά.

Την ώθηση για ψηφιακή ταυτότητα· ψηφιακή ψηφοφορία χωρίς πρόκληση. ψηφιακό νόμισμα·


Διακυβέρνηση μέσω συστημάτων που είναι επίσης «απαραβίαστα» και δημιουργούνται μέσω «συνθήκης».

ενώ πιέζει το psyop του DIE να το επιβάλει.

Θα ήθελα πολύ να μάθω πόσοι από τους αναγνώστες μου ξεκίνησαν ως λάτρεις του DIE και στη συνέχεια είδαν το σύστημα ως το σύστημα επιβολής από την εξουσία που μας περικυκλώνει σε στυλό. 

Με άλλα λόγια, πόσοι άνθρωποι γονάτισαν για να πεθάνουν μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι η δομή εξουσίας που την επιβάλλει για τον ακριβώς αντίθετο σκοπό: να μας αρνηθεί ΑΠΑΡΑΒΊΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

που έχει γίνει υπέρ της ελευθερίας. φιλοεθνικό κράτος· υπέρ του λόγου και ανέπτυξαν την άποψή τους για το Περιβάλλον, και DIE;

Το CBDC προέρχεται από πού;

Είναι η λύση που χρειάζεται το πρόβλημα για επιβολή.

Φανταστείτε μια αφήγηση όπου η χρήση ενέργειας πρέπει να περιοριστεί, ώστε η τεχνητή νοημοσύνη να μπορεί να αυξηθεί και να αυξηθεί προκειμένου να εργαλειοποιηθεί ο μηχανισμός ελέγχου.

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου η αντίρροπη δύναμη πρέπει να είναι η αύξηση των προσωπικών επενδύσεων στις κοινότητές μας σε τοπικό επίπεδο.

Ο μηχανισμός διακυβέρνησης των ΜΚΟ της IGO κερδίζει δυναμική. Κάνουν πόλεμο στα "εθνικά κράτη" μας ως μέσα προστασίας των πολιτών.

Βλέπουμε τη διαφθορά της κυβέρνησης ότι δεν λειτουργεί πλέον για «εμάς τους ανθρώπους». Αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο το σύστημα είναι δυσκίνητο. Είναι ότι έχει διεισδύσει και πρέπει να ζυμωθεί σαν κήπος με όλα τα χέρια στο κατάστρωμα.

Το μήνυμα στα μέσα ενημέρωσης είναι λεπτό και όχι λεπτό: Είναι ότι οι κυβερνήσεις μας είναι τόσο διεφθαρμένες που δεν μπορούμε ποτέ να τις χειριστούμε ξανά: επιλέξτε γρήγορα την εναλλακτική λύση που προσφέρουμε για τη διακυβέρνηση του ΠΟΥ του ΟΗΕ.

δηλαδή: βλέπουμε κραυγαλέους ηγέτες DOG, πολιτικές σκυλιών. Έτσι δεν «ψηφίζουμε». Αλλά το χειρότερο, δεν τρέχουμε. Ενώ αυτός είναι ο δρόμος προς την επιτυχία μας: φυτέψτε τους σπόρους μας, ξεχορταριάστε τους δικούς τους. 

Έχουμε τους αριθμούς. ΔΕΝ θα συμφωνήσουμε ο καθένας σε κάθε πτυχή της ίδιας φιλοσοφίας 100% και δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν να είναι ο τρόπος που μας χωρίζουν.

Σε τι μπορούμε πιθανώς να συμφωνήσουμε.

ανάκτηση της εκπαίδευσης·

ανάκτηση των τραπεζών και της αυτονομίας και της ιδιωτικής ζωής·

Ανάκτηση της υγείας:

Δίνοντας προτεραιότητα στην PERONSAL PROPERTY OWNERSHIP και αντιστεκόμενοι στο πρόσχημα της κρατικής ανάκτησης όλης της ιδιοκτησίας κάτω από φιλομαρξιστικές αυταπάτες από την αριστερά, μόνο και μόνο για να την έχουν γη στην BIS και τους φίλους της.

έχοντας έναν νόμο και μια τάξη που καθιστά τις κοινότητες ασφαλείς·

έχοντας μια συνοριακή και μεταναστευτική πολιτική που κάνει τις κοινότητες ασφαλείς. τα gottaways στις ΗΠΑ είναι τρομακτικά. οι πολιτικές στον Καναδά που έχουν 1. ο στρατός αναλαμβάνει την πολιτική εξουσία και 2. Η τοποθέτηση νεοαφιχθέντων μη πολιτών στο στρατό (προηγούμενη θέση) είναι φρικτή.

Πρέπει να διαλέξουμε ένα σημείο. Ιατρική ελευθερία. Πίνακας ελέγχου κλίματος turd. εκπαίδευση. επανασύνδεση δεσμών στις κοινότητες. Διαλέξτε τη θέση σας και σκάψτε.

Προβάλλουμε πολύ μεγαλύτερη αντίσταση από ό,τι μας επιτρέπεται να δούμε.

Μάθετε ορισμένες δεξιότητες διαβίωσης. κηπουρική και κονσερβοποίηση.

Η ατελείωτη όρεξή τους για ενέργεια, γη, ιδιοκτησία, έλεγχο μπορεί να σημαίνει ότι αυτές οι δεξιότητες πρέπει να ξαναμάθουν, ώστε να μπορούν να περάσουν στην επόμενη γενιά.

Δεν είμαι σίγουρος για τον τρόπο μέσα από όλα, αλλά ξέρω ότι δεν καταφέρνουμε χωρίς θάρρος, ουσιαστικό θάρρος, ομιλία και κάνοντας τα πρώτα βήματα. Έχω μάθει στη ζωή μου ότι η μη υποκριτική είναι επιλογή. 

Είναι μια επιλογή ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ. Η προσωπική σας αυτονομία εξακολουθεί να είναι δική σας. Μπορεί να έρθει με μεγάλες θυσίες. Μπορώ να σας πω σήμερα ότι η θυσία σήμερα θα είναι μικρότερη από το να μην ενεργείς και να κάνεις τη θυσία αύριο.

Παίζουν ένα παιχνίδι για να μας αποτρέψουν από το να χρησιμοποιήσουμε την προσωπική μας δύναμη, καθώς συγκεντρώνουν περισσότερο έλεγχο.

Σίγουρα θέλουν να μας αποθαρρύνουν. Αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε τακτικά βήματα για να επανηθικοποιήσουμε τους εαυτούς μας. Ειδικά αν αυτό είναι απαραίτητο για δράση και θάρρος.

Ένα που κάνω είναι να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι μόνος σε αυτό το ταξίδι. Είστε μαζί μου Αλλά και αγαπητοί αναγνώστες, πιστεύω ότι και ο Θεός είναι μαζί μας.

Δεν πιστεύω ότι σημαίνει απαραίτητα ότι βρισκόμαστε στους «έσχατους καιρούς». Νομίζω ότι την Αγία Γραφή εκμεταλλεύονται εκείνοι που πιέζουν για την παράδοσή μας.

Αυτός ο κόσμος έχει δει μεγάλο κακό, συνεχίζει να βλέπει μεγάλο κακό. Φανταστείτε να ζείτε μέσα στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και να μην αναρωτιέστε τότε αν οι έσχατοι καιροί ήταν πάνω τους. 

Αλλά δεν είχαν ένα διαδίκτυο και μια μήτρα ελέγχου που να τους επηρεάζει. Έπρεπε να αναλάβουν προσωπική δράση για να απωθήσουν και όλες οι ενέργειες είχαν σημασία. 

Έτσι τώρα είμαστε το κίνητρο να απωθήσουμε και είμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με το oh well Jesus will come. Νομίζω ότι είναι διανθισμένο και φυτεμένο για την υποταγή μας. Θα έρθει όταν έρθει και όχι επειδή κλείνει το δίχτυ από τους παγκοσμιοποιητές. Καμία προσβολή σε κανέναν.

Είναι ένα psyop νομίζω για να αποτρέψει την προσωπική δράση. Ο Θεός βοηθά εκείνους που βοηθούν τον εαυτό τους. Είναι μια πνευματική μάχη που αντιμετωπίζουμε, γι' αυτό ενισχύστε πλήρως το πνεύμα σας. Αλλά μην κάθεστε αδρανής. 

Σκέφτομαι την ιστορία του θυμωμένου Ιησού που κατέστρεψε τους δανειστές χρημάτων κλπ στη Συναγωγή. Ξεχάστε τους πράους.

Ένα ενδιαφέρον πράγμα που έχω παρατηρήσει: δεν υπάρχει τέλος των σημείων που απαιτούν προσοχή. Καθώς φτιάχνουν: ταινίες ατζέντας, ατζέντα ψυχαγωγίας ατζέντα ειδήσεις, ατζέντα, αφήγηση: αφαιρούν το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους, να παρακολουθήσουν το netflix τους, να δώσουν προσοχή στις «ειδήσεις» τους. Απλώς μας κάνουν πιο προσεκτικούς στην ελευθερία. 

Καθώς ξυπνάμε με αυτή την ατζέντα και μας απογυμνώνουν από προηγούμενα χόμπι και ελπίδες, σφυρηλατούμε νέα. Το νέο χόμπι των περισσότερων πρόσφατα ξύπνιων είναι το ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΟΥΜΕ!. Δημιουργούν ένα χόμπι πλήρους απασχόλησης.

 Σηκωνόμαστε και σπρώχνουμε πίσω, σηκωνόμαστε και σπρώχνουμε πίσω. Εννοώ ότι μαθαίνουμε να απωθούμε ενεργά και με διαφορετικούς τρόπους. Δεν έχετε ιδέα ποιος ξυπνάει και ποιες δεξιότητες, γνώσεις και επιρροή φέρνουν στο τραπέζι.


Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ: 

Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι)

Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

Επιλέγετε Υπότιτλοι (κλικ) και στην συνέχεια 

  Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά (κλικ).

 

 ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου