Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!


Οι ΗΠΑ κατηγορούν Ιράν για σχέδιο δολοφονίας κατά Τραμπ που όμως δεν είχε σχέση με απόπειρα! Οι Αμερικανοί μας λένε τι δεν έγινε και όχι τι έγινε!

Αποκλειστικό του CNN: Η Μυστική Υπηρεσία ενίσχυσε την ασφάλεια αφού έλαβε πληροφορίες για το σχέδιο δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν που όμως δεν έχει καμιά γνωστή σχέση με τους πυροβολισμούς και την απόπειρα εναντίον του..

”Οι αμερικανικές αρχές έλαβαν πληροφορίες από ανθρώπινη πηγή τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με μια συνωμοσία του Ιράν να προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, μια εξέλιξη που οδήγησε στη Μυστική Υπηρεσία να αυξήσει την ασφάλεια γύρω από τον πρώην πρόεδρο τις τελευταίες εβδομάδες, είπαν στο CNN πολλά άτομα που ενημερώθηκαν για το θέμα” αναφέρει το CNN.

Δηλ. αν δεν είχαν λάβει και επιπρόσθετα μέτρα τι περισσότερο θα γινόταν;

”Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο επίδοξος δολοφόνος που επιχείρησε να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο το Σάββατο, συνδέθηκε με το σχέδιο, ανέφεραν οι πηγές” προσθέτει το CNN. Aντί λοιπόν να μας πουν τι έγινε μας λένε τις δεν έγινε.

 Αντί να που ποιος στρατολόγησε και όπλισε το χέρι του 20χρονου μας μιλούν για σχέδιο που δεν υλοποιήθηκε κα όχι γι αυτό που εφαρμόστηκε και ποια είναι η αφετηρία του.
𝗙𝗟𝗔𝗦𝗛 : Donald Trump, fait sa première apparition publique depuis sa tentative d'assassinat.

Pour rester informé, suivez @les_spectateurs pic.twitter.com/YWtsYlREU3— Les Spectateurs (@les_spectateurs) July 16, 2024

Aυτές οι διαρροές στόχο έχουν από τη μια να συσκοτίσουν την εξιχνίαση της απόπειρας και από τη άλλη να δαιμονοποιήσουν και πάλι το Ιράν. 

Ένα Ιράν που του φάγανε με μια ολόκληρο πρόεδρο και δεν κατηγόρησε κανέναν ..που θα ήταν το ποιο εύκολο σε εκείνη τη συγκυρία. 

Επιχειρούν να άρουν κάθε υπόνοια για εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ίντριγκα εξουσίας ή βαθύ κράτος.. Επιδιώκουν την αποποίηση ευθυνών..

H πρώτη επίσημη αντίδραση του Ιράν..

Η αποστολή του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη:
Το να κατηγορείς την Τεχεράνη για συνωμοσία εναντίον του Τραμπ είναι «κακόβουλο» και αβάσιμο

Το Ιράν επέλεξε τη νομική οδό για να φέρει τον Τραμπ στη δικαιοσύνη

Ο Τραμπ είναι «εγκληματίας» και πρέπει να διωχθεί για την έκδοση διαταγής δολοφονίας του Σουλεϊμανί”



3 σχόλια:

  1. Μόνο ένας κακοπροαίρετος ή ένας εντελώς ηλίθιος, δεν καταλαβαίνει ότι η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ έγινε από το "βαθύ κράτος" της Αμερικής.

    Ο πατέρας του επίδοξου δολοφόνου είχε πάνω από είκοσι πολεμικά όπλα με νόμιμη κατοχή. Εδώ μιλάμε για αληθινή τρομοκρατική οργάνωση, η οποία προφανώς επικοινωνούσε με το "βαθύ κράτος" της Αμερικής (στο σπίτι των δυο σύγχρονων ενόχων, πατέρα και γιού, βρέθηκαν και ειδικά μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. J.D. Vance: Τι πιστεύει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ για τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης.

    https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1716821/j-d-vance-ti-pisteyei-o-ypopsifios-antiproedros-toy-tramp-gia-tis-megales-dynameis-tis-eyropis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κενά ασφαλείας στην απόπειρα δολοφονίας Τραμπ.

    Μιλά ο Σπύρος Σκλάβος, αντιστράτηγος ε.α. μιλάει στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

    https://www.youtube.com/watch?v=AabPbV7KO8o

    ΑπάντησηΔιαγραφή