Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

MADURO FOR EVER!! O ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μαδούρο κερδίζει την προεδρία και εκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Βενεζουέλα για 3η συνεχόμενη 6ετία από το 2025-2031. 

Ο Άξονας της Αντίστασης Πούτιν-Άσαντ Kίνα Ιράν κλπ τον συγχαίρουν η Ισπανία τον αναγνώρισε οι ΗΠΑ και οι κομπάρσοι τους για μια κόμη φορά αμφισβητούν το αποτέλεσμα τη λαική βούληση υπαινίσσονται φαλκίδευση των αποτελεσμάτων στη Βενεζουέλα ευθυγραμμιζόμενες με τους ντόπιους συνεργάτες τους την ηττημένη αντιπολίευση. 

Η σκιά του χαρισματικού ηγέτη Τσάβες είναι βαριά στη Βενεζουέλα όσο και η παρακαταθήκη του. Η Βενεζουέλα αρνείται ν΄αλλάξει ρώτα παρά ο εμπάργκο και τις sanctions.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου της Βενεζουέλας Έλβις Αμορόζο έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ψηφοφορία της υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία 5.150.092 ψηφοφόροι, ήτοι το 51,2% του εκλογικού σώματος, υποστήριξαν τον Μαδούρο μετά την καταμέτρηση του 80% των ψηφοδελτίων.

Ο νυν πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κέρδισε τις προεδρικές εκλογές της χώρας. Επανεξελέγη για τρίτη εξαετή θητεία.

Ο κύριος αντίπαλός του ο Edmundo Gonzalez, έλαβε 4.445.978 ψήφους, αντιπροσωπεύοντας το 44,2% όλων όσων ψήφισαν, ενώ συνολικά το 4,6% των ψηφοφόρων ψήφισε για έναν από τους άλλους οκτώ υποψηφίους.

Δήλωση της αντιπολίτευσης

Ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, η Μαρία Κορίνα Ματσάντο, είπε ότι ο Εντμούντο Γκονζάλες και η ομάδα της εκστρατείας του δεν θα αναγνωρίσουν την ήττα του.

Η Ματσάντο, η οποία κέρδισε τις προκριματικές εκλογές της αντιπολίτευσης αλλά δεν συμμετείχε στις εκλογές επειδή προηγουμένως είχε στερηθεί το δικαίωμα ψήφου από το δικαστήριο, είπε ότι οι αντίπαλοι του Μαδούρο θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα

Παγκόσμια αντίδραση

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής αρχισιωνιστής αποστάτης αρχιφασίστας Χαβιέ Μιλέι δήλωσε ότι η χώρα του δεν θα αναγνωρίσει τη νίκη του Νικολάς Μαδούρο επειδή θεωρεί τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Εντμούντο Γκονζάλες ως νόμιμο νικητή.

Η κυβέρνηση της Χιλής δεν θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βενεζουέλα μέχρι να επιβεβαιωθούν από διεθνείς παρατηρητές, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Αλμπέρτο ​​βαν Κλάβερεν.

Οι αρχές των ΗΠΑ έχουν «σοβαρές ανησυχίες» ότι τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών που ανακοινώθηκαν από τις αρχές της Βενεζουέλας «δεν αντικατοπτρίζουν τη βούληση του λαού», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών ο Αμερικανοεβραίος σιωνιστής Άντονι Μπλίνκεν. Ας ρωτήσει τον Τραμπ αν κι αυτός δεν είχε ανησυχίες για νοθεία στις προεδρικέςτων ΗΠΑ

Οι αρχές του Περού αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βενεζουέλα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Χαβιέρ Γκονζάλες-Ολαεχέα. Η χώρα ανακάλεσε επίσης τον πρεσβευτή της για διαβουλεύσεις.

Διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων η Βολιβία, η Κούβα, η Ονδούρα, η Νικαράγουα και η Ονδούρα, συνεχάρη τον Nicolas Maduro για τη νίκη του.

Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Βενεζουέλας
Το υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας δήλωσε ότι εννέα χώρες της Λατινικής Αμερικής επιχείρησαν να παρέμβουν στις εκλογές. 

Το υπουργείο είπε ότι οι κυβερνήσεις της Αργεντινής, της Κόστα Ρίκα, της Δομινικανής Δημοκρατίας, του Ισημερινού, της Γουατεμάλας, του Παναμά, της Παραγουάης, του Περού και της Ουρουγουάης «προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την ειρηνική έκφραση της βούλησης» του λαού.

Νωρίτερα, τα υπουργεία Εξωτερικών της Αργεντινής, της Κόστα Ρίκα, του Παναμά, της Παραγουάης, του Περού, της Παραγουάης και της Ουρουγουάης εξέδωσαν κοινή δήλωση καλώντας το Καράκας να διασφαλίσει μια «διαφανή καταμέτρηση ψήφων».

Η αντίδραση της Μόσχας

Ο Ρώσος πρεσβευτής στη Βενεζουέλα Σεργκέι Μελίκ-Μπαγκντασάροφ δήλωσε ότι «η πειστική νίκη του Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές» θα επιτρέψει τη συνολική ενίσχυση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ρωσίας-Βενεζουέλας.

Mόνο και μόνο που o Μασκ-αράς ο Μασκ ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ο αρχιολιγάρχης σατανιστής και υπερσιωνιστής μιλάει για μεγάλη νοθεία είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Μαδούρο εκπροσωπεί τις καλές δυνάμεις. Αναμειγνύεται ως και ο Μασκ στις εκλογές Βενεζουέλα τις πέρασε για αμερικάνικες όπου είναι ο μέγας σπόνσορας των υποψηφίων.

Στην ανακοίνωση ότι η Tesla θα αρχίσει να παράγει και να χρησιμοποιεί ανθρωποειδή ρομπότ από το 2025 προχώρησε ο Έλον Μασκ με ανάρτησή του στο Χ. Ο Μασκ είχε δηλώσει ότι περίμενε το ρομπότ Optimus να είναι έτοιμο για χρήση στα τέλη της φετινής χρονιάς. Τέτοιους ψηφοφόρου θέλουν ανθρωποειδή ρομπότ.



Ο Μασκ δεν θέλει το Μαδούρο θα ήθελε φαίνεται κι εκεί κανέναν…. Φ(ε)ιδία του χεριού του

Η παγκόσμια ελίτ θέλει να λεηλατήσει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον πλανήτη που είναι στη Βενεζουέλα όπως πριν έκαναν σε Ιράκ, Λιβύη, Συρία κ.α.



1 σχόλιο:

  1. να μην γιελιεστε. ολοι ειναι μεσα εις το συστημα. οι παντες. οπως η κουβα που ηταν αντιαμερικανικη αλλα οι φυλακες γκουανταναμο η οπως τις λεγανε οι αμερικανοι τις εκαναν εις κουβα. οι κεφαλαιουχοι εχουν το χρημα και κανουν οτι θελουν οποιος πιστευει οτι υπαρχει καποιος αντιθετος των καλα κοιμαται. παντελης 6978174827

    ΑπάντησηΔιαγραφή