Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΤΥΧΑΙΟ;;; ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...

 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΣΩΣΤΑ;

 Γράφει ο  Ιγκόρ Τσούντοφ



Ο Donald Trump είναι σημαντικός ιδιοκτήτης των μετοχών της Trump Media &; Technology Group (DJT). Αυτή η εισηγμένη οντότητα λειτουργεί το Truth Social, ένα κοινωνικό δίκτυο υπέρ του Τραμπ στο οποίο ο Τραμπ κατέχει 78,8 εκατομμύρια μετοχές

Το επιχειρηματικό σχέδιο του δικτύου είναι να γίνει το στέκι για ομοϊδεάτες οπαδούς του Τραμπ που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα διαβάσουν τις ανακοινώσεις του αγαπημένου τους πολιτικού και θα κοινωνικοποιηθούν.

Όπως και άλλες μετοχές, πολλοί άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν μετοχές της DJT για διάφορους λόγους. Ωστόσο, ένα ενδιαφέρον οικονομικό στοίχημα ξεχωρίζει. 

Μια ελάχιστα γνωστή ιδιωτική χρηματοπιστωτική εταιρεία ανέφερε ότι ξεκίνησε μια ασυνήθιστα μεγάλη αρνητική θέση αγοράζοντας δικαιώματα πώλησης για το ονομαστικό ποσό των 12.000.000 μετοχών.




Έτσι, στις 12 Ιουλίου, μια ημέρα πριν από την απόπειρα δολοφονίας, η Austin Private Wealth ανέφερε μια αρνητική θέση ονομαστικά ισοδύναμη με 12 εκατομμύρια μετοχές. Είναι τεράστιο: αντιπροσωπεύει περίπου το ένα έβδομο της ιδιοκτησίας του Trump στην ίδια εταιρεία, ή το 16% όλων των διαθέσιμων μετοχών που δεν κατέχονται από μεγάλους μυημένους.

Είναι μεγάλη υπόθεση; Για τους μη οικονομικούς αναγνώστες μου, εδώ είναι μια μικρή εισαγωγή στα puts. Η θέση της Austin Private Wealth είναι στις επιλογές πώλησης.

 Οι τοποθετήσεις είναι χρηματοπιστωτικά μέσα των οποίων ο κάτοχος λαμβάνει πληρωμή εάν η υποκείμενη μετοχή πέσει κάτω από τη συμφωνηθείσα τιμή (την τιμή άσκησης) μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο κάτοχος του δικαιώματος πώλησης λαμβάνει τη διαφορά. Όσο περισσότερο πέφτει η μετοχή, τόσο περισσότερο κερδίζει ο κάτοχος πώλησης.

Το τυπικό μέγεθος του αμερικανικού συμβολαίου είναι 100 μετοχές, οπότε η Austin Private Wealth κατείχε περίπου 120.000 δικαιώματα πώλησης, εκθέτοντάς την σε πιθανό κέρδος που συνδέεται με 12.000.000 μετοχές της $DJT.

Ένας ξαφνικός θάνατος του κεντρικού προσώπου του Truth Social, Donald Trump, θα έκανε το DJT 2,62%↑ άνευ αξίας, καθιστώντας την Austin Private Wealth δικαιούχο μιας γιγαντιαίας απόδοσης. Ανάλογα με την τιμή άσκησης, θα μπορούσε να είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Τι γνωρίζουμε για αυτό το περίεργο οικονομικό στοίχημα; Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι έγινε κάποια στιγμή πριν αναφερθεί στην κατάθεση 13F: το έντυπο 13F πρέπει να κατατεθεί μετά το τέλος του τριμήνου και στην περίπτωση αυτή, αναφέρεται στη θέση από το τέλος του δεύτερου τριμήνου ή 6/30/2024.

Η Austin Private Wealth είναι μια εταιρεία διαχείρισης χρημάτων που εξυπηρετεί εύπορα άτομα. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι η ιδέα της έναρξης μιας ασυνήθιστα μεγάλης θέσης πώλησης ανήκε σε έναν από τους πελάτες της ή μόνο σε έναν διαχειριστή χρημάτων. 

Εδώ είναι η εικόνα των κορυφαίων διευθυντών τους, ώστε να μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι εικασίας για το ποιος από αυτούς ενδεχομένως ήρθε με αυτήν την ιδέα:



Είναι επίσης εύλογο ότι αυτή η εξαιρετικά ασυνήθιστη θέση είναι σύμπτωση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το TruthSocial δεν έχει λαμπρό μακροπρόθεσμο μέλλον. Ωστόσο, η χρονική στιγμή αυτής της ασυνήθιστα μεγάλης αγοράς δικαιωμάτων προαίρεσης πώλησης εγείρει ορισμένα ερωτήματα. 

Αν η δολοφονία είχε πετύχει, η Austin Private Wealth θα είχε αποκομίσει ένα απροσδόκητο κέρδος! Ο μόνος λόγος που ο Τραμπ είναι ζωντανός είναι ότι γύρισε το κεφάλι του μακριά στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου.

Δεν είμαι νέος στις συναλλαγές επιλογών και έβγαλα κάποια χρήματα από τις τοποθετήσεις της Moderna που αγόρασα το 2021. Οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν επιλογές για κάθε είδους λόγους. Ωστόσο, η Austin Private Wealth κατείχε μια θέση πολύ πέρα από το μέγεθος των τυπικών κερδοσκοπικών θέσεων.

Τι νομίζεις? Είναι μια γιγαντιαία θέση, η οποία θα επωφελούνταν από μια ξαφνική πτώση της μετοχής DJT, που ξεκίνησε τόσο κοντά στην απόπειρα δολοφονίας, ή απλώς άλλη μια άσχετη σύμπτωση;




1 σχόλιο:

  1. Δεν έχει άμεση σχέση με το κύριο άρθρο, αλλά δείχνει ότι οι σατανικοί άνθρωποι προωθούν συνεχώς τα σατανικά τους σχέδια.

    " αυτό που θα διαβάσετε σήμερα το πρωί ως ΧΑΟΣ είναι φτιαχτό για να σας δοκιμάσουν " είπε μια αγιασμένη ψυχούλα λαμβάνοντας μήνυμα το ξημέρωμα (προφανώς εννοεί, μήνυμα από τον Θεό).

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/07/blog-post_991.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή