Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...

ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ F 35 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…


Πραγματικοί μάγοι της επικοινωνίας. Τα πάντα, ακόμα και τα πιο γραφικά, τοξικά, λαϊκίστικα και παρανοϊκά, είναι απολύτως προγραμματισμένα και οργανωμένα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δήθεν γενναία δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι με τα F 35 θα πάμε μια νύχτα στην Τουρκία…

 Είναι δεδομένο ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με το Μαξίμου και γνώριζε πολύ καλά την προδοσία της Κάσου που συντελείτο εκείνες ακριβώς τις ώρες που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση.

Ο κόσμος λοιπόν ασχολήθηκε με την δήθεν επιθετική δήλωση Γεωργιάδη, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Γεωργιάδη παρέδιδε εθνική κυριαρχία στην Τουρκία! Για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας!

Ακολούθως σήμερα, είχαμε την φαρσοκωμωδία Δένδια με την υπογραφή της συμφωνίας για τα F 35, την ώρα που πάλι συμπτωματικά οι Τούρκοι αποκάλυπταν πως προέβησαν σε πολεμική ενέργεια κατά της Ελλάδας παρεμποδίζοντας μετά πολεμικά τους πλοία το ιταλικό ερευνητικό και έδιναν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Δένδια για την εκχώρηση ελληνικής εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία…

Ταΐστε τους ραγιάδες ανύπαρκτα αεροπλάνα, την ώρα που παραδίδετε όσα οι πρόγονοι τους κέρδισαν με αίμα…




4 σχόλια:

  1. Ντάχτιρντι του λέγανε
    και μου το παντρεύανε
    και του δίναν για προικιά
    του Αιγαίου τα νησιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Πρόνοια του Θεού, μηδενική στον εαυτό σου και κάνε ό,τι μπορείς από προσευχή, μελέτη των Πατερικών βιβλίων και προσπάθεια να ακολουθήσεις τα ίχνη Του Θεού και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού.

      "Το ιδιαίτερο γνώρισμα της Πίστεως είναι να δέχεται κανείς το λόγο περί Προνοίας του Θεού, χωρίς να ξέρει τον τρόπο της Πρόνοιας" (Ιερός Χρυσόστομος).

      Διαγραφή
    2. "Η Πίστη όμως έχει ανάγκη από τη βοήθεια του Πνεύματος και την παραμονή Του, ώστε να μπορέσει να μείνει ακλόνητη. Και η βοήθεια του Πνεύματος παραμένει με τον καθαρό βίο και την άριστη πολιτεία.
      Ώστε αν θέλουμε να έχουμε ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, πρέπει να έχουμε και βίο καθαρό, που πείθει το Άγιον Πνεύμα να παραμείνει και να συγκρατεί τη δύναμή της. Διότι δεν είναι δυνατόν όταν κάνει κανείς αμαρτωλή ζωή να μην κλονίζεται και η Πίστη" ΕΠΕ 27, 308. PG51,280.

      Διαγραφή
  2. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ,ΔΕΛΗΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ,
    ΟΧΙ ΣΙΩΠΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΕΙ .ΟΣΤΙΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΜΠΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ.
    ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΄ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.
    ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΠΟΡ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΝΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Ι.Σ ΤΟΥ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΣΕΛΟΑΛΕΞΟΚΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή