Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΑ ΓΑΜΨΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!


EKTAKTO Από την Τουρκία πυροβόλησαν και τραυμάτισαν συνοριοφύλακα στον Έβρο ανήμερα της εισβολής την ώρα που ο Μητσοτάκης προσγειωνόταν στη Λευκωσία! ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Σουφλί: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν Συνοριοφύλακα απ’ την τουρκική πλευρά . Σοβαρό επεισόδιο στον ποταμό Έβρο

Σοβαρό επεισόδιο στις όχθες του ποταμού Έβρου σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του Σουφλίου, με έναν Συνοριοφύλακα να τραυματίζεται από πυροβολισμό ο οποίος προήλθε απ’ την τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Evros-news.gr, o αστυνομικός που είναι εκτελούσε περιπολία με συναδέρφους του στην παραποτάμια περιοχή, όταν δέχθηκε πυροβολισμό από την τουρκική πλευρά στην κοιλιά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και χειρουργείται τώρα.Δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για πορεία υγείας του σύμφωνα με το open.

Τα στόματα όλων είναι κλειστά και δεν καταφέραμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Από που δηλαδή προήλθε ο πυροβολισμός. Αν ήταν διακινητές, λαθρομετανάστες τους οποίους παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου ή Τούρκοι στρατιώτες, Στρατοχωροφύλακες ή αστυνομικοί της γειτονικής χώρας.

Πριν ελάχιστα λεπτά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι: ¨”Σήμερα Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες Συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές”.

Μόνο συμπτωματικό δεν μπορεί να είναι το γεγονός…

Σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά αναφέρει τώρα το Ράδιο Έβρος







1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΨΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.
    AYTOΣ Ο ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ,ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
    ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΝ ΜΑΝΤΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ .
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή