Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΑΥΤΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ. Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ! ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟ ΑΥΤΙ...
2 ΒΙΝΤΕΟ 


Νέα επίθεση με μαχαίρι αυτή την φορά κατά αστυνομικού από αταυτοποίητο κοντά στα Ηλύσια Πεδία/Champs-Élysées στο διαμέρισμα (VIIIe) στο Παρίσι. Εξουδετερώθηκε με σφαίρες. Αναφέρεται ως σοβαρά τραυματίας (Actu 17) 

Iσχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο και μια περίμετρο ασφαλείας έχει εγκατασταθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο αυτί από 27χρονο.. Και εδώ ο επιτιθέμενος σημάδεψε το ΑΥΤΙ.. μανία με τα αυτιά του κόσμου. Μην δουν αυτί πάνω του!

Πριν από 2 μέρες άτομο μαχαίρωσε στρατιωτικό περιπολίας Ολυμπιακών αγώνων..Παραμονές του μεγάλου αθλητικού γεγονότος πληθαίνουν οι επιθέσεις..

Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη rue Vernet, κοντά στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι (8ο διαμέρισμα) αυτή την Πέμπτη νωρίς το βράδυ. Ένας αστυνομικός υπέστη τραύμα στο κεφάλι. Η ζωή του δεν διακυβεύεται.

Δεύτερος αστυνομικός άνοιξε πυρ την ώρα της επίθεσης, τραυματίζοντας σοβαρά τον 27χρονο ύποπτο στην κοιλιά. Τον τελευταίο φρόντισαν και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ενώ η ζωή του κινδύνευε. Στο χώρο εγκαταστάθηκε μεγάλη περίμετρος ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα για ανεπιθύμητο άτομο στο κατάστημα της Louis Vuitton. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο ύποπτος, οπλισμένος με ένα μαχαίρι, το οποίο κρατούσε στο χέρι, τράπηκε σε φυγή. 

Στη συνέχεια γύρισε ξαφνικά, μαχαιρώνοντας έναν από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκε στο αυτί. Στη συνέχεια, ένας από τους συναδέλφους του πυροβόλησε για να απαντήσει.

«Ένας αστυνομικός έπεσε θύμα επίθεσης στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού ενώ ανταποκρινόταν σε κλήση φυλάκων καταστήματος», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεραλντ Νταρμανίν, στο X. Ο δράστης εξουδετερώθηκε αμέσως από αστυνομικούς...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου