Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΣ-ΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΨΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ!


Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ «ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ» ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΈΝΑΡΞΗΣ! H ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;



Η Σύνοδος Επισκόπων Γαλλίας αποδοκιμάζει απερίφραστα τις σκηνές ”χλευασμού και διακωμώδησης Χριστιανισμού” σε Τελετή Έναρξης! H Ελλάδα που γέννησε τον Ολυμπισμό έχει χριστιανικές Συνόδους να καταγγείλουν το Σατανισμό;

ή μόνο απολογητές των σατανιστών θα είναι κάποιοι; και στα συγχωροχάρτια πρώτοι……

Οι επίσκοποι της Γαλλίας αποδοκιμάζουν «σκηνές χλευασμού και κοροϊδίας του Χριστιανισμού» κατά την τελετή έναρξης
Η Σύνοδος των Επισκόπων της Γαλλίας (CEF) αποδοκιμάζει “σκηνές χλευασμού και διακωμώδησης του Χριστιανισμού” κατά την τελετή έναρξης.

«Αυτή η τελετή δυστυχώς περιλάμβανε σκηνές χλευασμού και διακωμώδησης του Χριστιανισμού, τις οποίες αποδοκιμάζουμε απερίφραστα», έγραψαν σε ένα δελτίο τύπου, το οποίο συνυπογράφουν οι διοργανωτές των «Ιερών Αγώνων» – ενός προγράμματος της Καθολικής Εκκλησίας για τη συμφιλίωση του αθλητισμού και της πίστης.


Αν και οι σκηνές δεν αναφέρονται επακριβώς, μια αξιοσημείωτη στιγμή της τελετής ήταν ένας πίνακας με τίτλο “Γιορτή” που ξεκινούσε με την εικόνα μιας ομάδας στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων πολλών drag queens, που θυμίζουν τον Μυστικό Δείπνο, το τελευταίο γεύμα του Ιησού με τους αποστόλους.bfmtv






1 σχόλιο:

  1. Η Ελλάδα, δεν έχει ούτε επισκόπους, ούτε ιερείς ούτε μοναχούς, ούτε θεολόγους.

    Σιωπηλοί, βουβοί, και άλαλοι παρακολουθούν την καταστροφή, την γελοιοποίηση του Χριστιανισμού και «ο σιωπών δοκεί συναινείν». Συμφωνούν ή φοβούνται να διαφωνήσουν.

    Παρομοίως: Συμφωνούν και στην προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙΑ+ ατζέντα, ΠΟΥΘΕΝΑ έστω ένας κληρικός δεν κηρύσσει ...

    Συμφωνούν με Τρανς Αργεντινό Ιησουίτη ψευτοΠάπα, και ακολουθούν, τον Τουρκολάτρη Βοθρολ. και ελπιδοκτ

    Πας να γίνεις μοναχός στο Άγιο Όρος να σωθείς και με σατανοΔικτατορικότρόπο , με τον χωροφύλακα, με την ωμή βία, σε υποχρεώνουν να δηλώνεις υποταγή σε ένα Τούρκολάτρη, Τούρκο Υπολοχαγό Βοθρολ. και ελπιδοκτ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ.

    Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ επίκειται. Το πλοίο θα βυθιστεί αύτανδρο σχεδόν, εκτός ελαχίστων μισοπεθαμένων ναυαγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή