Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...

 ΠΟΛΕΙΣ 15 ΛΕΠΤΩΝ, «ΗΣΥΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ




Από τον Δρ Vernon Coleman


Ο Τζο Μπάιντεν έχει νόσο του Πάρκινσον; Γιατί το 90% των Βρετανών εργαζομένων ασκούν «αθόρυβη παραίτηση; Και γιατί προτείνουν 500 νέα συγκροτήματα πύργων στο Λονδίνο;

Ο Δρ Vernon Coleman έχει απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις στο έργο του 'Passing Observations 256'.

1. Ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει το είδος του προσώπου που μοιάζει με μάσκα που παρατηρείται με τη νόσο του Πάρκινσον. Είναι εξ αποστάσεως πιθανό ότι θα μπορούσε να παίρνει Levadopa για αυτή την κατάσταση; Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. 

Είναι εξ αποστάσεως πιθανό ότι ο Μπάιντεν θέλει να παραμείνει πρόεδρος, ώστε να μπορέσει να δώσει χάρη στον γιο του και να αποφύγει τη φυλακή; Τι τραγωδία είναι ότι και οι δύο Αμερικανοί προεδρικοί υποψήφιοι φαίνονται πιο κατάλληλοι για ιδρυματική φροντίδα από άλλα τέσσερα χρόνια στο Λευκό Οίκο.

2. Εννέα στους δέκα Βρετανούς εργαζόμενους παραδέχονται ότι ασκούν «αθόρυβη παραίτηση» – κάνουν τη λιγότερη δουλειά που πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν την απόλυση.

 Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η παραγωγικότητα στη Βρετανία είναι η χαμηλότερη στον κόσμο.

 Η αθόρυβη παραίτηση έχει κοστίσει στην οικονομία εκατοντάδες εκατομμύρια και φαίνεται ότι προορίζεται να συνεχιστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν ενδιαφέρεται πολύ και τίποτα δεν γίνεται.

3. Η εφημερίδα Guardian ισχυρίζεται ότι «οι πλούσιοι και ισχυροί» προσπαθούν να την σταματήσουν να δημοσιεύει ιστορίες και διαμαρτύρεται για «ομάδες πίεσης με αδιαφανή χρηματοδότηση που είναι αποφασισμένες να υπονομεύσουν τα γεγονότα σχετικά με την κλιματική έκτακτη ανάγκη και άλλες καθιερωμένες επιστήμες». [1] 

Er, από πότε υπάρχει κάποια καθιερωμένη επιστήμη σχετικά με την υποτιθέμενη κλιματική έκτακτη ανάγκη; 

Η κλιματική αλλαγή είναι ένας επικίνδυνα ανατρεπτικός μύθος που προωθείται από τρελούς δισεκατομμυριούχους, μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Και είναι αυτή η ίδια εφημερίδα του Guardian που, από το 2020, απέτυχε να ενθαρρύνει τη συζήτηση για το σκάνδαλο covid και το τοξικό εμβόλιο covid-19; 

Ο Guardian είναι μέρος των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης που έχουν καταστείλει συλλογικά την ελευθερία του λόγου εδώ και χρόνια. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι το εμβόλιο covid-19 είναι τοξικό και ποτέ δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Και η ιστορία της κλιματικής αλλαγής είναι ένας βολικά προωθούμενος μύθος. 

Στοιχηματίζω ότι δεν θα διαβάσετε αυτό που συζητήθηκε στον Guardian. Ο Guardian είναι μέρος του κατεστημένου των μέσων ενημέρωσης - και πρέπει να σταθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με το BBC και την Daily Mail.

4. Τα κρυπτονομίσματα αξίζουν τώρα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Κάτι που είναι περίεργο. Επειδή στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τίποτα.

5. Μέσα σε δύο ή τρία χρόνια, η βιομηχανία τεχνητής νοημοσύνης θα χρησιμοποιεί τόση ενέργεια όση και οι Κάτω Χώρες.

6. Οι πολεοδόμοι αρνήθηκαν την άδεια για ένα νέο κέντρο δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή τα προτεινόμενα κτίρια θα ήταν ορατά από μια γέφυρα αυτοκινητόδρομου.

7. Η μετανάστευση είναι ένα τεράστιο πρόβλημα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, μεγάλο μέρος της ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από παραξενιές όπως το Μονακό, η Αγγλία είναι η πιο υπερπλήρης χώρα στον κόσμο εδώ και χρόνια και τώρα είναι επικίνδυνα υπερπλήρης. 

Μέσα σε ένα χρόνο περίπου, ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι 70 εκατομμύρια. Και καθώς ο πληθυσμός αυξάνεται, τόσο η Βρετανία θα γίνει φτωχότερη και οι δημόσιες υπηρεσίες θα γίνουν πιο υπερφορτωμένες.

8. "Η ζωή είναι τόσο εντυπωσιακή που αφήνει λίγο χρόνο για οτιδήποτε." - Emily Dickinson

9. Οι επίπεδες γήινες βρίσκονται σε άνοδο. Δεν πιστεύουν στα μικρόβια ή τη βαρύτητα. Ευτυχώς, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Φορούν σορτς, μακριές λευκές κάλτσες και πλαστικά σανδάλια και φέρουν ένα αντίγραφο του The Guardian.

10. Υπάρχουν προτάσεις για 500 νέα συγκροτήματα πύργων (όλα τουλάχιστον 20 ορόφων) για το Λονδίνο. Όλα μέρος του σχεδίου για πόλεις 20 λεπτών (ή, ακριβέστερα, "προάστια 20 λεπτών").

11. Λυπάμαι που πρέπει να σας το πω αυτό, αλλά η Βρετανία έχει χρεοκοπήσει. Η χώρα έχει 2,6 τρισεκατομμύρια λίρες σε μη χρηματοδοτούμενες συντάξεις του δημόσιου τομέα και αυτό το χρέος αυξάνεται καθημερινά. 

Τον τελευταίο χρόνο, το κράτος είχε προσθέσει άλλα 132.000 άτομα στη μισθοδοσία της κυβέρνησης.

 Οι κρατικοί απαράτσικ αναπαράγονται σαν μύγες. Τα φοιτητικά χρέη αυξάνονται με τους φοιτητές να χρωστάνε ήδη πάνω από 200 δισεκατομμύρια λίρες στο κράτος. 

Και τα περισσότερα από αυτά δεν θα πληρωθούν. Έχουμε ξοδέψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε πολέμους άλλων ανθρώπων και σχεδιάζουμε να ξοδέψουμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια για το «καθαρό μηδέν». 

Η απάντηση σε αυτό θα είναι η αύξηση των φόρων για τους επιχειρηματίες. Οι περισσότεροι από αυτούς θα μεταναστεύσουν παίρνοντας μαζί τους τα χρήματά τους. Αν η Βρετανία ήταν εταιρεία, κανείς δεν θα επένδυε σε αυτήν.

12. Η υγειονομική περίθαλψη ήταν οργανωμένη για να κρατήσει τους ανθρώπους ζωντανούς και υγιείς.

 Καθώς περνούν οι μήνες και τα χρόνια, θα γίνεται όλο και πιο σαφές ότι ο κύριος στόχος της οργανωμένης υγειονομικής περίθαλψης είναι να σκοτώνει ανθρώπους χωρίς να εφιστά υπερβολική προσοχή σε αυτό που συμβαίνει. 

Για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να επιβιώσει, διαβάστε «Πώς να σταματήσετε τον γιατρό σας να σας σκοτώνει». Μπορείτε να αγοράσετε ένα αντίτυπο μέσω του βιβλιοπωλείου στο http://www.vernoncoleman.com

13. Η νέα οδηγία για την υποβολή εκθέσεων βιωσιμότητας από τις εταιρείες θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων. Και οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες πιθανότατα θα μεταναστεύσουν.

14. Μόλις εντοπιστεί μια πηγή χαλκού ή κασσίτερου, χρειάζονται τώρα σχεδόν 20 χρόνια για την κατασκευή ενός ορυχείου. Ακόμα κι αν μπορούν να ληφθούν άδειες και χρήματα. 

Τα εγκαταλελειμμένα ορυχεία κασσίτερου στην Κορνουάλη θα μπορούσαν πιθανώς να γίνουν κερδοφόρα. 

Αλλά τι πιθανότητες υπάρχουν να ξανανοίξουν; Και όμως, ο κασσίτερος είναι μαζικά σε ζήτηση και πολύ ακριβός, δεδομένου ότι τα ηλεκτρικά οχήματα χρησιμοποιούν τρεις φορές περισσότερο κασσίτερο από ό, τι χρησιμοποιούν τα κανονικά αυτοκίνητα. 

Ο κασσίτερος απαιτείται επίσης για τα τσιπ υπολογιστών για AI. Έτσι, η Κορνουάλη θα παραμείνει εξαρτημένη από τους τουρίστες που δεν θέλουν.

15. Οι λάτρεις της κλιματικής αλλαγής είναι ενθουσιασμένοι που οι εταιρείες χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς κλιβάνους τόξου αντί για άνθρακα για να μετατρέψουν το σίδηρο σε χάλυβα. Υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο. 

Τα ορυκτά καύσιμα είναι απαραίτητα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά οι μουρμούρες, που κλείνουν τα μάτια τους και βάζουν τα δάχτυλά τους στα αυτιά τους, δεν θέλουν να το ξέρουν αυτό.

16. Η αγαπημένη μου πινακίδα όλων των εποχών ήταν μία σε μια παραλία στο Ντέβον που έγραφε "Μην πετάτε πέτρες σε αυτήν την ειδοποίηση". Αυτό ήταν το μόνο που είπε.

17. Οι παγκόσμιες τιμές των εμπορευμάτων ανεβαίνουν επειδή το «καθαρό μηδέν» απαιτεί τεράστιες ποσότητες χαλκού (για όλη αυτή την καλωδίωση) και οι καθαροί μηδενικοί κόπτες έχουν σταματήσει τις τράπεζες από το να επενδύουν στην εξόρυξη. 

Α, και οι επιπλέον φόροι σημαίνουν ότι οι εταιρείες δεν πρόκειται να μπουν στον κόπο να αφαιρέσουν πετρέλαιο από τη Βόρεια Θάλασσα. Τέλος, η ηλιακή μηχανική (μπλοκάροντας τον ήλιο) θα μειώσει την ήδη μικροσκοπική ηλιακή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

18. Πριν από δεκαπέντε χρόνια, πάνω από το ήμισυ του συνόλου των πληρωμών στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούνταν με μετρητά. Σήμερα, λιγότερο από το 10% των πληρωμών αφορούν μετρητά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν αφαιρεθεί περίπου 15.000 ταμειακές μηχανές και έχουν κλείσει πάνω από 2.000 υποκαταστήματα τραπεζών.

19. Η ανωνυμία στο διαδίκτυο έχει μετατρέψει το διαδίκτυο σε βάλτο και, παραδόξως, έχει βλάψει την ελευθερία και την ιδιωτική ζωή. Διαβάστε «Πώς να προστατεύσετε και να διατηρήσετε την ελευθερία, την ταυτότητα και το απόρρητό σας». Μπορείτε να αγοράσετε ένα αντίτυπο μέσω του βιβλιοπωλείου στο http://www.vernoncoleman.com

20. Προβλέπω ότι η ταχυδρομική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (Royal Mail) θα είναι νεκρή και θαμμένη σε πέντε χρόνια. Θα μας λείψει.

21. Η εκ νέου άγρια φύση θα καταστρέψει τη γεωργία. Και όλοι θα πρέπει να τρώμε έντομα που εκτρέφονται σε κάθετα εργοστάσια μέσα στις 20λεπτες πόλεις μας.

Σημείωση που προστέθηκε από το The Exposé:

[1] Ο Guardian σημειώνει αυτό το σχόλιο ως υποσημείωση σε ορισμένα από τα άρθρα του. Η πλήρης υποσημείωση έχει ως εξής:

Αυτό είναι που αντιμετωπίζουμε:

Ομάδες δικηγόρων από πλούσιους και ισχυρούς προσπαθούν να μας εμποδίσουν να δημοσιεύουμε ιστορίες που δεν θέλουν να δείτε.

Ομάδες πίεσης με αδιαφανή χρηματοδότηση που είναι αποφασισμένες να υπονομεύσουν τα γεγονότα σχετικά με την κλιματική έκτακτη ανάγκη και άλλα καθιερωμένα επιστημονικά δεδομένα.

Αυταρχικά κράτη που δεν σέβονται την ελευθερία του Τύπου.

Κακοί ηθοποιοί διαδίδουν παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο για να υπονομεύσουν τη δημοκρατία.

Αλλά έχουμε κάτι ισχυρό με το μέρος μας.

Έχουμε εσάς.



Σχετικά με τον συγγραφέα

Βέρνον Κόλμαν MB ChB DSc άσκησε την ιατρική για δέκα χρόνια. Είναι επαγγελματίας συγγραφέας πλήρους απασχόλησης για πάνω από 30 χρόνια. Είναι μυθιστοριογράφος και συγγραφέας εκστρατειών και έχει γράψει πολλά βιβλία μη μυθοπλασίας. Έχει γράψει πάνω από 100 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες. Στην ιστοσελίδα του, www.vernoncoleman.com, υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα που είναι ελεύθερα να διαβαστούν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου