Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ"

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ;


Από τον Δρ Vernon Coleman

Είναι δύσκολο να ανοίξετε μια εφημερίδα ή έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο αυτές τις μέρες χωρίς να βρείτε ένα άρθρο που να προωθεί τις χαρές του θανάτου. 

Η ευθανασία (γνωστή και ως «υποβοηθούμενη από γιατρό αυτοκτονία») είναι τόσο μοντέρνα σήμερα όσο ήταν οι όμορφες μάσκες προσώπου πριν από μερικά χρόνια.

Οι μύθοι για να αυτοκτονήσεις προωθούνται με ενθουσιασμό από διασημότητες, δημοσιογράφους και πολιτικούς.

Αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.


Είναι δύσκολο να ανοίξετε μια εφημερίδα ή έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο αυτές τις μέρες χωρίς να βρείτε ένα άρθρο που να προωθεί τις χαρές του θανάτου. 

Η ευθανασία (γνωστή και ως «υποβοηθούμενη από γιατρό αυτοκτονία») είναι τόσο μοντέρνα σήμερα όσο ήταν οι όμορφες μάσκες προσώπου πριν από μερικά χρόνια. 

Υπάρχει μια τεράστια εκστρατεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναγκάσει το Κοινοβούλιο να ψηφίσει για την αλλαγή του νόμου ώστε να καταστεί νόμιμη η ευθανασία. Και παρόμοιες εκστρατείες υπάρχουν παντού στον κόσμο όπου η ευθανασία δεν επιτρέπεται.

Οι μύθοι προωθούνται με ενθουσιασμό από διασημότητες, δημοσιογράφους και πολιτικούς. Το να αυτοκτονήσεις είναι, ισχυρίζονται, το μόνο υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν έχεις μια ασθένεια που επηρεάζει την ψυχική ή σωματική σου υγεία. 

Το να αυτοκτονήσεις θα σε γλιτώσει από τον πόνο, θα γλιτώσει από τον πόνο των συγγενών σου, θα απελευθερώσει τις υπηρεσίες υγείας και θα βοηθήσει να σωθεί ο πλανήτης.

Αλλά η άλλη πλευρά του επιχειρήματος δεν προβάλλεται ποτέ.

Και η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Η ευθανασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς (και το έργο της μείωσης του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού που τόσο αγαπήθηκε από τους συνωμότες). Και όλα έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση χρημάτων και τη συμβολή μας στο "Net Zero".

Όπως δείχνει ο Δρ Jack King στο σημαντικό βιβλίο του «They Want To Kill Us – Here's How and Why», η ευθανασία δεν είναι αποτελεσματική και ανώδυνη. Τα πράγματα συχνά πάνε στραβά – αφήνοντας τους ασθενείς και τους συγγενείς βαθιά στενοχωρημένους. 

Η ευθανασία είναι, ωστόσο, ένας φθηνός τρόπος για να αποφευχθεί η δαπάνη χρημάτων για παρηγορητική φροντίδα. Οι ξενώνες υποφέρουν ήδη από ελλείψεις χρηματοδότησης, καθώς εργάζονται σκληρά για να μας αναγκάσουν να δεχτούμε την «υποβοηθούμενη από γιατρό αυτοκτονία» ως τη μόνη επιλογή.

Σε χώρες όπου η ευθανασία είναι νόμιμη (και επειδή είναι μέρος του σχεδίου για να μας οδηγήσει στη Μεγάλη Επαναφορά, η ευθανασία είναι, φυσικά, ένα παγκόσμιο φαινόμενο) οι γιατροί θανάτου και οι βοηθοί τους «βοηθούν» τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν επειδή είναι φτωχοί, ανάπηροι, ηλικιωμένοι ή απλώς δυστυχισμένοι και δυσαρεστημένοι με τη ζωή τους. 

Ακόμη και τα παιδιά επιτρέπεται να αυτοκτονήσουν αν αισθάνονται δυστυχισμένα. Παρακαλώ διαβάστε το ξανά. Η ευθανασία χρησιμοποιείται ως νομική δικαιολογία για να σκοτώσει τους φτωχούς, τους ανάπηρους και τους δυστυχισμένους. Τα στοιχεία στο βιβλίο του Δρ Κινγκ θα σας τρομάξουν και θα σας τρομοκρατήσουν.

Η ευθανασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σχεδίου για να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από εμάς. Δεν έχει καμία σχέση με την καλή ιατρική περίθαλψη. Κανένας αξιοπρεπής γιατρός δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με αυτό. Οι γιατροί υποτίθεται ότι σώζουν ανθρώπους – όχι για να τους σκοτώνουν.

Αγόρασα και έστειλα όπλα από το βιβλίο του Τζακ Κινγκ, αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Είμαι αποκλεισμένος από όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης και όλες τις ειδήσεις στο διαδίκτυο και τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Παρακαλώ διαβάστε το «Θέλουν να μας σκοτώσουν» και αγοράστε αντίγραφα του χαρτόδετου βιβλίου για να τα δώσετε σε φίλους, συγγενείς και γείτονες. 

Θα ήταν καλή ιδέα να στείλετε αντίγραφα στον βουλευτή σας και στους αγαπημένους σας εφημερίδες και ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Εάν χάσουμε τη μάχη κατά της ευθανασίας, τότε οι γιατροί θα έχουν τη νόμιμη άδεια να «σκοτώσουν» εσάς και τους συγγενείς σας εάν εμφανίσετε σημάδια σωματικής και ψυχικής ασθένειας. Θα τους επιτραπεί ακόμη και να σκοτώσουν τους φτωχούς και τους ανέργους. 

Παρακαλώ διαβάστε το βιβλίο του Jack King αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε. Η ευθανασία δεν εισάγεται για να βοηθήσει τους αρρώστους και τους ετοιμοθάνατους – εισάγεται για να βοηθήσει στη μείωση του πληθυσμού και του κόστους της ιατρικής περίθαλψης. 

Η ευθανασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σχεδίου για να μας οδηγήσει μέσα από το "Net Zero" στη Μεγάλη Επαναφορά.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Βέρνον Κόλμαν MB ChB DSc άσκησε την ιατρική για δέκα χρόνια. Είναι επαγγελματίας συγγραφέας πλήρους απασχόλησης για πάνω από 30 χρόνια. Είναι μυθιστοριογράφος και συγγραφέας εκστρατειών και έχει γράψει πολλά βιβλία μη μυθοπλασίας. Έχει γράψει πάνω από 100 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες. Στην ιστοσελίδα του, www.vernoncoleman.com, υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα που είναι ελεύθερα να διαβαστούν.



3 σχόλια:

  1. Η Καθιέρωση της Ευθανασίας σε όλο τον Κόσμο
    .
    Οι μετανθρωπιστές έχουν μια ιδιαίτερα παράδοξη θέση σχετικά με τον θάνατο, αλλά εύκολα μπορεί να εντοπιστεί η προέλευση της. Προέρχεται από την διδασκαλία του εωσφοριστή Άλιστερ Κρόουλι: «Ένας άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πεθαίνει, όποτε θέλει και όπως θέλει». Άλλωστε, η διδασκαλία αυτή δεν είναι του ίδιου του Κρόουλι, όπως και όλη η θεωρία του “θελήματος” του, αυτός απλώς την αναμετέδωσε όπως ακριβώς του την υπαγόρευσε στις πυραμίδες της Αιγύπτου το 1904, μία προανθρώπινη “υπερφυσική οντότητα”, ένας “Ανώτερος Άγνωστος Διδάσκαλος” δηλαδή ένας υψηλόβαθμος δαίμονας, από αυτούς που ακολούθησαν τον εωσφόρο στην ανταρσία του. Οι μετανθρωπιστές —κατά συνέπεια— πιστεύουν ότι: ο θάνατος πρέπει να είναι εθελοντικός, ο καθένας μπορεί να παρατείνει την ζωή του (για την ελίτ), όπως και έχει το δικαίωμα να τερματίσει την ζωή του με εκούσια εθελοντική ευθανασία, ένα δικαίωμα το οποίο το θεωρούν αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα, για τον κατώτερο κοσμάκη. Ήδη στον Καναδά που επιτρέπεται η ενεργητική εθελοντική ευθανασία πολλοί αυτοκτονούν νόμιμα. [Η ανθρώπινη Ενεργητική Εθελοντική Ευθανασία είναι πλέον νόμιμη στην Ολλανδία (2002), το Βέλγιο (2002), το Λουξεμβούργο (2009), την Κολομβία (2014), τον Καναδά (2016), την Πορτογαλία (2021), την Ισπανία (2021), την Νέα Ζηλανδία (2021), στον Ισημερινό (2024), στις έξι Αυστραλιανές Πολιτείες: της Νέας Νότιας Ουαλίας, του Κουίνσλαντ, της Νότιας Αυστραλίας, της Τασμανία, της Βικτώριας και της Δυτικής Αυστραλίας Η Υποβοηθούμενη Αυτοκτονία είναι νόμιμη στην Ελβετία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία και στις Πολιτείες των ΗΠΑ Ουάσιγκτον, Όρεγκον, Κολοράντο, Βερμόντ, Μοντάνα, Ουάσιγκτον DC και Καλιφόρνια. Και έπεται συνέχεια, όλες οι χώρες που θεσμοθέτησαν και νομιμοποίησαν τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙΑ+ σύντομα θα υποχρεωθούν για να είναι τα “καλά παιδιά” της παγκοσμιοποίησης να νομιμοποιήσουν και τον εθελοντικό θάνατο, την ευθανασία. Όμως, η Παθητική Ευθανασία, που είναι η άρνηση του ασθενούς να δεχτεί θεραπείας/ή η απόσυρση υποστήριξης της ζωής, είναι πιο ευρέως νόμιμη. Όμως υπάρχει και μια άλλη μορφή φρικτή ευθανασίας, την οποία οι πεφωτισμένοι θα την νομιμοποιήσουν τελευταία. Είναι η Ενεργητική Ευθανασία χωρίς την συγκατάθεση του ασθενούς ή του ανθρώπου, τον θάνατο κάποιου που αποφασίζουν οι αρμόδιες αρχές (στην πραγματικότητα πρόκειται περί εκτέλεσης) χωρίς την συγκατάθεση του ενδιαφερομένου. Αυτή είναι η μορφή ευθανασίας δεν είναι νόμιμη αυτοκτονία αλλά ξεκάθαρα νόμιμη δολοφονία και από φαίνεται από την πορεία των πραγμάτων και αυτή θα μπει στην σειρά για νομιμοποιηθεί παγκοσμίως, όταν ωριμάσουν τα πράγματα και παραλύσουν τελείως πλέον οι ανθρώπινες μαζικές αντιστάσεις. Τα μεγάλα πεφωτισμένα αφεντικά, εμπνεόμενα από τον ανθρωποκτόνο “θεό” τους, έχουν αποφασίσει ότι στην Νέα Παγκόσμια Τυραννία τους οι δολοφονίες θα είναι νόμιμες, και το βασίλειο τους αν και θα έχει μετρημένες ημέρες, θα είναι το πιο φρικιαστικό καθεστώς φονιάδων που υπήρξε ή πρόκειται να υπάρξει επί της γης.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ζωή & ο Θάνατος θα Αγοράζονται και θα Πουλιούνται
    Ο Ζακ Αττάλι (Jacques Attali), ο Ιουδαϊκής καταγωγής Γάλλος διάσημος θεωρητικός της παγκοσμιοποίησης, μελλοντολόγος και υψηλόβαθμος μασόνος, μέλος της Μασονικής Στοάς B’nai B’rith, στη συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στο βιβλίο “Το Μέλλον της Ζωής” (The Future of Life) του M. Salomon, δήλωσε ξεκάθαρα: «Η ευθανασία θα είναι ένα από τα κύρια εργαλεία στο μέλλον. Σύμφωνα με τη σοσιαλιστική (παγκοσμιοποιητική) λογική της ελευθερίας, η αυτοκτονία θα είναι μια θεμελιώδης ελευθερία.» Το δικαίωμα να σκοτώνεις, άμεσα ή έμμεσα, θα είναι απόλυτη αξία σε μια τέτοια κοινωνία. Αν η ζωή γίνει αφόρητη ή αν η παράταση της ζωής ενός ανθρώπου είναι οικονομικά πολύ ακριβή και αβάστακτη για τα ασφαλιστικά ταμεία, οι αρμόδιες αρχές καταστολής θα μπορούν να επιτρέψουν τον τερματισμό της ζωής … Μερικές από τις προηγμένες δημοκρατικές χώρες θα προτιμήσουν να κάνουν τον θάνατο πράξη ελευθερίας και θα νομιμοποιήσουν την ευθανασία. Άλλοι θα καθορίσουν ξεκάθαρα όρια στις κοινωνικές δαπάνες για την υγεία τους … υπολογίζοντας το κόστος του “δικαιώματος στη ζωή”. Σαν τελικό αποτέλεσμα, θα δημιουργηθεί μια αγορά για πρόσθετα “δικαιώματα στη ζωή” στην οποία ο καθένας θα μπορούσε να πουλήσει το δικαίωμά του αν είναι πολύ άρρωστος ή πολύ φτωχός. Μια μέρα θα αρχίσουν να πουλάνε ακόμη και κουπόνια θανάτου, που θα σου δίνουν το δικαίωμα να επιλέξεις τον τύπο συνταξιοδότησης.»

    Η Ευθανασία θα είναι και αυτή ένα από Βασικά και Αναφαίρετα “Ανθρώπινα Δικαιώματα”
    Αυτή η νοοτροπία και αυτές οι παρακμιακές ιδέες κυριαρχούν σήμερα στις άρχουσες τάξεις της Δύσης, που προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν και να πείσουν την δυτική κοινή γνώμη ότι η ευθανασία είναι κάτι το επιτρεπτό και μάλιστα είναι ένα από βασικά και αναφαίρετα “ανθρώπινα δικαιώματα”. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας. Για παράδειγμα, στη Λιθουανία, η συζήτηση για τη νομιμοποίηση της ευθανασίας ξεκίνησε από τη νέα Υπουργό Υγείας, Rimante Šalaševičiute, αμέσως μετά τον διορισμό της τον Ιούλιο του 2014. Δήλωσε ευθαρσώς ότι: «Η ευθανασία μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τους φτωχούς ανθρώπους που λόγω της φτώχειας, δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και ακριβές ιατρικές επεμβάσεις», διευκρινίζοντας ότι η Λιθουανία δεν είναι κράτος κοινωνικής πρόνοιας και δεν μπορεί να παρέχει ιατρική φροντίδα που να είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους όσους την έχουν ανάγκη. Επιπλέον, έθεσε ερωτήματα για την “παιδιατρική ευθανασία”, υπενθυμίζοντας ότι τα παιδιά του Βελγίου απολαμβάνουν ήδη αυτό το “δικαίωμα” στην ευθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μαύρη Αγορά Μεταμόσχευσης Ανθρώπινων Οργάνων
    Όσο για τους φτωχούς, ήδη δημιουργείται μια ανερχόμενη αγορά για τα “δικαιώματα στη ζωή”. Πρόκειται για τις μεταμοσχεύσεις ανθρωπίνων οργάνων. Στη Δύση, η δωρεά βιολογικών οργάνων είναι ένα καλά οργανωμένο εμπορευματοποιημένο σύστημα, πολλοί άνθρωποι αφήνουν τα όργανά τους σε όσους τα έχουν ανάγκη μετά το θάνατο. Έτσι, στη Γερμανία υπάρχει ήδη ένα “πιστοποιητικό δότη οργάνων” — ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την πρόθεση του ανθρώπου να δωρίσει τα όργανά του μετά τον θάνατο. Στην Ολλανδία, για το ζήτημα αυτό νομοθετήθηκε ένας ριζοσπαστικός νόμος που ονομάζεται “εικαζόμενη συναίνεση”. Ο νόμος που ψηφίστηκε καθιστά αυτονόητη τη δωρεά οργάνων που την ονομάζουν “εικαζόμενη συναίνεση”, εκτός και αν υπάρχει γραπτή δήλωση του αποθανόντος πως δεν επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων.
    Επειδή όμως, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, υπάρχει «δραματική έλλειψη ανθρώπινων οργάνων από εθελοντές δωρητές» στον κόσμο, ο “τουρισμός των μεταμοσχεύσεων” έχει αρχίσει να εξαπλώνεται, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από μεταμόσχευση ανθρώπινων οργάνων πραγματοποιούν ειδικά ταξίδια στις φτωχές περιφερειακές χώρες όπου το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων δεν απαγορεύεται νομικά ή νομοθεσία είναι χαλαρή. Μέχρι τη δεκαετία του 2.000, οι βασικές χώρες δότριες ανθρώπινων οργάνων ήταν η Ινδία και η Κίνα, όπου μπορούσε να αγοράσει κανείς νόμιμα και φθηνά ένα νεφρό από έναν ζωντανό δότη και να κάνει μια επέμβαση μεταμόσχευσης σε μία από τις ειδικές κλινικές που υπήρχαν εκεί. Ωστόσο, από την στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) καταδίκασε αυτό το παράνομο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων και ιστών, άρχισε να σχηματίζεται και να επεκτείνεται μια παγκόσμια “μαύρη αγορά” ανθρώπινων οργάνων και ιστών. Σύμφωνα με το γραφείο των Ηνωμένων Εθνών που είναι υπεύθυνο για τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, χιλιάδες παράνομες μεταμοσχεύσεις οργάνων πραγματοποιούνται στον κόσμο κάθε χρόνο. Η μεγαλύτερη ζήτηση υπάρχει για τα νεφρά και το συκώτι. Στον τομέα της μεταμόσχευσης ιστών, ο μεγαλύτερος αριθμός επεμβάσεων πραγματοποιούνται για την μεταμόσχευση κερατοειδούς χιτώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή