Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ;

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ FBI; ΕΙΝΑΙ Ο THOMAS CROOKS ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ SIRHAN SIRHAN; 


Γράφει η Reinette  Senum

Η πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει αφήσει το έθνος να παραπαίει και να αμφισβητεί την εγκυρότητα του γεγονότος, καθώς και να αναλογιστεί πόσο από αυτό ήταν μια εσωτερική δουλειά ή ακόμα και πραγματική για αυτό το θέμα.

 Ενώ το FBI υποτίθεται ότι συνεχίζει την έρευνά του για τον δράστη, ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ονομάζεται The Oversight Project τους χτύπησε μέχρι τη γροθιά διεξάγοντας τη δική του παράλληλη έρευνα. Και αυτό που έχουν αποκαλύψει είναι βαθιά ανησυχητικό.

Σύμφωνα με το The Oversight Project, που συνδέεται με το The Heritage Foundation, χρησιμοποιώντας δεδομένα από διαφημιστικά δίκτυα που στοχεύουν στις συσκευές, εντόπισαν εννέα συσκευές (τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, tablet) που βρίσκονται στο σπίτι και το χώρο εργασίας του Crooks κατά το παρελθόν έτος.

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, αφήστε το να βυθιστεί για μια στιγμή. Μια οντότητα που δεν είναι φορέας επιβολής του νόμου θα μπορούσε να παρακολουθεί τις συσκευές ενός ατόμου σε αυτόν τον βαθμό. Είναι μια έντονη υπενθύμιση του πόση ιδιωτικότητα έχουμε παραδώσει στην ψηφιακή εποχή.

Τώρα, φυσικά, το The Oversight Project είναι ουσιαστικά το The Heritage Foundation, και δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτών των ανθρώπων, αλλά πρέπει να τους συγχαρώ που έκαναν το παραπάνω μίλι. 

Σύμφωνα με την έκθεση της συντηρητικής δεξαμενής σκέψης, ένα μυστηριώδες άτομο έκανε συχνά ταξίδια μεταξύ του σπιτιού του δράστη του Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς, και ενός κτιρίου στην Ουάσιγκτον, DC, λίγα τετράγωνα από ένα γραφείο του FBI. 





Τώρα, φυσικά, το The Oversight Project είναι ουσιαστικά το The Heritage Foundation, και δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτών των ανθρώπων, αλλά πρέπει να τους συγχαρώ που έκαναν το παραπάνω μίλι. 

Σύμφωνα με την έκθεση της συντηρητικής δεξαμενής σκέψης, ένα μυστηριώδες άτομο έκανε συχνά ταξίδια μεταξύ του σπιτιού του δράστη του Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς, και ενός κτιρίου στην Ουάσιγκτον, DC, λίγα τετράγωνα από ένα γραφείο του FBI. 

Ήταν ο μυστηριώδης άνδρας στην απόπειρα δολοφονίας, από κάτω, που ανέβηκε στην ταράτσα, ζήτησε φωτογραφίες του νεκρού Crooks από τις αρχές επιβολής του νόμου και μετά εξαφανίστηκε αμέσως;

Οι επιπτώσεις είναι ανησυχητικές. Ήταν αυτή η μυστηριώδης φιγούρα χειριστής, συνωμότης ή κάποιος άλλος με εσωτερική γνώση της συνωμοσίας για τη δολοφονία του πρώην προέδρου; Ή ήταν απλώς σκηνοθέτης μιας από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές;

Τα ευρήματα του Heritage Foundation υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τις προφανείς αποτυχίες και ελλείψεις της επίσημης έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας. 

Ενώ το FBI παραμένει σφιχτό σχετικά με πιθανούς συνεργούς ή ευρύτερη συνωμοσία, όπως φαίνεται σήμερα στην ακρόαση του FBI στο Κογκρέσο, οι πολίτες και οι ανεξάρτητες οργανώσεις αποκαλύπτουν στοιχεία που δείχνουν μια πολύ πιο περίπλοκη συνωμοσία από μια επίθεση μοναχικού λύκου (υπήρξε ποτέ πραγματικά ένας μοναχικός λύκος σε οποιαδήποτε από αυτές τις δολοφονίες;).

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι ο Crooks χειραγωγήθηκε ή εξαναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αυτή την πράξη ως patsy, παρόμοια με τον Sirhan Sirhan και τη δολοφονία του Robert F. Για να είμαι πραγματικά ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος πόσα από αυτά που είδαμε στις 13 Ιουλίου ήταν πραγματικά εναντίον θεάτρου.


Σιρχάν Σιρχάν

Το γεγονός ότι οι απατεώνες δεν είχαν σαφές κίνητρο και προηγούμενο ιστορικό βίας ή εξτρεμισμού είναι αναμφίβολα περίεργο για κάποιον που θα επιχειρούσε να δολοφονήσει έναν πρώην πρόεδρο.

ΔΕΊΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΤΊ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΈΑΤΟΣ

Το αυτί του Τραμπ. Γιατί ο Trump και οι συνεργάτες του δεν διέψευσαν όλες τις φήμες δείχνοντάς μας ένα κοντινό πλάνο του μακελειού που έγινε στο αυτί του;

Γιατί η Μυστική Υπηρεσία δεν είχε ακουστικά και έμοιαζε με καλοκαιρινές προσλήψεις κολλεγίων σε θέατρο τοπικής κοινότητας;


Αυτοί οι δύο νέοι μοιάζουν με SS σε εσάς;

Γιατί δεν υπάρχει πλήρης έρευνα για τους άλλους δύο πιθανούς σκοπευτές;

Τώρα έχω περισσότερες ερωτήσεις σήμερα από ό, τι την ημέρα της εκδήλωσης.

Ο αμερικανικός λαός αξίζει απαντήσεις. Αξίζουμε να μάθουμε αν υπήρχε μια μεγαλύτερη συνωμοσία στο παιχνίδι εδώ, και αν ναι, ποιος ήταν πίσω από αυτό. ή αν ήταν θέατρο στη μεγαλύτερη κλίμακα. 

Αξίζουμε να μάθουμε γιατί οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου φαίνεται να υστερούν σε σχέση με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στη διερεύνηση ενός από τα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

Ήρθε η ώρα το FBI να είναι πλήρως διαφανές σχετικά με το τι γνωρίζει και τι κάνει για να φτάσει στην ουσία. Θα έλεγα ότι είναι καιρός το Κογκρέσο να εντείνει τον εποπτικό του ρόλο και να απαιτήσει λογοδοσία, αλλά δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη ούτε σε αυτούς. Αυτό που είδαμε σήμερα στην ακρόαση του Κογκρέσου ήταν απλώς περισσότερος καπνός και καθρέφτες.

Ίσως είναι απλά η ώρα να παροπλιστεί ολόκληρο το FBI και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Είτε η απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου Τραμπ ήταν πραγματική είτε όχι, είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε επίθεση στην καλή μας δημοκρατία. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να το σκουπίσουν κάτω από το χαλί ή να το παραπέμψουν σε έναν μοναχικό λύκο.

 Το Έργο Επίβλεψης μας έδειξε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτή την ιστορία. Ως πολίτες, εναπόκειται σε όλους μας να απαιτήσουμε την αλήθεια.

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΞΩ

Όπως είχα προβλέψει πριν από ένα χρόνο, ο Μπάιντεν δεν θα τα κατάφερνε να ολοκληρώσει τη θητεία του και ο Χάρις θα γινόταν ο κάτοχος της θέσης για το The Chosen One — όποιος κι αν ήταν αυτός.

Και όταν πρόκειται για τα πολλά πρόσωπα του Μπάιντεν - που φαίνονται κάθε άλλο παρά φυσικά - είτε πρόκειται για έναν κακοσχεδιασμένο κλώνο είτε για κάποιον τύπο που μεταμφιέζεται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ πίσω από μια μάσκα.

 Εάν ισχύει αυτό, γιατί αυτοί που μιμούνται τον Μπάιντεν δεν τον έβαλαν να μιλήσει με συνοχή και να μπορέσει να περάσει σε μια σκηνή; Δεν έχει σημασία ποιος «φόρεσε το πρόσωπό του», συνέχισαν να τον κάνουν να ακούγεται και να μοιάζει με γεροντικό, τρελό ηλίθιο… προς ποιον σκοπό;

Θα μάθουμε αρκετά σύντομα.



Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Κοιτάξτε αυτό το πηγούνι, παρακάτω. Θα μπορούσα να κάνω καλύτερη δουλειά με το χαρτί.



Όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου, αυτό που βλέπαμε είχε προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό, και τίποτα από αυτά, όπως έχω πει εδώ και πολλούς μήνες, δεν πηγαίνει απλά σύμφωνα με το σχέδιο.

 Περιμένετε έναν τόνο αντισυνταγματικών ανοησιών τους επόμενους μήνες. Αναμένω ότι θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από ό, τι την περασμένη εβδομάδα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου