Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ;...

ΩΠΑ!!! – Ο ΧΑΡΑΡΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΙΤ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΕ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ" ΕΝΩ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ!!!



 Αυτό δεν μοιάζει με απειλή κατά της ανθρωπότητος με τη χρήση…ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΥΦΩΝΩΝ, κτλ.;;; Γι’ αυτό, διαβάστε ΕΠΙΣΗΣ το άρθρο μας με τίτλο Τύφωνας Μίλτον – Μπιλ Γκεϊτς: Το κάθαρμα τυχαίνει να ελέγχει ακόμη και τους…ΤΥΦΩΝΕΣ! Έχει ΠΑΤΕΝΤΑ για αυτό! για να καταλάβετε τι παίζει εδώ…


Του Μπάξτερ Ντμίτρι

Η παγκόσμια ελίτ και οι εκλεκτοί της άνθρωποι θα ξεφύγουν από τον «μεγάλο κατακλυσμό» σε μια «τεχνολογική κιβωτό του Νώε» ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα αφεθεί να πνιγεί, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, World Economic Forum) Yuval Noah Harari (Γιουβάλ Νόα Χαράρι).

Μιλώντας στο Warwick Economics Summit, ο Harari – του οποίου το μεσαίο όνομα είναι “Νώε” – ζωγράφισε μια ζοφερή εικόνα του μέλλοντος, προβλέποντας ότι ενώ το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού θα αντιμετωπίζει την εξαφάνιση, η εκλεκτή ελίτ του κόσμου θα χρησιμοποεί προηγμένη τεχνολογία για να ξεφύγει.

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή η επίλεκτη ομάδα προετοιμάζεται ήδη για μια παγκόσμια καταστροφή που θα αφήσει πίσω της δισεκατομμύρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…


Η υποψήφια για την προεδρία των Δημοκρατικών, Kamala Harris, έχει υποστηρίξει το όραμα της Ελίτ περί ενός ερημωμένου κόσμου, λέγοντας στο κοινό ότι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι μια «επείγουσα» ανάγκη για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ομιλίας στο Coppin State University στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, η κυρία Harris ισχυρίστηκε ότι η μείωση του αριθμού των ανθρώπων στον κόσμο θα επιτρέψει στα παιδιά μας να έχουν πρόσβαση σε καθαρό αέρα και νερό.
«Όταν επενδύουμε σε καθαρή ενέργεια και ηλεκτρικά οχήματα και μειώνουμε τον πληθυσμό, περισσότερα από τα παιδιά μας μπορούν να αναπνέουν καθαρό αέρα και να πίνουν καθαρό νερό», είπε η Χάρις στο κοινό που χειροκροτούσε.

Δείτε το ανατριχιαστικό σχετικό βίντεο!….

2 σχόλια:

  1. Μην αφήνετε τέτοια χαμένα υποκείμενα να αμαυρώνουν και να ασχημαίνουν τον ιστότοπο, όπου συγκαταβαίνει και μιλάει Κύριος ο Θεός, ούτε να διασπείρετε τις ανοησίες τους. Βρωμίζουν οι ακοές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρεται ο σατανάνθρωπος, γιατί δεν ξέρει τι τον περιμένει ... λογαριάζει χωρίς τον Ξενοδόχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή