Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ







του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δυο πράγματα είναι αυτά που απειλούν να ανακόψουν την επικίνδυνη νεοταξίτικη συνταγή που μαγειρεύεται σε μια Ευρώπη που βράζει: Ο ευρωσκεπτικισμός που σαρώνει ολόκληρη την Ήπειρο και οι εξελίξεις στην Ελλάδα... 

Έτσι, μπροστά στις ευρωεκλογές που έρχονται, οι εξελίξεις στην Ελλάδα αποκτούν μια θέση ξεχωριστή στο υπό διαμόρφωση γεωπολιτικό ντόμινο, και μπρος στην αβεβαιότητα απόλυτου ελέγχου τους, στην ημερήσια διάταξη μπαίνουν εκ των πραγμάτων σχεδιασμοί με στόχο την αποτροπή τους.



 Ο επικοινωνιακός οχετός που άνοιξε με τις δήθεν αποκαλύψεις για τη βραδιά της ντροπής στη γιάφκα των βρικολάκων, δε σχετίζεται μονάχα με την απόπειρα εκτεταμένης χειραγώγησης της πολιτικής συμπεριφοράς των μαζών μπροστά στις εκλογές και με εργαλείο την κατευθυνόμενη τρομοκράτηση.

Η διόλου τυχαία ανάδειξη και αναπαραγωγή αυτής της βρωμιάς, που μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει και τον ελεεινό ρόλο του τρισάθλιου ολετήρα, πρωτίστως αποσκοπεί στην προετοιμασία του εδάφους για εκτεταμένη και απρόβλεπτων διαστάσεων πολιτική προβοκάτσια, που όλα δείχνουν πως...
θα ξεσπάσει στο μεσοδιάστημα από αύριο και μέχρι ν ανοίξουν οι κάλπες των κρίσιμων ευρωεκλογών.

Όσοι αναπαράγουν τις δήθεν διαφωνίες και τα περί δήθεν αντιπαράθεσης του εθνικού ολετήρα με το εγωπαθές ανδρείκελο που τον διαδέχτηκε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δε συσκοτίζουν απλά το συνολικότερο πρόβλημα του καθολικά υποταγμένου πολιτικού προσωπικού της χώρας που νέμεται την πολιτική εξουσία στον τόπο μας, αλλά συμβάλουν με τον τρόπο τους στην απρόσκοπτη και απόλυτα χορογραφημένη προώθηση της επικίνδυνης πολιτικής προβοκάτσιας.

Η νύχτα των βρικολάκων και η επικοινωνιακή διαχείριση του «σχεδίου των Ζόμπι» κατέδειξε με σαφήνεια τρία πράγματα τα οποία δεν επιτρέπεται να αγνοηθούν από κανέναν:
Στην ηγεσία του τόπου, υπάρχει μια συμμορία εθελόδουλων, που έχοντας απωλέσει και το τελευταίο ίχνος της προσωπικής της αξιοπρέπειας, δε δίστασε να βγάλει στο σφυρί και την εθνική αξιοπρέπεια της χώρας συνολικά.

Στην ηγεσία της Ευρώπης υπάρχει μια πολιτική συμμορία που χρησιμοποιώντας ακόμη και μεθόδους μαφίας, δε διστάζει να κουρελιάσει τα Συντάγματα και μαζί μ αυτά την αξιοπρέπεια ανεξαρτήτων κρατών, προκειμένου να υλοποιήσει χωρίς αποκλίσεις και κλυδωνισμούς το νεοταξίτικο σχέδιο που κοντολογίς θα σαρώσει ολόκληρη την Ευρώπη, μετά τη δοκιμαστική εφαρμογή του στο πειραματόζωο που λέγεται Ελλάς.

Στην απόπειρα επιβολής αυτού του επικίνδυνου γεωπολιτικού project, η ύπαρξη άβουλων ανδρεικέλων ή ορκισμένων υπαλληλίσκων, θεωρείται προαπαιτούμενο, και οι εξελίξεις που μεσολάβησαν τόσο σε Ελλάδα και Ιταλία, όσο και στα ηγετικά κλιμάκια της Ευρωπαϊκής συμμορίας, το επιβεβαιώνουν με τρόπο δραματικό.

Σ αυτό ακριβώς έγκειται και η κρισιμότητα αυτών των Ευρωεκλογών, το μέγεθος της οποίας, είναι προφανές ότι δε το συναισθάνονται στις πραγματικές του διαστάσεις οι συμμετέχοντες πολιτικοί σχηματισμοί. Έχουν όμως απόλυτη επίγνωση του μεγέθους αυτής της κρισιμότητας, η ίδια η ηγετική ελίτ των επικίνδυνων χορογράφων.

Δυο πράγματα είναι αυτά που απειλούν να ανακόψουν την επικίνδυνη νεοταξίτικη συνταγή που μαγειρεύεται σε μια Ευρώπη που βράζει: Ο ευρωσκεπτικισμός που σαρώνει ολόκληρη την Ήπειρο και οι εξελίξεις στην Ελλάδα.

Όχι δεν τρέμουν την πολιτική πρακτική και την πολιτική στάση που πρόκειται να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. Άλλωστε ο ηγετικός του πυρήνας φρόντισε έγκαιρα να δηλώσει πίστη και αφοσίωση στο Ευρωπαϊκό όραμα της συμμορίας των μαφιόζων.

Αυτό που τρέμουν είναι τη ρητορική μιας ομάδας επιφανών του στελεχών… την αναντιστοιχία αυτής της ρητορικής με την πρακτική του τις επόμενης μέρας… και πρωτίστως την πιθανότητα ανατροφοδότησης μέσα από αυτή την αναντιστοιχία μιας ανανεωμένης κοινωνικής δυναμικής ριζοσπαστικοποιημένης, που θα μπορούσε εν δυνάμει να προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις συνεπικουρούμενη και από τους ευρωσκεπτικιστές του Βορρά, που μπορεί μεν να μη διαθέτουν πολιτικό ριζοσπαστισμό, αλλά εναντιώνονται αποφασιστικά στη νεοταξίτικη σούπα της υπερεθνικής ελίτ των συμμοριών και της τραπεζικής δικτατορίας.

Έτσι, μπροστά στις ευρωεκλογές που έρχονται, οι εξελίξεις στην Ελλάδα αποκτούν μια θέση ξεχωριστή στο υπό διαμόρφωση γεωπολιτικό ντόμινο, και μπρος στην αβεβαιότητα απόλυτου ελέγχου τους, στην ημερήσια διάταξη μπαίνουν εκ των πραγμάτων σχεδιασμοί με στόχο την αποτροπή τους.

Οι τελευταίες εξελίξεις λοιπόν επιβάλουν να ερμηνεύσουμε σωστά τέσσερα βασικά ζητήματα από τα στοιχεία που τις συνθέτουν:

Οι λεονταρισμοί Βενιζέλου, δεν αποκαλύπτουν παρά μια ύστατη κραυγή τρόμου απέναντι στα μελλούμενα, και ουδόλως συνιστούν απειλή ούτε για το Σα(χλα)μαρά  του κυβερνητικού θιάσου, ούτε βεβαίως και για τις συμμορίες που όλα δείχνουν πως έχουν αποφασίσει να τον τελειώσουν…

Η μετά Ζάππειον μετάλλαξη του δηλωσία πρωθυπουργού, είναι αποκαλυπτικές για την αδίστακτη στάση των συμμοριών απέναντι στα κάθε λογής πολιτικά ανδρείκελά τους…

Τα ξεράσματα του Στρος Καν μετά την απόλυτα χορογραφημένη «απόσυρσή» του, αποκαλύπτουν πως οι μη μυημένοι στο σχέδιο του Εφιάλτη, απομακρύνονται πάραυτα και με συνοπτικές και μαφιόζικα οργανωμένες διαδικασίες…

Και βεβαίως η «παρκαρισμένη» τρομοκρατία, αποτελεί πάντα τη χρήσιμη εφεδρεία του συστήματος, και βεβαίως δεν είναι καθόλου τυχαίο που σήμερα αναβιώνουν και πάλι οι «πολύτιμες» πληροφορίες για το «σχέδιο Φοίνικας», που κρεμάνε γι ακόμη μια φορά την πολιτική ζωή στα μανταλάκια του σκοπευτηρίου…

Η πατριωτική Αριστερά οφείλει μπροστά σ αυτές τις συνθήκες να συναισθανθεί τη μεγάλη της ευθύνη. Οι καιροί δεν περιμένουν και τα σχέδια των συμμοριών είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα.

Σ αυτό το επικίνδυνο σκηνικό, μονάχα η εξέγερση του λαού μπορεί ν αποτελέσει αποτελεσματικό αντιστάθμισμα, και όλα δείχνουν πως η ιστορία χτυπά ξανά την πόρτα της Ελλάδας προκειμένου ν αποτελέσει ντόμινο αντίστασης για ολόκληρη την Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου