Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ: Η ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΣ ΝΙΚΗ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΘΕΥΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΑΣΠΡΟ

Η ΑΠΟΧΗ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΣΤΟ 53% ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 14,4 % ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Η καθαρή αλήθεια είναι ότι τα δύο  κόμματα που έπαιρναν  κάποτε το 80% του εκλογικού σώματος (με τα λευκά να προσμετρώνται στα έγκυρα, πράγμα που δεν ισχύει πλέον) έχουν συρρικνωθεί στο ασήμαντο ποσοστό του 14,5 του Ελληνικού λαού. 

Τώρα φαίνεται βέβαια καθαρά ποιους ωφελεί πάντα η αποχή, αλλά (δια του φασιστικού εκλογικού νόμου) και το άκυρο και το...λευκό!

Διότι τόσο είναι το ποσοστό τους αν το 47% του συνόλου των Ελλήνων (εκείνοι δηλ. που ψήφισαν) το πολλαπλασιάσουμε με το 30,7% των ψηφισάντων που παίρνουν τα δύο αποκόμματα!


Αυτό δε το ποσοστό, το πέτυχαν με την χειρουργική ηλεκτρονική νοθεία που εφάρμοσαν, "κουρεύοντας" την διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. στο 3,87 % ώστε η τηλεκρατία να μπορεί να "διαχειριστεί" το αποτέλεσμα

Εχθές ακούστηκε από τον άμβωνα της τηλεκρατίας το εξής απίστευτο, αλλά τρομακτικά φασιστικό απόφθεγμα που δείχνει με τί θράσος απολυταρχικής εξουσίας μιλάνε πλέον οι δημοσιοκάφροι!

" Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σαφές: ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΝΙΚΗΤΗ!!!"  

Εδώ πλέον χάνει ο κάθε λογικός άνθρωπος τον νού του!

Το να έρθεις πρώτος στις εκλογές δεν είναι νίκη, νίκη είναι να είσαι δεύτερος και τέταρτος, αλλά να κυβερνάς με το γελοίο ποσοστό του 14, 4%, χάρη στα βοθροκάναλα της τηλεκρατίας!

Δεν πτοεί κανέναν από τους τηλεκράτες το γεγονός ότι την προδοτική κυβέρνηση την έχει αποδοκιμάσει το 53% του Ελληνικού Λαού με την αποχή του διότι γνωρίζει την νοθευτική μέθοδο του συστήματος και διότι πιστεύει ότι με εκλογές δεν μπορεί να την ανατρέψει, και το 30% με την αντίθετη στην πολιτική της ψήφο του (εξαιρώ το 2,8 του βοθροπόταμου, (αν και μάλλον αυτό το ποσοστό το πήρε με "ηλεκτρονική" ψήφο).

Η τηλεκρατία σας λοιπόν και διέστρεψε και απέκρυψε για άλλη μια φορά την αλήθεια. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΡΥΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου