Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....


Ν. ΧΟΥΝΤΗΣ:"ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ"




Ο ΣΥΡΙΖΑ «θα βάλει μονομερώς στον προϋπολογισμό της χώρας τη διεκδίκηση, την απαίτηση να αποπληρωθεί το κατοχικό δάνειο» τονίζει σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χουντής.


«Αυτό είναι μια σκέψη για να γίνει το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων θέμα της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κομισιόν θα πρέπει να πάρει σαφή θέση σε αυτό το ζήτημα» σημειώνει ο κ. Χουντής.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσδοκά από τις ευρωεκλογές «την παραγωγή πολιτικών εξελίξεων. Επιδιώκουμε δημοκρατικές εξελίξεις όπου να αναζητηθεί η λαϊκή κυρίαρχη άποψη στο κρίσιμο ερώτημα:

Αν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου. Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και το τι θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από το συνδυασμό των αποτελεσμάτων. Ένα είναι όμως αναντίρρητο:

Αν η διαφορά είναι μεγάλη και η κατάρρευση είναι τόσο σημαντική είναι δημοκρατική διέξοδος να πάμε γρήγορα στην εθνική κάλπη».



1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά, αλλά αυτά τα έχει προτείνει ο Νότης Μαριάς από το 2011: "Να εγγραφεί το γερμανικό χρέος στον κρατικό προϋπολογισμό" http://www.epikaira.gr/article/notis-marias-germanikes-apozimioseis-kai-dimosio-xreos
    Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή