Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ






O λαός στην μεγάλη πλειοψηφία του, έχει φτάσει στα όριά του και τα έχει ξεπεράσει. Βλέπει από παντού αδιέξοδα και τα κόμματα να ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΓΗΤΑ στο δράμα που ζεί καθημερινά ανεβαίνοντας τον Γολγοθά του.


Βλέπει τα κόμματα της Αριστεράς να εξαντλούνται σε ρητορικές.


Το ΚΚΕ καλεί σε " ανυπακοή" αλλά αφήνει μόνους τους ταλαίπωρους εργαζόμενους ή άνεργους, να τα βγάλουν πέρα με τους άδικους φόρους και τα χαράτσια, που έχει επιβάλει μια δωσίλογη στους τοκογλύφους του διεθνούς κεφαλαίου κυβέρνηση, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία  ό,τι δεν παράγει εισόδημα υπερφορολογείται και ό,τι παράγει, υπερφορολογείται δύο φορές!!! 

Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να συστήσουν έναν νομικό όμιλο όπου με δικηγόρους τους, θα βοηθούσαν 
δωρεάν τους απλούς ανθρώπους και θα κατέθεταν ομαδικές αγωγές εναντίον των παράλογων, αντισυνταγματικών και εξοντωτικών "νόμων"  υπερφορολόγησης των αδυνάτων.
Αντί γι αυτό το ΚΚΕ καλεί σε μια αόριστη "ανυπακοή" και ο ΣΥΡΙΖΑ μεταθέτει την ανακούφιση του λαού στο μέλλον, όταν θα γίνει κυβέρνηση.

Εάν η Αριστερά είχε σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του λαού, θα είχε αποκτήσει την λαϊκή αποδοχή σε ποσοστά που θα ξεπερνούσαν το 50% και θα είχε κατατροπώσει τους άθλιους και ανάλγητους δωσίλογους της συγκυβέρνησης.

Τα λαϊκά στρώματα μένουν απογοητευμένα από την Αριστερά που παραμένει πρακτικά άτολμη και δειλή. 
Βέβαια ένα μεγάλο μέρος των λαϊκών στρωμάτων είναι αποφασισμένο να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας ότι αποτελεί την μόνη διέξοδο από την οποία μπορούν να δρομολογηθούν εξελίξεις, που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση της κοινωνίας από την στυγνή δικτατορία των διεθνών τοκογλύφων και των εδώ οργάνων τους.

Αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ένα κομμάτι 
των λαϊκών στρωμάτων στρέφεται στην εωσφορική και νεοναζιστική Χ. Αυγή, το κόμμα που καπηλεύεται πατρίδα και θρησκεία για να εξαπατήσει τον απλό ορθόδοξο πατριώτη.  

ΤΟ 99% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δείτε ένα σχόλιο που πήραμε από το μεγαλύτερο ιστολόγιο της χώρας το " Ξυπνήστε Ρέ", από κάποιον που προδήλως δεν είναι χρυσαυγίτης αλλά διαλέγει την Χ.Α. σαν το εκρηκτικό υλικό για να τιναχτεί 
στον αέρα το άθλιο πολιτικό οικοδόμημα .

"Βλέπω ότι το καθεστώς μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να το ξεφορτωθούμε. Οι Χρυσαυγίτες μετά από όλη αυτή την επίθεση που τους έχει εξαπολύσει το καθεστώς έχουν αρχίσει να το μισούν θανάσιμα. Πιστεύω ότι αν υποστηρίξουμε όλοι μαζί τη Χρυσή Αυγή, θα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δούμε τους δωσίλογους, τους κλέφτες και τους προδότες που έχουν λεηλατήσει τη χώρα, στο ειδικό δικαστήριο.
Δεν με ενδιαφέρει τι είναι η Χρυσή Αυγή. Με ενδιαφέρει όμως να δω τους συμμορίτες στη δικαιοσύνη, και αυτή είναι η ευκαιρία μας".

Αυτός που το γράφει θα μπορούσε να είναι και αριστερός, ίσως όχι συνειδητός και "διαβασμένος" αλλά σίγουρα με κάποια αριστερά ανακλαστικά. 

Η επιλογή πάντως της Χ.Α. είναι επιλογή εκρηκτικού υλικού.

Είναι σαφές ότι η επιλογή αυτή είναι λάθος από όλες τις απόψεις.
Το εκρηκτικό καταστρέφεται μαζί με το οικοδόμημα που καταρρίπτει, αλλά η Χ.Α. αν υπερψηφιστεί θα παραμείνει.

Ωστόσο κάνουμε αυτήν την συζήτηση γιατί πρέπει να διερμηνευτούν τα αίτια που οδηγούν τους εξαθλιωμένους στην κάλπη της Χ.Α. 

Υπάρχουν πολλοί που ψήφιζαν αριστερά και μάλιστα ΚΚΕ, που θέλανε κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομία και καταφεύγουν τώρα σ΄αυτό το κατασκεύασμα του συστήματος, που φτιάχτηκε για να γίνει ή εκτονωτική δεξαμενή της  λαϊκής οργής.

 Ο λόγος που αφέθηκε η Χ.Α., όπως από καιρό είχαμε επισημάνει, να λάβει μέρος στις εκλογές είναι ακριβώς αυτός της συγκέντρωσης και εκτόνωσης της  λαϊκής οργής. 

Φανταστείτε εάν δεν υπήρχε οι χρυσή αυγή που θα πήγαιναν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι...Στον ΣΥΡΙΖΑ, στους ΑΝΕΛ, στο ΚΚΕ και σε μικρότερα αντιμνημονιακά κόμματα. Η εξέλιξη αυτή θα συνιστούσε αληθινή πανωλεθρία για την δωσίλογη κυβέρνηση.

Τώρα που στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών, στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας στην Αττική υπάρχει μόνο ένας μημονιακός και αντιμνημονιακός υποψήφιος και για την Περιφέρεια και για τον Δήμο, θα δούμε πως θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Χ.Α.

Γνώμη μας είναι πως μεγάλο μέρος τους, θα ψηφίσει τους 
υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα επαληθεύσει και τις απόψεις που διατυπώσαμε εδώ. Οψόμεθα λίαν συντόμως... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου