Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ


ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:"ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ." 


Σε δεύτερη δήλωση-βόμβα προχώρησε ο παραιτηθείς από της ΝΔ, πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του κόμματος και της παράταξης γενικότερα, ο Θανάσης Γιαννόπουλος, προαναγγέλλοντας εξελίξεις στο κόμμα της ΝΔ με απομάκρυνση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ!



"Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, και ο Α.Σαμαράς δεν θα είναι ηγείται πλέον της κεντροδεξιάς" τόνισε ο Θ.Γιαννόπουλος.
Σημειώνεται ότι ο Θ.Γιαννόπουλος ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

"Μετά τις εκλογές, την Κυριακή το βράδυ θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις και η κεντροδεξιά θα πάρει άλλο βηματισμό" είπε ο Θ.Γιαννόπουλος, ενώ διατύπωσε με έμφαση: "Εμείς, επιδιώκουμε να έχουμε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που δείχνει ο Α.Σαμαράς στην κοινωνία".

"Ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης; Θα είναι κάποιο. Δεν θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς" πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν υπάρξει συντονισμένες προσπάθειες, τις οποίες όμως απέφυγε να διευκρινίσει και επανέλαβε πως "την Κυριακή το βράδυ δεν θα είναι αυτό το πολιτικό καθεστώς, που επικρατεί σήμερα, η Ελλάδα θα αποκτήσει έναν άλλο βηματισμό" κατηγορώντας την κυβέρνηση για "πλήρη ταύτιση με τον γερμανικό άξονα" όπως είπε.

Πρακτικά τον κατηγορεί ότι παρέδωσε την χώρα στα γερμανικά συμφέροντα.

Το θέμα είναι το μέσα στο κόμμα η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά, μετά και το χθεσινό φιάσκο στην πλατεία. Αν το ποσοστό του κόμματος υποχωρήσει κάτω από 20% οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και η απομάκρυνση του Α.Σαμαρά, είναι θέμα χρόνο. Με ένα ποσοστό μεταξύ 20% και 23% οι εξελίξεις είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν αλλά όχι τόσο άμεσα.

Σημειώνεται ότι ο Θ.Γιαννόπουλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με την οικογένεια Καραμανλή, όσο και με την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά και κορυφαίους υπουργούς, όπως ο Δ.Αβραμόπουλος και διετέλεσε πολλές φορές υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου