Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ


"ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ Σ΄ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ OΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ"

2 ΒΙΝΤΕΟ




Η μικρού μήκους ταινία κάποιας Kim Rocco Shields υποτίθεται ότι έχει φτιαχτεί για να δείξει πόσο άσχημη είναι η βία στα σχολεία αλλά στην πραγματικότητα απεικονίζει μία νεοταξική μελλοντική πραγματικότητα όπου η ομοφυλοφιλία είναι πλέον το «φυσιολογικό» και η ετεροφυλοφιλία (δηλαδή η φυσιολογική σχέση άνδρα- γυναίκας) είναι κοινωνικά απαράδεκτη! 


Ο κύριος χαρακτήρας, η Ashley, είναι μια νεαρή κοπέλα που έχει δύο μαμάδες(!) και επειδή την προσελκύουν τα αγόρια, παρενοχλείται σε καθημερινή βάση, ζώντας μια κόλαση ενώ υποβάλλεται ακόμη και σε βία που την οδηγεί σε απόπειρα αυτοκτονίας (αγνώστου εκβάσεως). 

Ένα εφιαλτικό βίντεο από το μέλλον που κάποιοι θιασώτες της νέας τάξης θέλουν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα, για να την ωθήσουν στον εκφυλισμό και την εύκολη χειραγώγηση.





Η "σκηνοθέτις" δεν μας λέει βέβαια πώς θα "παράγονται" αυτά τα παιδιά που ανήκουν σε ομοφυλόφιλες οικογένειες, αφού οι ετερόφυλες σχέσεις απαγορεύονται...

Επίσης δεν μας λέει σε ποια ρητά θα βασίζεται η παπική "εκκλησία" (αν και απ΄αυτούς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς) για να καταδικάσει την φυσιολογική σχέση άνδρα- γυναίκας, όταν ο Απόστολος Παύλος λέει σαφώς: "  Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες), ούτε οι πλεονέκτες, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι μέθυσοι, ούτε οι υβριστές, ούτε οι άρπαγες δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. 

Για να μην μείνουμε όμως μέσα στην σαπίλα του νεοταξικού βίντεο, παραθέτουμε ένα βίντεο με τον αγ. γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, να μιλά το 2007 για την οικογένεια και να προλέγει αυτό ακριβώς που το βρωμερό νεοταξικό βίντεο προπαγανδίζει!
Ότι δηλαδή οι Αμερικανοί θα επιβάλλουν την ομοφυλοφιλία!







Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ!
ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Ή ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΝΔΡΑ- ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου