Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο "ΚΩΜΙΚΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΚΑΤΡΑΜΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΙΣΣΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ...


Αντώνη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ 




Υπάρχει η εντύπωση πως οι Έλληνες πρωθυπουργοί δεν έχουν χιούμορ αλλά ο Αντώνης Σαμαράς βγάζει πάρα πολύ γέλιο. Θα έλεγα πως ξεπερνάει και τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ξέρει πολύ καλά πώς να πει ένα αστείο. 
Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς είναι καλύτερος από τον Μπαράκ Ομπάμα γιατί λέει τις πολύ αστείες ατάκες του χωρίς να γελάει. 


Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ειρωνικά «Πολύ στο φεύγα είναι ο κ. Τσίπρας, φύγε από κυβέρνηση, Ευρώπη, πολύ φευγάτο τον βλέπω». 

Ο μόνος φευγάτος που βλέπω εγώ είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Σαμαράς είναι αυτός που θα φύγει μετά τις ευρωεκλογές. Όχι ο Τσίπρας. 

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς είναι φευγάτος και νοητικά, αφού έχει υποστηρίξει πως μιλάει με τον Θεό. 

Το ακόμα καλύτερο που είπε ο Αντώνης Σαμαράς είναι ότι «ο Τσίπρας αναδείχτηκε μέσα από την κρίση. Όταν θα φύγει η κρίση, θα εξαφανιστεί κι αυτός». 

Αν ο Τσίπρας εξαφανιστεί αφού φύγει η κρίση, μας βλέπω να γερνάμε με τον Τσίπρα. Θα μας θάψει όλους. 

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς όταν λέει «ο Τσίπρας αναδείχτηκε μέσα από την κρίση». 

Ο Σαμαράς μέσα από τι αναδείχτηκε; Δεν αναδείχτηκε μέσα από την κρίση; 

Θα γινόταν ποτέ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, αν ο Κώστας Καραμανλής δεν έφτανε το χρέος στο Θεό, αν η χώρα δεν χρεοκοπούσε κι αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν οδηγούσε την χώρα στα Μνημόνια; 

Ας ενημερώσει κάποιος τον Σαμαρά πως, αν δεν υπήρχε κρίση, το πολύ-πολύ να διόριζε ακόμα Καλαματιανούς στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

Το σενάριο των ολιγαρχών ήθελε την Ντόρα Μπακογιάννη να διαδέχεται τον Κώστα Καραμανλή στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας –κι αυτό το ξέρει καλά ο Σαμαράς- αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη είναι τόσο αντιπαθητική και ήταν τόσο ταυτισμένη με την χρεοκοπία –ως μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή- που αναγκάστηκαν να επιτρέψουν στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν την «επανάστασή» τους και, αντί για την Ντόρα, να κάνουν πρόεδρο του κόμματος τον Σαμαρά, τον οποίο, μέχρι την προηγούμενη ημέρα, κατηγορούσαν ως «προδότη»• 

βέβαια, κάπου τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους γιατί κι εμένα αν μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο και μου έλεγαν «Μπακογιάννη ή Σαμαράς», τον Σαμαρά θα ψήφιζα, ώστε να μη γίνει πρωθυπουργός της χώρας -μετά το ζαβό παιδί του Παπανδρέου- και η αλόγα κόρη του Μητσοτάκη. 

Οπότε, ας ενημερώσει κάποιος τον Σαμαρά πως δεν αναδείχτηκε μόνο ο Τσίπρας μέσα από την κρίση αλλά και ο ίδιος. 

Γενικά, από αρχαιοτάτων χρόνων, συνηθίζεται να αναδεικνύονται οι άνθρωποι μέσα από κρίσεις. 

Αν δεν γινόταν ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, θα αναδεικνυόταν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ; 

Βασικά, μόνο μέσα από κρίσεις αναδεικνύονται οι άνθρωποι• όταν δεν υπάρχει κρίση, είναι όλοι αραχτοί και την περνάνε φίνα. 

(Είπε και άλλα ο Αντώνης Σαμαράς αλλά αυτά αφορούν το μέλλον, οπότε δεν έχουν καμία σημασία, αφού ο Σαμαράς τελειώνει τώρα και θα αρχίσει πάλι τα ψυχολογικά μασάζ με τους κολλητούς του και τις συνομιλίες του με τον Θεό. Αντώνη, να πεις στον Θεό να βοηθήσει την Εθνική μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Και να μου πεις τι θα σου πει, για να παίξω στοίχημα και να αυξήσω το πλεόνασμά μου.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου