Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ!!!

ΚYBEΡNHΣH ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΚΑΝΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚYBEΡNHΣH…



Γράφει ο Θ.Παπανικολάου

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα, μέσα στον πανικό της κατάρρευσής τους συμπεριφέρονται σαν …Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. 
Είναι αστείο και πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει: Να κυβερνά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (η «συμμορία» του 4ου Ράιχ) και να έχουμε ένα προεκλογικό, υστερικό, παραλήρημα σαν να κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.


Είμαι από 15 χρόνων στη συνειδητή πολιτική ζωή (δηλαδή 55 χρόνια), έχω δει του κόσμου τα παράλογα της εκλογικής δημαγωγίας και απάτης, αλλά τέτοιο αλλόκοτο προεκλογικό παραλογισμό δεν έχω ζήσει: Να συμπεριφέρεται μια κυβέρνηση σαν αλαλάζουσα και μανιακή …αντιπολίτευση!!! 

Ούτε επίσης το άλλο ιστορικό, προεκλογικό παράδοξο: Να ταυτίζεται με τα δωσίλογα ανδρείκελα της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ …αντιπολίτευσης και το ΚΚΕ!!! 

Η κατάρρευση του κυβερνητικού οικοδομήματος και γενικά του πολιτικού σκηνικού είναι τόσο χειμαρρώδης που δημιουργεί ιστορικούς παραλογισμούς: Ανοίγει όλους τους οχετούς του καθεστώτος και μας πλημμυρίζει με όγκους ακαθαρσιών και …ιστορικών ανοησιών… 

Οι διαχειριστές, λοιπόν, των νέων αποικιοκρατών και τα σταλινικά ναυάγια του ΚΚΕ (φυσικά και τα ΜΜΕ) σε ένα …

Αντιπολιτευτικό Μέτωπο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!!! 

 Αυτό και μόνο δείχνει τον αβυσσαλέο πανικό τους και τον αναπότρεπτο εκλογικό καταποντισμό τους. Πανικός που διαφημίζει το ΣΥΡΙΖΑ, όσο ΤΙΠΟΤΕ άλλο και σε τέτοιο βαθμό που υπερφαλαγγίζει τα μύρια κακά του ΣΥΡΙΖΑ και τα άπειρα …δαιμόνιά του… 

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ (φυσικά και τα ΜΜΕ) έχουν ήδη κάνει το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση!!! 

Ιδιαίτερα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, σαν οι μοχθηρές γκριμάτσες της κυβερνητικής ΦΡΙΚΗΣ, αλλά και σαν οι ετοιμοθάνατοι… 

Οι δύο αυτοί ετοιμοθάνατοι, μάλλον ήδη νεκροί, έχουν αφηνιάσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, συναγωνιζόμενοι μεταξύ τους στην πολιτική ανοησία. 

Για το Βενιζέλο και το ΚΚΕ έχουμε γράψει πολλά επί του θέματος… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου